For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A legújabb Michel Vaillant

2004.04.02. 21:43 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A mozisikert sokféle mértékegységben mérik: van, akinek a bevétel a fontos, van, akinek a nézőszám, vagy az, hogy hány évig emlékeznek a címre. A Taxi alkotóinak új filmje, a Fék nélkül – Michel Vaillant (hazai bemutató: április 8.) azonban egészen speciális visszajelzést is kapott arról, mennyien szeretik a megfékezhetetlen autóversenyző történetét. Nemrégiben egy párizsi kerületi belügyi hivatalba különös kérés érkezett: egy 23 éves taxisofőr, Matthieu Mercier azt kérvényezte, hogy egyszerre változtathassa meg a kereszt és a vezetéknevét. Külön-külön megtörténik az ilyesmi, egyszerre nagyon ritka. Még ritkább, hogy a név, amit a kérvényező felvenne, ennyire ismert. Mercier úr ugyanis azt szeretné, ha ezentúl az útlevelében is az a név szerepelne, amit kedvenc filmje főszereplője visel: a Michel Vaillant. A bíróság egyelőre vizsgálja, engedélyezheti-e a névváltoztatást.
– Mindegy, hogy megengedik-e – nyilatkozta az autók és filmek megszállottja. – Én úgyis mindenkinek így mutatkozom be. Többnyire elcsodálkoznak, aztán vigyorognak: nem csak én szeretem az őrült sofőröket! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.