For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Görög Zita a bandafőnök

2004.10.11. 19:40 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Hamarosan hazánkban is bemutatásra kerül Luc Besson nagysikerű Taxi-trilógiájának amerikai változata is, az Amerikai taxi (hazai bemutató: 2004. december 2.), mely a New York-i pizzafutárok és a rendőrök életébe kalauzolja el a nézőket, méghozzá a híres amerikai sárga taxikkal megspékelve. Ebben a kusza világban próbál meg ellavírozni a pizzafutárt alakító Queen Latifah, aki taxisofőr engedélyt szeretne kapni, valamint a kétbalkezes rendőr, akit Jimmy Fallon alakít.
A Luc Besson-producerkedése és felügyelete alatt készült filmben felbukkanó egyre veszélyesebb bankrabló banda feje Vanessa, aki nem csak a “legtutibb” négyfős banda főnöke, hanem a sofőrje is. Vanessa szerepére, a filmkészítők Gisele Bündchen szupermodellt választották, akinek ez az első filmszerepe, ugyanúgy, ahogy a lány magyar hangjául szolgáló Görög Zitának is ez élete első szinkronizálása.
- Nagy örömmel és ugyanakkor félelmekkel telve fogadtam el a felkérést erre a munkára. – nyilatkozta Zita, aki már nem csak a filmvásznon látta a brazil születésű mindössze 25 esztendős topmodellt, hanem már dolgozott is vele együtt New Yorkban.
– „Nagyon rémisztő volt először arra gondolnom, hogy nem csak a képernyőt kell néznem vagy csak olvasnom kell a szöveget, hanem egyszerre kell mindkét dolgot csinálnom, sőt még arra is oda kell figyelnem, hogy szinkronban mondjam a szöveget Gisele-lel. Csondor Kata barátnőm segített a felkészülésben, ő ugyanis már nagyon sok filmet szinkronizált.” A filmben szereplő Vanessa egy kemény, öntudatos csaj, aki – Zita elmondása szerint – nem áll hozzá közel, ugyanis ő nem ennyire kemény lány. „Bár a hangunk eléggé hasonló, semmi másban nem hasonlítunk egymásra”, hacsak azt nem nézzük, hogy mindketten a világot jelentő „modell deszkákon” szerepelnek nap, mint nap és mindketten mindössze 25 esztendősek.
Arra a kérdésre, hogy szívesen szinkronizálna-e még a modell-műsorvezető azt válaszolta, hogy „bár, meg kell tapasztalni ezt a munkát, ami az elején nem ment annyira zökkenőmentesen, de ha ismét kapna egy ilyen felkérést, akkor igen, nagyon szívesen, bár mostanában két filmszerep és több fotózás is vár még rá”. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.