25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Készül a Hearthstone Showdown in the Badlands kiegészítője

A játékosok a WoW népszerű vadnyugati zónájában kalandozhatnak majd.

Írta: GeryG

Hogy mennyire repül az idő, azt jól mutatja, hogy a Blizzard kártyajátéka, a Hearthstone jövőre már tízéves lesz. A népszerűsége máig töretlen, így a rajongók örülhetnek, hogy az éppen zajló BlizzConon a készítők bejelentették a következő kiegészítőt, amely a Showdown in the Badlands címet kapta.

Ebből már kitalálható, hogy a témát ezúttal a World of Warcraft népszerű zónája adja majd. A kiegészítőben megismerhetjük Reno Jackson és Elise Starseeker eredettörténetét, akik mellett visszatérnek a Singleton deckek is. Lesznek felzárkóztató paklik is, amelyekkel a visszatérő játékosokat szeretnék helyzetbe hozni a készítők. Minden bejelentkező játékos kap ilyen kártyákat, amelyeket az elmúlt két év frissítéseiből válogattak össze. A hűséges játékosokat több kártyával díjazza a játék.

A fentieken túl számíthatunk még a Battleground Duos módra is, amelyben a játékosok csapatokba verődve, egymást kisegítve csatázhatnak. Cserélhető kártyák, csapatmunka és közös életerő jellemzi az új módot.

A Hearthstone Showdown in the Badlands kiegészítője a tervek szerint november 14-én érkezik meg.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!