Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Hosszú jegyesség után

2005.02.03. 19:06 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Mindenki másra vágyik. Jean-Pierre Jeunet például nagyjából mindent elért már, amit egy francia filmes elérhet: hihetetlenül népszerű otthon, pályája az Egyesült Államokban – a mozi igazi hazájában – is felfelé ível, jó kritikák, szakmai díjak és a közönség töretlen szeretete kíséri. Az Amélie csodálatos élete után készített egy olyan filmet (az Amélie főszereplője, Audrey Tautou közreműködésével), amely valószínűleg megismétli az előző sikerét: A Hosszú jegyesség (Un long dimanche de fiancailles, hazai bemutató: február 3.) első világháborús szerelemi történet, romantikus, mesés és hihetetlen gazdag képi világ van. Valamint két Oscar és 12 Cézár-jelölése. Jeunet mégis másra vágyik.
- Szeretnék végre egy olyan filmet forgatni, amiben több a színész, mint a trükkember. Régimódian. Mindenki a filmjeim képi világát dícséri, és persze, jó, hogy így van, de azért titokban arra vágyom, hogy valami sokkal egyszerűbbel, tisztábbal is megpróbálkozhassam. Például azzal, hogy másfél órán keresztül csak Audrey Tautou arcát mutatom. Talán az is volna olyan szórakoztató, mint a Hosszú jegyesség. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.