25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Még februárban elrajtol a Skull and Bones első szezonja

A Raging Tides tizenkét hétig fog tartani, ahogy a későbbi szezonok is.

Írta: GeryG

Néhány nappal ezelőtt végül csak kihajózott a Ubisoft szingapúri dokkjából a Skull and Bones. A játék hosszú éveken át csak vergődött, a hírek szerint többször is újrakezdték a fejlesztést. A végeredmény ennek köszönhetően elég messzire sodródott attól, amit eredetileg elképzeltek a francia kiadónál.

Viszont a játék megjelent, így mostantól a fejlesztők a támogatására koncentrálhatnak. Ahogy a live service játékoknál lenni szokott, készülhetünk a szezonokra, amelyek ebben az esetben tizenkét hetes periódusokat jelentenek. Az első pedig már karnyújtásnyira van, a Raging Tides címre keresztelt első szezon február 27-én rajtol el.

Ebben debütálnak a legendás kalózcsaták, amelyek közül az elsőben Philippe La Peste lesz az ellenfelünk. A kalózvezér folyamatosan küldeni fogja a játékosokra a hajóit, a velük való összecsapások fokozatosan egyre keményebbek lesznek, míg végül a szezon végén magával La Peste-tel is megütközhetünk.

A kalózkapitányok mellett mitikus tengeri szörnyek is benépesítik az Indiai-óceánt. Közülük először a krétakorból származó tylosaurus, egy valódi gigász várja, hogy levadásszuk. A játékosok emellett manufaktúrákat foglalhatnak el, hogy onnantól nekik termeljenek és így akár saját kereskedelmi útvonalakat is kiépíthetnek. A manufaktúrák elfoglalásához PvPvE hostile takeover és legendary heistokon kell részt venni, amelyek különféle időszakos world eventeket takarnak.

A Skull and Bones PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érhető el.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!