Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» És a külföldi magazinok hogy vélekednek a Mass Effect: Andromedáról? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: És a külföldi magazinok hogy vélekednek a Mass Effect: Andromedáról?
A tengerentúli premier holnap esedékes, megérkeztek hát az első külföldi élménybeszámolók.

Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda
A legutóbbi Mass Effect: Andromeda cikkek, hírek
4231 levél
Válasz 17.03.26. 00:56 #16
Madrac
Witcher 3. Mindenben veri az ME:A-t. És már két éves.

De akkor már, hol az a szuper stori? ME:A elég közepes az első 12 óra alapján. A párbeszédek pedig helyenként egészen a nevetséges kategóriába esnek bele, de a nagy része is csak egy erős közepes.

A látvány tényleg nagyon szuper a már korábban említett részeket leszámítva. Továbbra is azt mondom, hogy egy Bioware név többet kellene, hogy jelentsen. Nem Xyz első játékos fejlesztőről beszélünk, hanem egy olyan cégről, akinek a legtöbb korábbi játéka jobb ennél.
Quoth the raven, `Nevermore.'
3011 levél
Válasz 17.03.25. 23:42 #15
Herr Hauptmann
Akkor csak egy 4 éves példát hozok fel:
Bioshock Infinite. Ég és föld a különbség.
A BioWarenek csak kicsit kellett volna odatennie magát jobban a karakterek erre a részére is.

Persze ettől függetlenül biztos végigtolom majd (azután, hogy lesz erőm meg időm az előző részeket újrázni).

De nehogy már az legyen az idióta aki egy ilyen kaliberű fejlesztőgárdától elvárja amit nyújtani is kellett volna nekik alapjáraton.
Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.
16438 levél
Válasz 17.03.25. 23:28 #14
david139
De rég láttam már itt ilyen vérpisti rohamot
Nekem tetszik a játék, meg is vettem, de ettől függetlenül nem tagadom, hogy az arcok és animációik borzalmasak. És ha ez valakit zavar, az teljesen rendben van.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
155 levél
Válasz 17.03.25. 22:43 #13
Artyom
Hagyjuk már ezt a MIMIKÁT, minden kis hülye a mimikával jön elő, mintha alapjaiban lenne rossz, közben meg egyszer-egyszer előjön valami, amit normál esetben le se szarnátok. Egymást majmolva szajkózza ugyanazt a hitvány kritikát a sok majom úgy, hogy még nem is játszott vele. Menjetek játszani a nem tudom milyen fasz játékkal, amiben tökéletes a MIMIKA, éppen csak nem lesz ott egy felfedezésre váró csillagrendszer, nem lesz hozzá kurvajó sztori, nem lesznek kurvajó párbeszédek, de a MIMIKA az bazmeg jó lesz.

4231 levél
Válasz 17.03.21. 13:11 #12
Madrac
Tegnap egyik kedvenc streamerem eltöltött vele kb hat órát és nem voltam annyira lenyűgözve. A harcrendszer és a mozgások pozitívan fejlődtek, még ha egyre kevésbé RPG és egyre inkább TPS is a játék.

De a karakterek mimikára és mozgása... Meg alapban a legtöbb cutscene is borzalmas. Lehet, hogy még a Mass Effect 1-ben is jobb volt.

A másik rendkívül rossz dolog, hogy mész előre és olyan gyakran vannak triggerelt beszédek, hogy nagyon ritka az, hogy az előző véget érjen és ne csak elvágja az új.

A 75 teljesen reálisnak tűnik, de egy-két patch esetleg felhúzhatja 85-ig is.

Bioware-től meglehetősen amatőr munka sok helyen.
Quoth the raven, `Nevermore.'
3732 levél
Válasz 17.03.21. 06:57 #11
Sucee
Hozzáteszem, amekkora utálat övezte a kezdetek óta a játékot, a 75 inkább biztató.
21201 levél
Válasz 17.03.21. 06:14 #10
Peace
Mondjuk én is jót röhögtem tegnap, az nem volt ennyire szörnyű. Kollégám átdobott egy oldalt, hogy 75 körüli metascore-ral rendelkezik a játék és nem túl biztató. Elolvastam azokat a bejegyzéseket, akik 70-est vagy annál kevesebbet adtak rá. Mindenek tetszett a játék és élvezték, nem bánták meg a vásárlást, csak lehetett volna jobb is. Meg ilyen szintű hozzászólások. Vicc!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
13155 levél
Válasz 17.03.21. 06:11 #9
McCl@ne
Átlagos.
Respect is not given. It's taken.
21201 levél
Válasz 17.03.21. 05:55 #8
Peace
"...valaki szerint nagy kár, hogy nem olyan a története, mint a Witcher 3-nak, hogy több frakció áll háborúban egymással. Majd hozzátette, hogy persze nem tudja, hogy mi a története, mert nem játszott vele, meg igazából a trilógiával sem."

Ez milyen már??!!!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
13155 levél
Válasz 17.03.20. 22:52 #7
McCl@ne
Van egy ilyen újabban - az agresszióval párhuzamosan - terjedő mém, hogy majd mindenki jól eldönti, nincs szükség film- és játékkritikákra, most mit számít egy ember véleménye, stb.

Ez egyrészről ennek a királylánynak és kishercegnek nevelt generációnak a nethez szabadulása, és ott elkövetett hatalomátvétele miatt szaladt meg ennyire, másrészt meg azért, mert a szakma ténylegesen mocskosul felhígult (mármint a kritikusi szakma). Természetesen nehezen megfogható a jelenség, mert annyira szubjektív alapokon nyugszik, hogy szinte bármilyen szituációban lehet ezzel takarózni. Filmes témában biztosan mondom, hogy botrányos szinten van az egész, egyszerűen mindenki filmkritikus.

