For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tarantino kedvence

2004.05.28. 12:52 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Maggie Cheung-et Quentin Tarantino a múlt vasárnap záruló Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon a világ egyik legtehetségesebb színésznőjének nevezte. És mellékesen átnyújtotta neki a legjobb színésznőnek járó díjat. Maggie azonban csak egészen rövid ideig volt meghatva, az esti sajtótájékoztatón már kissé cinikusan nyilatkozott a megtiszteltetésről.
– Azért ne ájuljanak már el! – szólt rá az újságírókra. – Tizenhatévesen lettem modell, tizennyolc voltam, amikor először álltam kamera elé. Most negyven vagyok. Épp itt volt az ideje, hogy egy férfi ne csak azt mondogassa nekem, milyen szép vagyok, hanem tehetségesnek is nevezzen!
Az angliában nevelkedett kínai színésznőt persze elég sokan tarthatják tehetségesnek, hiszen sokat forgat, művészek és kommerszek, európaiak és hongkongiak egyaránt hívják a filmjeikbe.
– Az utóbbi években alegnagyobb élmény a Hős (Hero, már a mozikban) forgatása volt számomra – nyilatkozta. – Ilyesmiért érdemes színészkedni. Azt hiszem, a kosztümös, harcolós, látványos filmeket mindennél jobban szeretem. Kíváncsi vagyok, azt Tarantino látta-e! Nagyon várom már, hogy forgassunk a Hős-ből egy folytatást. Hátha Tarantino rendezné! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.