Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Hogyan tovább Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Hogyan tovább Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands?
A Ubisoft felvázolta a szellemek menetrendjét egészen jövő áprilisig.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

1202 levél
Válasz 17.11.21. 20:31 #5
ivanova36
"Nekem, a játékosnak semmi sem jó"

Coop tartalommal csak akkor van problémám, ha nem visz előbbre a történetben. Ha csak üresben rohangálunk körbe-körbe az számomra nem tartalom. Persze meg lehet azt is jól csinálni, és lehet jó kis mini történeteket is belepakolni egy-egy coop DLC-be, de nem ez a jellemző szerintem.

Division példájából kiindulva, ott a coop tartalombővítés annak idején a HVT vadászat volt. Segített felzárkózni a többi magasabb gearű játékoshoz, de a történet nem haladt. Üresben toporogtunk és farmoltuk a nevesített ellenfeleket magasabb gearszintű itemekért, de ennyi. 4 hét farmolás után unalmas lett és rájöttünk hogy arra a négy hétre jó kikapcsolódás volt a napi 2 óra farmolás, de nem több. Nulla haladás volt a fő szálon ahogy a mellékszálak sem haladtak, de újabbak sem jöttek be.
Sima, mezei időtöltő farmolás volt, és ha már a technikai oldalát nézzük, alig került a fejlesztése 1-2 hétbe. Hozzáteszem, ingyen "tartalombővítés" volt.

Biztos a Wildlandsbe is bele lehet rakni ésszerű coop tartalmat, de nem nagyon bízok benne hogy belekerülne, ismerve az UBI-t.
Másik alap problémám a Wildlandsel az open béta óta annyi, hogy már akkor előrevetítette a végtelen farmolást amit a játékba "tartalomként" beleterveztek.

És bár nem itt fogjuk megoldani az elmúlt 20 év játékfejlesztési problémáit, vajon hogyan és milyen tartalommal lehetne single-coop-multi tartalmat belerakni egy játékba úgy, hogy megérje mindhárom félnek: játékos, fejlesztő, kiadó.
6830 levél
Válasz 17.11.21. 19:33 #4
GustyX
Annyit megjegyeznék, hogy co-op tartalmakkal is kedveznének a magányos farkasoknak. Én azzal is kiegyeznék, még látatlanban is.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
11070 levél
Válasz 17.11.21. 19:12 #3
Lacko
Sajnos igazad van, de azért vannak ellenpéldák: a Bohemia épp most fog kiadni (nov 30) egy csak single player DLC-t az Arma3-hoz. Ez szerintem tök üdítő kivétel.
1202 levél
Válasz 17.11.21. 14:20 #2
ivanova36
Jó lenne, de már régen csak "megtűrt" játékos réteg a single player. Éppen az SWBF2 esetében "vitáztunk" rajta, hogy kell-e egyáltalán single rész.

Persze itt kicsit más a helyzet, hiszen alapvetően singleben is végig lehet nyomni a Wildlandset, de a Division "útvonalnak" csúfolt fejlesztési bukdácsolásából kiindulva, az ott bejelentett tartalmak egésze multit célozta meg, itt sem lesz más a helyzet. Single only tartalmat nem biztos hogy megéri fejleszteni párhuzamosa a multi mellett, pláne hogy az kérdéses hogy a játékosbázis mekkora részét érdekli.
11070 levél
Válasz 17.11.21. 14:03 #1
Lacko
Jó lenne ha a single playerekre is gondolnának....

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.