A tömegszórakoztatásnak ez az új, internethez igazított velejárója, hogy pl. egy Mass Effect Andromeda összes játékideje (amit majd a klienseken lemérnek) mondjuk egy év múlva szerintem meg sem közelíti a különböző fórumokban a rajta való vitatkozásnak, epét hányásnak az időtartamát. Ma olvastam egy olyat IGN-en, hogy valaki szerint nagy kár, hogy nem olyan a története, mint a Witcher 3-nak, hogy több frakció áll háborúban egymással. Majd hozzátette, hogy persze nem tudja, hogy mi a története, mert nem játszott vele, meg igazából a trilógiával sem. Most ez mi? Még milyen körülményt tudnánk mondani, amivel érvénytelenebbé válhatna a véleménye a témában? (pl. ha most először és utoljára ült számítógéphez csak azért, hogy ezt a kommentet beüsse)

És ahogy az egyszeri gyalogból kiindulhatunk, úgy szorzódik fel ez a semmi a megélhetés szintjére, és válnak hétköznapi, némi hátszéllel, vagy valamilyen átlagosnál magasabb készséggel megáldott emberek egy Rottentomatoes vagy Metacritic végső százalékának a részévé. Van ez az üvöltözős magyar filmkritikus, a Szirmai. Ő pl. egy többnyire hozzáértő csávó, akinek van egy stílusa, ami vagy bejön, vagy nem (nekem rohadtul nem). Na, nála kéne elválasztódnia a hobbibloggernek a szakértőtől, de úgy, hogy ő még az előbbi. De ettől haladunk afelé, amit itt alább olvashattál, hogy le van szarva minden szakvélemény. Szerintem ez nagyon szomorú jelenség, mindkét oldala külön-külön az.
Respect is not given. It's taken.
1732 levél
Válasz 17.03.20. 22:04 #6
GeryG
Jogos, a Stellaris részét félreolvastam, sry.
Na jó, mit értesz szuperszakértői értékelésen? Akkor az, hogy én pl. leírtam a saját tapasztalataimat a trial verzióról, az is annak számít? Ezek nyilván azért készülnek, hogy a játékosok valamelyest képet kapjanak, hogy XY játék így vagy úgy sikerült. Azzal teljesen egyetértek, hogy para, amikor egy kritikában az szerepel, hogy "ez a játék azért rossz, mert nekem nem tetszik". Nem erről kell szólni egy tesztnek szerintem. De ha az van leírva, hogy a játékmenet így megy úgy épül fel, ez vagy az a része jól, másik meg rosszul működik, esetleg a grafika überalles vagy épp botrány, az azért hasznos. Mert pl. hiába van majd' minden játékról megannyi trailer a premier előtt, hányszor derül ki, hogy messze vannak a valóságtól. Ilyenkor azért egy objektív vélemény hasznos lehet vásárlás előtt.
1611 levél
Válasz 17.03.20. 19:54 #5
Yaho0
Azért bőven tud reprezentatív lenni az ilyesfajta értékeléses beszámoló. Biztos, hogy jó játék és sok mindenkinek bejön, de azért az jelzés értékű, ha nem mindenki 8-9 pontokat dobálgat (pl. Witcher 3 esetén megkérdőjelezhetetlen volt a felsőrendűség). Mondom ezt úgy, hogy nem játszottam vele, és simán rámcáfolhatnak, hogy a széria legjobb darabja.
R.I.P
1856 levél
Válasz 17.03.20. 17:52 #4
warcat
Jöhet nyugodtan az ilyen hír, én csak a szuperszakértői értékeléseket húzom le, nem azt,hogy ki van rakva összegyűjtve, ki mit adott rá.
Az 500 óránál meg ott van hogy Stellaris, Paradox játék
http://store.steampowered.com/app/281990
1732 levél
Válasz 17.03.20. 17:23 #3
GeryG
Akkor a jövőben ne osszak meg hasonló híreket? Komolyan kérdem, ha nincs rá igény, nem vesződöm vele feleslegesen.

Az 500+ órát a 10 óra limites Andromedával töltötted el (ami még nem elérhető 168 órája sem?) vagy a teljes sorozattal?
1856 levél
Válasz 17.03.20. 14:49 #2
warcat
És ha a cégek azt mondanák,hogy senkinek sem fizetünk teljes munkabért,majd dolgoztok napi egy tál kásáért ha már nincs pénz zsömlére se?
Kapitalista világban a pénztárcával lehet szavazni,ha valami jó,megveszed és akkor csinálnak még belőle.Ha csak 5 eurókat adnának érte gyorsan vége lenne a komolyabb befektetést igénylő játékoknak.

Többivel egyetértek ,egy hírnek jó de magadnak kell eldönteni, PCGamer a Stellarist 70 pontra értékelte, szerintük épp hogy közepes felett van, már 500+ órát eltöltöttem vele megjelenés óta...
1544 levél
Válasz 17.03.20. 14:11 #1
Hofi
Mindenki saját maga dönti el, hogy kell-e neki! Engem pl. sose befolyásoltak tesztek. Annyira szar nem lehet ha Mass Effect. Nekem már pl. az előzetes videók alapján bejött. A játékmenet videók is tetszettek. Persze rögtön nem fogom megvenni, mert nincs gépem hozzá. Majd akkor ha már 1000-2000 Ft körül kapható lesz. Megfogadtam, hogy sose adok játékért teljes árat, legyen az bármilyen jó is!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.