Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

LEGO The Hobbit LEGO The Hobbit

Dome Egyperces #3: LEGO The Hobbit

Rövid videobemutatónk a félbemaradó sztorijú játékról.

2014.04.30. 15:10 | szerző: Dino | Ismertető/teszt

Ismét egy játék videós bemutatója készült el Dome Egyperces rovatunkban. Ezúttal a LEGO The Hobbitról beszélünk 60 másodpercben. Ha teljes ismertető cikkünkre is kíváncsi vagy, kattints ide!.
Visszajelzéseitek alapján már értékelés is található a video végén. Régóta tervezzük az átállást egy, az eddigitől gyökeresen eltérő értékelési rendszerre, ez debütál most itt: 5-ös skálán pontozzuk majd a játékokat, ahol az 5 jelenti azt, hogy mindenképpen érdemes kipróbálni, az 1-est kapó alkotásokat pedig el kell kerülni. A 3 pont ebben a rendszerben egy olyan játékot takar, amely alapvetően nem rossz, bár újdonság nem feltétlenül van benne, nagyobb hibák vagy hiányosságok ellenben igen, amelyek felett nem tudtunk szemet hunyni.

Egy újabb LEGO játék. Ezen már meg sem lepődünk, a Traveller’s Tales csapata ugyanis évente két-három ilyennel örvendeztet meg minket mostanában, a legkülönbözőbb képregényeket, regényeket, filmeket, regényekből készült filmeket vagy más sztorikat feldolgozva. A színvonal szerencsére alapvetően nem romlik, mindig egy jól kinéző, humorban bővelkedő, jól sikerült programot kapunk, azonban túl sok előrelépést se tapasztalni már ezekben a játékokban. És így van ez a LEGO The Hobbit esetében is.
Zsákos Bilbó kalandjai mókásan elevenednek meg a képernyőn a LEGO figurákkal, azonban akárhogy is nézzük, egy félkész alkotást kaptunk kezeink közé. A gyűrűk ura után Peter Jackson a Babóból is mozitrilógiát álmodott meg, a záróepizód azonban csak idén decemberben kerül a mozikba. Így aztán mivel a könyv helyett a filmet vette alapul a játék, a történet vége nem került bele. Talán egy DLC-ben adják majd ki azt, ingyen vagy fizetősen.
A tesztelt PlayStation 4 verzió grafikában verte a PS3-as változatokat, aprólékosan kidolgozott látvány és tű éles textúrák fogadtak benne.
Igen nagy kár, hogy hiányzik a sztori vége – nem lehetett volna decemberig várni a játék kiadásával? Így most csak ötből három pontot tudunk adni neki... ■

Kulcsszavak: Dome Egyperces

LEGO The Hobbit
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
LEGO The Hobbit

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló