Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Total War: Warhammer II pontszámok [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Total War: Warhammer II pontszámok
A stratégiai játék napokon belül megérkezik, de a híre megelőzte.

Total War: Warhammer II

9471 levél
Válasz 17.09.27. 22:47 #7
davkar9
Na ezért örülnék ha más is járna a játék topicjába, pont ez volt legutóbb. Lényegében arról van szó, amit a leírás is sugall, a két játék területei egybe lesznek vonva (kisebb nagyobb változtatásokkal, hogy beleférjen egy térképbe) és minden játszható frakció mehet meghódítani a világot. Sima conquest, nincs vortex vagy káosz invázió, de gondolom lesz majd valami egyedi endgame és győzelmi feltétel itt is.
Simple. Eternal. Beige.
13185 levél
Válasz 17.09.27. 18:46 #6
McCl@ne
Megvan az első Warhammer, elő van rendelve a folytatás: mondasz nekem valamit erről az összevont kampány dologról? Gondolom jobban képben vagy nálam, mert én csak valami félmondatot hallottam róla, de érdekelne, ha már mindkét játék megvan (az elsővel kb. egy órát játszottam, nem volt többre időm, de most nekiugranék)
Respect is not given. It's taken.
9471 levél
Válasz 17.09.27. 17:10 #5
davkar9
Vortex kampány, új térkép, átdolgozott traitek, mágia is jelentős buffokat kapott (wind spell pl célzásnál forgatható), sárkányoknak van végre értelmük, minden települést elfoglalhatsz, stb stb, lesz itt újdonság bőven. Ráadásul az új rogue armyk, elszórt cuccok, romok felfedezése egy csipetnyi Heroes érzést is ad a játéknak. A 4 új frakciónak megvan a saját arca, az ismerős egységtípusoktól (/funkció) az új egyedi kampány tulajdonságokig (pl HE-nél influence, skaveneknél a kaja), amik miatt teljesen indokolt a 2. rész és nem dlckként történő kiadás.

Leginkább az kell elfogadni, hogy ez elsősorban Warhammer játék. Ha valaki nem szereti a settinget azzal nem lehet mit csinálni. Hangulatában nagyon erős és a világ növekedésével ez csak egyre jobb lesz. Vortex kampány már önmagában is roppan ígéretes - a dupla starthelyekkel kapásból hosszabb a az élettartama - , de az igazi élmény majd a mortal emipres frissítéssel jön. Mellesleg ha valami nem jó azok javítására ott vannak a modok. Nem jutottam el odáig, hogy elmélyedjek bennük, mert nekem bőven elég szórakozást és játékidőt nyújt a gyári is, de egy rövid körút után a workshopban máris látható, hogy elég sok gondosan kidolgozott mod van, legyen szó egység statok és mértek megpiszkálásáról vagy mapokról. Az általad felsorolt hibákra szerintem mind található valami.
Simple. Eternal. Beige.
180 levél
Válasz 17.09.27. 07:56 #4
Noggle
Ne értsetek félre, nem álltam ki tiltakozni a Creative központja elé, ilyesmi. Sőt magam is megvettem a Warhammer Total Wart, ami nem egy rossz játék, de nem is volt igazán jó. Rome 2 öröksége sajnos látszott rajta, mert például az ügynökrendszert amióta ilyen módon kezelik, feláll a szőr a hátamon, ha csak rágondolok. Ostromrendszer egy vicc, egységtakarékosabb volt mondjuk automatában lejátszani főleg ha már nem is élvezetes. Diplomácia bár jobban működik, elég egykapura megy. Tehát saját frakcióval könnyen, barátival (Empire -törpe) addig, amíg nem vagy igazán erősebb nála, többiekkel eléggé felejtős. Questrendszer rosszabb, mint valaha korábban. Káosz invázió 2 frakciót érint igazán, többieket nem igazán zavarja, ami multiplayer szempontból kicsit inbalance. Ettől függetlenül ugyanúgy jó pontokat kapott, mint egy igazán jó Total War.
Másik rendkívüli bánatom, hogy biza kevés volt a 60$-os játékhoz a content. Alapjátékban volt 4 frakció, akivel lehetett játszani és slussz. Az a helyzet, hogy tudtommal most is ezt akarják letolni a torkomon, annyi különbséggel, hogy valószínűleg hogy már sok újdonságot se fogok kapni, mint ami annak számított, mint mágia stb.
9471 levél
Válasz 17.09.27. 00:22 #3
davkar9
A legendásan szar rome2 start nekem kimaradt, de nem túlzás a stúdió 4 évvel korábbi munkája miatt fújni a friss címre? Főleg ahol jobb viszonyítási alap lenne mondjuk a tww első része, aminél elég stabil volt a launch. A folytatás pedig még jobban optimalizált, ami nem kis teljesítmény, ha figyelembe vesszük, hogy a térkép kb 1.5-2x+ akkora, mint az elsőé, a csatákban pedig ott vannak a skavenek, akik a létszámmal a vc párezres seregeire is köröket vernek (lazán 3-5k patkány rohangálhat egy sima csatában is). És ez nem a "fizetett" kritikusoktól való infó, hanem megbízható streamerektől. Mesélnek az élményről, de látszik is a videókon (duh).
Simple. Eternal. Beige.
1866 levél
Válasz 17.09.26. 23:52 #2
warcat
Ez oké,de nincs titkolózás, youtube/twitch tele van videókkal még tegnap/hétvégén kiosztották a streamereknek a játékot, mindenki megnézheti magának,hogy milyen.
180 levél
Válasz 17.09.26. 20:52 #1
Noggle
Vannak stúdiók, amelyek játékainál nem veszem figyelembe a kritikusok által adott pontszámokat.
Na ők, pont közéjük tartoznak.
http://www.metacritic.com/game/pc/total-war-rome-ii

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.