Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Mafia 2 - nem lesz többféle befejezés (Hírek)

Mafia II

Mafia II
A legutóbbi Mafia II cikkek, hírek
11699 levél
Válasz 10.07.01. 22:56 #7
.:[Kain]:.
e mellett pedig azt se felejtsük el, hogy a hasonló kaliberű játékoknak (Mafia, GTA 3-VC-SA-4) is csak egy féle befejezése volt, mégis mindegyiket tucatszámra játsza végig még a legkazuárabb kazuár player is, mert a storyba épített küldetések annyira jók (sőt, a változatos, élvezetes, filmszerű élményt nyújtó küldik adják a játék gerincét)!
a többféle endinget meg nézzük youtubról, mert valóban nem éppen érdemes mindig minden játékot többször végigtolni, sőt, még a legjobbakat sem biztos, hogy négyszer-ötször letolja valaki (pl. Bioshock 1-2), csak, mert többféle utolsó 2 percük van.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
4727 levél
Válasz 10.07.01. 10:46 #6
Christoph
Én is pont erre gondoltam. Egyáltalán nem motivál, hogy csakis azért végigjátsszam a játékot, hogy az utolsó fejezet máshogy záródjék.

Amiben ötletet látok az például a Witcher-féle megoldás, ahol a történet bizonyos részei teljesen másképp alakulnak, na ott tényleg lehet motiváció, hogy megnézd a másik oldalt is.
11026 levél
Válasz 10.07.01. 09:58 #5
Lacko
Nekem az szokott lenni a bajom a "többféle befejezéssel", hogy általában (tisztelet a kivételnek) az utolsó küldetésben van négyféle vég. Tehát semmi nem motivál arra, hogy az egészet végignyomjam megint (elég csak az utolsó pályát).

Ezzel ellentétben a Mafia 1 annyira jó volt, hogy rengetegszer végigtoltam az elmúlt években. Úgyhogy személy szerint én örülök, hogy csak egy, de jó befejezése lesz.
14652 levél
Válasz 10.06.30. 17:21 #4
Razor03
Szerintem sem gond, hogy csak egy befejezést kapunk. Az első rész is így volt drámai. Szólt valamiről, és azt úgy kellett elfogadni. A pénz szagú "happy end, jöhet a folytatás mert jönnie kell egy sikeres játéknál még a vagy 10 résznek" érzet is elmaradt.

A STALKER-nél is sok befejezés van, mégis egyik szarabb a másiknál, és nincs azaz isten hogy újra szendvedjem ezek miatt mégegyszer.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
558 levél
Válasz 10.06.30. 15:12 #3
Drukala
Olyan rendes tőlük, hogy akit meg pont az érdekel és kíváncsi természetű, az csak azért se lássa. Na mindegy, a játékot attól még nagyon várom.
"I guess I have a soft spot for pretty faces"
32616 levél
Válasz 10.06.30. 15:05 #2
Creativ3Form
Nem volt gond ja, de azért nem volt rossz elképzelés, hogy többféle módon fejezhetjük be a sztorit. Növelte volna az újrajátszhatósági faktort, ami így is biztos lesz neki, de akkor is...remélem azér majd valamilyen rejtett extraként megkapjuk őket, mégha csak videó formájában is.
De amit leginkább remélek, hogy most már tényleg megjelenik idén!
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
38 levél
Válasz 10.06.30. 14:52 #1
joey0119
Az elsőnél is egy befejezés volt mégse volt gond!Szerintem itt se lesz gond az egyféle befejezéssel! Ez nem Mass Effect, hogy kölönféle választási lehetőségek lennének!
Meg az a lényeg, hogy jó legyen a történet és élvezhető legyen a játékmenet!
Gyere Mafia 2 Gyeereee!
766 levél
Válasz 10.06.30. 14:52
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Mafia 2 - nem lesz többféle befejezés (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.