25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Van Damme végre tényleg bekerült a Mortal Kombat 1-be

Ezzel harmincegy év után teljesült Ed Boon és John Tobias nagy álma.

Írta: GeryG

Arról már beszámoltunk a minap, hogy Megan Fox is szerepelni fog a napokon belül megjelenő Mortal Kombat 1-ben. De nem ő lesz az egyetlen hollywoodi sztár, aki valamilyen formában felbukkan a verekedős játékban. Mellette ott virít(hat) majd Jean-Claude Van Damme is.

A harcművészből lett akciósztárról a többségnek vélhetően egy másik verekedős széria, a Street Fighter juthat eszébe, hiszen az ő főszereplésével készült anno mozifilm abból a játékból. De azt talán kevesebben tudják, hogy a Mortal Kombatot megálmodó Ed Boon és John Tobias eredetileg nagyon szerették volna, ha az ő játékukban is szerepel. Méghozzá Johnny Cage karaktereként. Sajnos azonban az alkotók nem tudtak dűlőre jutni a licenckérdésekben, így ez az ötlet végül kútba esett.

Mostanáig! A Mortal Kombat 1-ben ugyanis lesz lehetőségünk Van Damme-ként is osztani a pofonokat és lemenni spárgába. De csak akkor, ha befizetünk a játék Premium Edition változatát. Ebben kap helyet Johnny Cage egyik skinjeként, ezt pedig a fenti trailerben élesben is megnézhetitek.

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én, vagyis bő egy hét múlva debütál PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Mortal Kombat 1

Platform:

Fejlesztő: NetherRealm Studios

Kiadó: Warner Bros.

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2023. szeptember 19.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!