Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A csodálatos pókember 2 [film] [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: A csodálatos pókember 2 [film]
Olvasói cikk az új Spider-Man mozifilmről.

10536 levél
Válasz 14.05.05. 10:41 #12
davkar9
Az x-men extra a stáblista után csak a szokásos fox baromság. Webbnek még van egy filmnyi tartozása náluk, ami a SM miatt csúszott, ezért "cserébe" oda kellett nyomniuk egy x-men promót a végére. Vicces, főleg ha sok helyen le is vágják. Mennyivel egyszerűbb lenne ha minden karakter visszakerülne a marvelhez...

link
574 levél
Válasz 14.05.05. 00:23 #11
munszu
Tudom , csak mókás volt mikor mellettem is morogtak a srácok, meg a terem hogy ez mi hogy semmit nem adtak?
Kb. a negyed terem végig ülte, na majd dvd-n vagy blue ray-en megtekintjük.
3073 levél
Válasz 14.05.04. 18:30 #10
RAI*DEN
Én sima 3D-ben tekintettem meg és nekem sem volt a teljes stáblista után semmi
12921 levél
Válasz 14.05.04. 18:24 #9
Gobiakos
"...én végig ültem csütörtökön az egész stáblistát és semmi nem volt."

Nem miattam nem vetítették le nektek.
401 levél
Válasz 14.05.03. 10:43 #8
Zoo_Lee
Nem lett rossz film, tényleg vannak nagyon jól eltalált elemei (a szerelmi szál, az akciójelenetek), viszont messze nem a legjobb képregényfilm, nagyon súlyos bélyeget nyomott rá az elkapkodott franchise-építés. A karakterek, a főbb fordulatok szinte súlytalanok, mert azonnal túl kell lépni rajtuk, utalni a Sinister Sixre, a Hírharsonára, minél gyorsabban bemutatni minél több karaktert és ellenfelet - az előző résznél, illetve a régi trilógia befejezésénél még így is sokkal-sokkal jobb, de nem bánnám, ha a harmadik részre kicsit visszavennének a tempóból, annak már úgyis ott lesz a két spinoff film (Sinister 6 és Venom) a világbővítéshez.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
574 levél
Válasz 14.05.02. 21:54 #7
munszu
Én tegnap néztem meg barátnőmmel a filmet, és kellemeset csalódtam, igazából féltem hogy tényleg el lesz kapkodva ahogy olvastam 1-2 helyen, de máshol azt is olvastam hogy nem lett rossz, és kellemes kikapcsolódást nyújt, és hát az utóbbit kaptam, úgy hogy félve ültem be.

A régi széria 3. részénél még így is fényévekkel jobb, azt alig bírtam végig nézni... :\
Ami viszont tetszett a végén, a sinister six-re való utalások, illetve az egyik gonosz megjelenése.
Ja és számomra, a gonoszok pont egyensúlyban voltak, volt egy fő ellenség, és volt 2 mellék de lényegében mindegyik össze kapcsolódott a másikkal, és egy kis egészt alkottak a végére, nekem nem volt problémám vele.
Az a kis szerelmi szál meg kellett, hogy tovább lehessen lépni a történetben, de nem szeretnék spoilerezni.
De egy dolgot nem értek, azt írta Gobiakos is, hogy adni fognak a felirat után majd valami extrát x-men-re való célzással, csak a sajtó vetítésen nem adták le, de én végig ültem csütörtökön az egész stáblistát és semmi nem volt.
Ja és IMAX-ben néztük.

Összességében én kellemeset csalódtam a filmben, és nagyon jól szórakoztam az elejétől a végéig, próbált a képregényhez is hű maradni, és kijelenthetem az egy mellé ez is bekerül a polcomra.
Na a lényeg, nem kell ultra nagy elvárásokkal beülni, és akkor jól fogtok szórakozni, amúgy is egy képregény filmről beszélünk.

Amit viszont nem értek, 3-5 éves gyerekeket miért kell bevinni egy ilyen filmre?!
Mert konkrétan volt jó pár ilyen korú gyerek, és az egyik Elektro láttán elsírta magát 3-4 üléssel mellettünk, és azt kellett hallgatni... (de több morbid rész is volt,ami mondjuk nekem tetszett, de nem tudom egy kisgyerekben mi zajlott le a láttán...)
Nem értem az ilyen szülőket, az egyre se vittem volna ekkora gyereket, hát még erre... :\
13848 levél
Válasz 14.05.02. 21:37 #6
powerhouse
ezt írtam a filmes topicba:

A csodálatos Pókember 2

Ez oda-vissza verte nálam az Amerika Kapitány 2-t (meg az összes többi régebbi Pókember filmet), az elejétől magával ragadott a hangulata, és a végéig nem is eresztett. Ahol kellett vicces, máshol pedig egészen megdöbbentő, a végén egy jelenetnél konkrétan a légy zümmögését is lehetett volna hallani, annyira elfelejtett mindenki levegőt venni! Szóval nekem hatalmas pozitív csalódás, elvárások nélkül ültem be rá, de ilyen jó képregényfilmet régen láttam már moziban!

If I look back I am lost
5024 levél
Válasz 14.05.02. 21:30 #5
subject17
Trailerek alapján féltem, hogy így lesz. Azért ha jövő héten úgy jön ki a lépés, lehet, hogy adok egy esélyt neki.
33689 levél
Válasz 14.05.02. 21:20 #4
Creativ3Form
Én ugyan még nem láttam, de a kritikák durván 70-80%.a felrója hibának, hogy ugyan abba a hibába esett, mint a régi széria 3. része...azaz, hogy túl sokat akartak és nem bírták ezt egyensúlyban tartani. Én pl. Gobi kritikáján kívül még két magyar kritikát olvastam, ami ezt rótta fel elég nagy hibának.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
5024 levél
Válasz 14.05.02. 21:12 #3
subject17
As a matter of fact, van: teljesen eltérő véleményt olvastam itt a szerelmi szálról, mint egy másik értékelőben - sajnos nem emlékszem, hogy itt Dome-on volt-e egy hozzászólásban, vagy egy másik oldal "hivatalos" kritikája -, ahol igen fárasztó dolognak írták le. Plusz az is érdekelne, hogy mennyire igaz az, hogy túl sok történetszálat vezettek be, és végül nem tudtak mit kezdeni velük.
5710 levél
Válasz 14.05.02. 14:00 #2
Dino
Sucee: Köszi, korrigáltuk. (A cikk témájához esetleg valami hozzászólás? )
5024 levél
Válasz 14.05.02. 13:03 #1
subject17
Az a pont az évszám után a legelején nagyon csúnya, tanár úr...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.