Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2004

Új hírek a Ghost Recon 2-ről

Képek, videók és információk az új Tom Clancy játékról.

2004.05.13. 11:28 | szerző: Lacko | kategória: E3 2004

Pár hónapja jelentek meg az első pletykák a Ghost Recon 2-ről, mely azonnal felvillanyozta a taktikai FPS-ek rajongóit. Természetesen a Ubi Soft megvárta az E3-at a fanfárokkal kisért bejelentésig, és rögtön új képekkel is elkápráztatta az amúgy is izgatott játékosokat. Tom Clancy sztorija a manapság is reflektorfénybe kerülgető Észak-Koreában játszódik. A kicsit James Bondra hajazó történet szerint egy mindenre elszánt gonosz tábornok keríti hatalmába a kormányt, konfliktusba keverve Kínát és az oroszokat, ezáltal a világbéke elsőszámú ellenségévé lép elő. Ekkor jövünk mi és a Ghost Recon névre hallgató felderítők.
Az új játék természetesen szebb grafikát kap majd, mely – a készítők szerint – még élethűbben jeleníti majd meg számunkra Észak-Korea tájait. A grafikai motor mellé – mint ahogy az összes többi játékba is – beépítik a Havoc 2 fizikai motort, mely a Max Payne 2-ben már bemutatkozott a játékosoknak. Ez persze maga után vonja nemcsak a pályákon elhelyezkedő tárgyak valósághű mozgását, de az épületek és egyéb nagyobb tárgyak rombolhatóságát is, mely segítségünkre – vagy akadályozásunkra – lesz majd a harcok során.
Mint az előző részben, katonáink mind-mind egyéniségek önálló tulajdonságokkal, melyek kihatnak a játékba. És persze önálló – Tom Clancy-s – előtörténettel és kinézettel, melynek nincs kihatása a játékra, de jól néz ki. Változtattak a kezelőfelületen is. Igyekeztek minél kisebb területet kitakarni a látványból úgy, hogy minél könnyebben elérhessünk minden parancsot. Ezeket a parancsainkat rádiós kommunikációval – vagy csendes esetben – kézjelekkel adhatjuk ki embereinknek, akik ugyan ilyen módon közölnek velünk hasznos információkat.
A leglátványosabb újdonság a váll fölötti nézet, mely megmutatja egész katonánkat és annak minden mozgását, fegyverét, miközben a kamera szöge igyekszik minél kevesebb gonddal megmutatni a játékosnak az ellenfeleket. Ettől azért egy kicsit idegenkedem, de majd meglátjuk hogyan sikerül. És persze vadi új többjátékos módokat is ígérnek, amelyről jelenleg nem árultak el több részletet.
Végül most érkezett az a hír is, hogy elindult a játék hivatalos weboldala is, melyről letölthető az E3-on kiadott - és szerverünkön is elérhető - trailer és a játékmenetet bemutató video is. ■

előző
következő
Új hírek a Ghost Recon 2-ről
Új hírek a Ghost Recon 2-rőlÚj hírek a Ghost Recon 2-rőlÚj hírek a Ghost Recon 2-rőlÚj hírek a Ghost Recon 2-rőlÚj hírek a Ghost Recon 2-rőlÚj hírek a Ghost Recon 2-ről
Tom Clancy's Ghost Recon 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló