Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tarantino kedvence

2004.05.28. 12:52 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Maggie Cheung-et Quentin Tarantino a múlt vasárnap záruló Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon a világ egyik legtehetségesebb színésznőjének nevezte. És mellékesen átnyújtotta neki a legjobb színésznőnek járó díjat. Maggie azonban csak egészen rövid ideig volt meghatva, az esti sajtótájékoztatón már kissé cinikusan nyilatkozott a megtiszteltetésről.
– Azért ne ájuljanak már el! – szólt rá az újságírókra. – Tizenhatévesen lettem modell, tizennyolc voltam, amikor először álltam kamera elé. Most negyven vagyok. Épp itt volt az ideje, hogy egy férfi ne csak azt mondogassa nekem, milyen szép vagyok, hanem tehetségesnek is nevezzen!
Az angliában nevelkedett kínai színésznőt persze elég sokan tarthatják tehetségesnek, hiszen sokat forgat, művészek és kommerszek, európaiak és hongkongiak egyaránt hívják a filmjeikbe.
– Az utóbbi években alegnagyobb élmény a Hős (Hero, már a mozikban) forgatása volt számomra – nyilatkozta. – Ilyesmiért érdemes színészkedni. Azt hiszem, a kosztümös, harcolós, látványos filmeket mindennél jobban szeretem. Kíváncsi vagyok, azt Tarantino látta-e! Nagyon várom már, hogy forgassunk a Hős-ből egy folytatást. Hátha Tarantino rendezné! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló