Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megjelent a Democracy 3 Extremism DLC [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Megjelent a Democracy 3 Extremism DLC
Újabb, radikális nézetek bukkantak fel a politikai szimulátorban.

Democracy 3

Democracy 3
A legutóbbi Democracy 3 cikkek, hírek
5251 levél
Válasz 14.05.16. 11:37 #4
Pras
Igen, én is úgy vettem észre, hogy sajnos(?) a játékban van egy nagyjából nyilvánvaló, és szinte mindig nyerő recept. Ha a gazdaság megpörög, lehet lökni a bevételeken, azt visszaforgatni szociális kiadásokba, erre lakosság hepi, kis adóemelést oda, pluszpénzt beletömni a K+F-be, gazdaság megpörög... és a pol. iránytű természetesen kiköpi azt, amit te is írtál.

Szóval, istenverte zseniális lenne ez a játék, csak valahogy úgy érzem most már, hogy túl sok minden (tkp. minden) múlik rajtunk. Jó volna egy hardcore fokozat szimulált nemzetközi kitettséggel, hullámzó, masszív külső behatásokkal, válságokkal, nemzetközi szankciókkal egy-egy döntés következményeképp, esetleg szociális feszültségekkel, korfa-problémákkal, ilyesmikkel. Tehát olyan dolgokkal, amik, ha a sz*r már nyakig ér, dinamikusan elkezdik lötyögtetni is. Az eddigiek túl statikusak, túl jól láthatóan kauzálisak.

Így ez a DLC arra a vonalra erősít rá, ami a Democracy voltaképpen: egy tanulságos homokozó.
1223 levél
Válasz 14.05.16. 11:19 #3
Baracklekvár
A játék politikai iránytűje szerint én tipikusan közepesen liberális, enyhén szocialista politikát folytatok (nem összekeverendők fogalmak hétköznapi értelmezéssel) szinte minden alkalommal; ezzel elérem, hogy eltűnik minden rossz (piros gombócok), megjelennek előnyös fogalmak, például technológiai haladás és pörgő gazdaság (zöld gombócok), s ismeretlen fogalommá válik az államadósság.

Vagyis bár kipróbáltam a kiegészítőt tegnap, egyszerűen nem tűnt szükségesnek, hogy az iskolákban minden nap himnusszal kezdjük a jóreggelt és megtiltsam a válásokat - enélkül is remekül lehet élni a játékban (is?).

Egyértelműen szélesíti a játékot ez a DLC is, szóval ha elunom, hogy a legésszerűbb módon csináljak tökéletes utópiát bármely államból (tegnap épp Angliából), akkor lehet kipróbálom majd, milyen egy teoktratikus köztársaság fogalom mögé bújt vallási diktatúra is. Tulajdonképp ez az egyetlen létjogosultsága a DLC-nek - normális, hétköznapi értelemben véve is ésszerű játékmenetben észrevehetetlen a DLC tartalma, de lehetőséget ad végre kicsit politikai ámokfutni.
pogessor.pcdome.hu
11026 levél
Válasz 14.05.16. 11:05 #2
Lacko
5400 levél
Válasz 14.05.15. 11:34 #1
Morello
Nohát, és hogy lesz ez pariban a "Democracy" főcímű játékkal?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.