25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Fél óra Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Egy rövidebb trailer mellé egy bő fél órás játékmenet-bemutatót is kaptunk!

Írta: GeryG

Kevés annyira hányattatott sorsú projekt van a készülő játékok között, mint a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. A megjelenésére nagyjából két évtizede várnak a rajongók, de a hivatalos bejelentésére is már öt éve sor került. Azóta viszont már fejlesztőt cserélt a játék, így mindent, amit előtte láthattunk belőle, nyugodtan elfelejthetjük.

Jelenleg a The Chinese Room csapata dolgozik a projekten, akik a minap végre meglepték a rajongókat egy vadonatúj gameplay-trailerrel. Pontosabban mindjárt kettővel is, hiszen egy rövidebb, bő két és fél perces előzetes mellé érkezett egy bő fél órás verzió is. Ezekben kapunk ízelítőt a lopakodásból, az ellenfelek becserkészéséből és a nyílt küzdelemből is. Utóbbi során képesek leszünk lelassítani az időt és előre megadni egy támadási pontot, amit aztán az idő visszagyorsítása után a karakterünk automatikusan támad. A hosszabb videó második felében már a fejlesztők beszélgetnek a játékról.

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 kapcsán erősen megosztottak a rajongók. Vannak, akik örülnek az aktuális stúdiónak, hiszen az korábban több remek horrorjátékot készített már. Ugyanakkor sokan vannak, akik szerint nem volt jó ötlet egy olyan csapatra bízni ezt a kétségtelenül fontos projektet, akiknek még semmi tapasztalata nincs az akciójátékok terén.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 valamikor idén ősszel jelenhet meg PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!