Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect: Andromeda

És a külföldi magazinok hogy vélekednek a Mass Effect: Andromedáról?

A tengerentúli premier holnap esedékes, megérkeztek hát az első külföldi élménybeszámolók.

2017.03.20. 10:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Aki előfizetett az EA Access vagy az Origin Accessre, az már néhány napja élvezheti a Mass Effect: Andromedát. Mindenki másnak kontinenstől függően holnapig vagy március 23-ig kell várnia, hogy végre belebújhasson valamelyik Ryder iker bőrébe. Ahogy az a közelgő premierekkel lenni szokott, megérkeztek az első külföldi élménybeszámolók. Nem is kevés. Íme:

A kritikusok ezúttal nem könnyítették meg a játékosok dolgát, ugyanis a Mass Effect: Andromeda pontszámai meglehetősen széles skálán mozognak. Akadt, aki egyenesen szuperlatívuszokban beszélt róla, más viszont jóindulattal közepesnek találta.
A Mass Effect: Andromeda nálunk március 23-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig is olvassátok el a napokban megjelent előzetes kiadásról készült élménybeszámolónkat! ■

Mass Effect: Andromeda
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect: Andromeda

hozzászólások (16)

Madrac
Madrac 2017.03.21. 13:11
Tegnap egyik kedvenc streamerem eltöltött vele kb hat órát és nem voltam annyira lenyűgözve. A harcrendszer és a mozgások pozitívan fejlődtek, még ha egyre kevésbé RPG és egyre inkább TPS is a játék.

De a karakterek mimikára és mozgása... Meg alapban a legtöbb cutscene is borzalmas. Lehet, hogy még a Mass Effect 1-ben is jobb volt.

A másik rendkívül rossz dolog, hogy mész előre és olyan gyakran vannak triggerelt beszédek, hogy nagyon ritka az, hogy az előző véget érjen és ne csak elvágja az új.

A 75 teljesen reálisnak tűnik, de egy-két patch esetleg felhúzhatja 85-ig is.

Bioware-től meglehetősen amatőr munka sok helyen.
Artyom
Artyom 2017.03.25. 22:43
Hagyjuk már ezt a MIMIKÁT, minden kis hülye a mimikával jön elő, mintha alapjaiban lenne rossz, közben meg egyszer-egyszer előjön valami, amit normál esetben le se szarnátok. Egymást majmolva szajkózza ugyanazt a hitvány kritikát a sok majom úgy, hogy még nem is játszott vele. Menjetek játszani a nem tudom milyen fasz játékkal, amiben tökéletes a MIMIKA, éppen csak nem lesz ott egy felfedezésre váró csillagrendszer, nem lesz hozzá kurvajó sztori, nem lesznek kurvajó párbeszédek, de a MIMIKA az bazmeg jó lesz.
david139
david139 2017.03.25. 23:28
De rég láttam már itt ilyen vérpisti rohamot :D
Nekem tetszik a játék, meg is vettem, de ettől függetlenül nem tagadom, hogy az arcok és animációik borzalmasak. És ha ez valakit zavar, az teljesen rendben van.
Herr Hauptmann
Herr Hauptmann 2017.03.25. 23:42
Akkor csak egy 4 éves példát hozok fel:
Bioshock Infinite. Ég és föld a különbség.
A BioWarenek csak kicsit kellett volna odatennie magát jobban a karakterek erre a részére is.

Persze ettől függetlenül biztos végigtolom majd (azután, hogy lesz erőm meg időm az előző részeket újrázni).

De nehogy már az legyen az idióta aki egy ilyen kaliberű fejlesztőgárdától elvárja amit nyújtani is kellett volna nekik alapjáraton.
Madrac
Madrac 2017.03.26. 00:56
Witcher 3. Mindenben veri az ME:A-t. És már két éves.

De akkor már, hol az a szuper stori? ME:A elég közepes az első 12 óra alapján. A párbeszédek pedig helyenként egészen a nevetséges kategóriába esnek bele, de a nagy része is csak egy erős közepes.

A látvány tényleg nagyon szuper a már korábban említett részeket leszámítva. Továbbra is azt mondom, hogy egy Bioware név többet kellene, hogy jelentsen. Nem Xyz első játékos fejlesztőről beszélünk, hanem egy olyan cégről, akinek a legtöbb korábbi játéka jobb ennél.
ajánlott olvasnivaló