25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Mario & Sonic at the Olympic Winter Games előzetes (Wii)

Mario és Sonic hamarosan célba veszi a téli olimpiát.

Írta: Dino

A Rayman Raving Rabbits sorozat mellett talán a Mario & Sonic at the Olympic Games volt az, amely a legjobban megragadta a Wii kontrollereiben rejlő lehetőségeket, és egy családi szórakozásra kiválóan alkalmas játékként került a polcokra. A sikert mi sem jelzi jobban, minthogy több mint 7 millió példány fogyott belőle (de a DS verzió is 4 millió feletti eladást produkált). A folytatás két hét múlva érkezik, amikor Mario és Sonic barátaikkal közösen a vancouveri téli olimpiát veszik célba.

Mario & Sonic at the Olympic Winter Games előzetes (Wii)

A fejlesztők célja egy még több mókát és még több interaktivitást kínáló játék volt, és a gamescomos bemutató alapján ez úgy néz ki, teljesülni is fog. A szereplők az előző játékban megszokotthoz képest bővülnek, így ezúttal választhatjuk majd Donkey Kongot, Bowser Jr-t és Silvert is. A sportágak választéka igen széles lesz, ráadásul ezúttal mind elérhető lesz a kezdettől fogva, nem kell egyszemélyes módban unlockolgatni (ez egy igen nagy hibája volt az előző résznek). Valós és ún. "álom-sportágak" várnak majd a játékosra, az előbbiek között lesz például jégkorong, snowboard, halfpipe, sí és szkeleton, míg az utóbbiak között snowboard cross (power-upokkal) vagy hógolyócsata. Többen játszva lesz, ahol felváltva vehetünk részt, de több helyen osztott képernyőn folyik majd a versengés, akár négy résztvevővel is.

Újdonság lesz még a Balance Board támogatása: ha rendelkezünk ilyen kiegészítővel, akkor egyes sportágakhoz másféle irányítási módot kapunk. A szkeleton esetében például akár hason is ráfekhetünk a Balance Boardra (ahogy ugye ezt a valóságban is teszik a szánkón a sportág űzői).

Mario & Sonic at the Olympic Winter Games előzetes (Wii)

Mario és Sonic tehát hamarosan visszatérnek a Wii-n, hogy egy rakás téli sportággal szórakoztassák a játékosokat. Mivel a remekül sikerült előző részt időről időre újra elővettük itt a szerkesztőségben, igen kíváncsian várjuk az új epizódot, remélhetőleg sikerül felülmúlnia a nyári sportágakat tartalmazó változatot.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (Wii)
  • Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (Wii)
  • Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (Wii)
  • Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (Wii)

Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (Wii)

Platform:

Kiadó: Sega

Forgalmazó: Stadlbauer Kft.

Megjelenés: 2009. október 16.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!