Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Készül az új Dragon Age? (Hírek)

10345 levél
Válasz 12.03.20. 21:22 #11
MattMatthew
Az kalóz bázis nekem annyira emlékezetes. Egyik rabszolgát azzal a feltétellel engedtem szabadon, hogy előbb ölje meg az egyik rabszolgatartót, ezzel bizonyítandó, hogy méltó a szabadságra. Beteg, de mégis olyan Lawful Evil.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
2129 levél
Válasz 12.03.20. 21:18 #10
Balanses
"égén úgyis azt kapod, amit eléd raknak"

Nyilván, de én azért bízok a BioWare-ben.

----

Nem tudom, egyszerűen csak nem bírom, leginkább a távol keleti dolgokat, se a kultúrájukat, se a hagyományaikat, meg semmijüket sem. Egyszerűen unszimpatikusak nekem, minden szempontból. És ha lehet távol tartom magam tőlük.
4176 levél
Válasz 12.03.20. 21:10 #9
gothmog
A fejlesztők mindig fogadkoznak és leígérik a csillagokat is az égről. A végén úgyis azt kapod, amit eléd raknak.

A DAO+Skyrim dolgot én is olvastam régebben.

Egyébként mi a bajod a keleti cumókkal? Talán nem szereted a pörgőrúgást?
Endure. In enduring, grow strong.
2129 levél
Válasz 12.03.20. 21:05 #8
Balanses
Volt itt róla egy hírecske, miszerint a DA2 megosztottsága miatt (mármint a játékosok részéről) nem folytatják ezt az irányelvet, hanem viszatérnek a DAO-hoz plusz sokat merítenek a Skyrimből.

Egyébként én egyszer játszottam a Jade Empire-rel de akkor se toltam végig. Engem nagyon zavarnak ezek a keleti cumók, annyira, hogy félúton inkább abba is hagytam. Szal én mindemképpen egy DA3-mat pártolok.
4176 levél
Válasz 12.03.20. 20:41 #7
gothmog
Szerintem jó volt az a Jade Empire! A csapattagok az egyetlenek, akik valóban elég jellegtelenre sikeredtek, de olyannyira nyilvánvalóan "háttérdarabok" voltak csak, hogy ez nem volt igazán zavaró.
Viszont nekem a világ hangulata is tetszett, és a nyitott tenyér/zárt ököl út szimpla rpg-s jó/gonosz gondolkodásán túllépő jellege is üdítő volt. (Oké, itt is volt néha szimplán gonoszkodós válaszlehetőség).
És az a csavar is igazán nagy volt, ha nem ismerte az ember előre a történetet (én így voltam ezzel, és baromira meglepődtem. Kotor óta nem koppant olyat az állam játékban)

Ezzel együtt szerintem is több van a DA világában, és magam is inkább onnan várnék új részt, ha választhatok. Csak, ha folytatni akarják, akkor a DAO-ból kellene kiindulniuk, és a DA2-őt pedig úgy 90%-ban felejtsék el. Bár nem tudom, hogy erre mekkora esély van. Sajnos egy nagyon széles játékosréteg úgy van ezzel, hogy szívesen játszana jó történetes, kidolgozott világú rpg-vel, csak ne beszéljenek benne annyit, és jó kis pörgős/akciójátékos harcrendszere legye, ne klasszikus rpg-s "prüntyögés"... A kiadó pedig profitot akar. ME3-nál sem véletlen, hogy raktak bele "action" módot, nehogy a csőefpéeseken szocializálódott játékos besokalljon attól, hogy még válaszolgatnia is kell esetleg párbeszédekben, és elriassza ez a vásárlástól...
Endure. In enduring, grow strong.
1604 levél
Válasz 12.03.20. 16:48 #6
Aribeth
Szerintem totál középszerű volt (BW-mércével mérve). A keleti hangulatot NAGYON eltalálták, és élvezetes volt a verekedés, a helyszínek szokás szerint gyönyörűek, de sem a megalkotott világ, sem a történet, sem a csapattársak nem voltak emlékezetesek. Volt benne egy jó csavar, ennyi.

Persze felőlem folytathatják, csak akkor a forgatókönyvírók egy kicsit jobban erőltessék meg magukat, mert a JE olyan volt, mintha egy RPG-alkotó generátorba betették volna pár keleti filozófus műveit.

A DA-folytatást pedig kíváncsian várom. Elég összetett világ, vannak még benne lehetőségek.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
10345 levél
Válasz 12.03.20. 16:37 #5
MattMatthew
Azért annyira nem volt jó az a JE. Voltak szép pillanatai, moralitás rendszere tök jó és kungfuzhat az ember, de azért nem DAO.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
1340 levél
Válasz 12.03.20. 13:00 #4
hahakocka
Szintúgy +1 a JE2-höz.
6676 levél
Válasz 12.03.19. 18:56 #3
GustyX
+1

Ez a bioware is kezd olyan lenni, mint az activision: ugyanabból a címből próbál megélni. Jó volt Shepard, fantasztikus triológia, de azért van még ott egy igazán eredeti univerzum, amit nem kellene ilyen nagy vonalakban leszarni, figyelembe véve, hogy a többi cím már megélt egy bioware folytatást...

Szóval JE2-t a népnek!
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
10345 levél
Válasz 12.03.19. 18:37 #2
MattMatthew
Remek! Épp a napokban olvastam erről a DA wikin. Remélem nem MMO lesz.

"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
32666 levél
Válasz 12.03.19. 18:31 #1
Creativ3Form
Inkább egy Jade Empire 2 lenne az, amit a BioWare hegeszt.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
766 levél
Válasz 12.03.19. 18:31
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Készül az új Dragon Age? (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.