Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Vampyr

22760 levél
Válasz 19.04.25. 22:52 #31
Peace
Én nem voltam ott a szeren, de nem bántam! Így is büszke voltam magamra.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4321 levél
Válasz 19.04.25. 22:00 #30
Juraviel.Ihuan.Bedvin
SPOILER
Ááá, így már érthető, miért lett darkos vége. Itt egy remek leírás, hogy mi kell a különböző végekhez:

https://guides.gamepressure.com/vampyr/guide.asp?ID=45136


A "legjobb" befejezéshez eléggé ott kell lenni a szeren, mert véleményem szerint a Crane nővérrel való együttműködés teljesen elfogadható, én így is döntöttem, mert megértettem a szándékait. Ám már itt az elején el lehet "bukni" a "travel around the world" véget, mert a játék az elbájolást/"felejtsd el módot" preferálja.
22760 levél
Válasz 19.04.25. 21:13 #29
Peace
Fuhh, jó régen volt...

SPOILER
Emlékeim szerint az egyik lehető legrosszabb befejezést fogtam ki, mert Elizabeth besétált a tűzbe és elég dark-os volt a záróképsor is. Arra emlékszem, hogy a vége felé megelégeltem, hogy gyenge vagyok és 4-5 főbb karaktert nagyon csúnyán megdézsmáltam, hogy legyen xp-m.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4321 levél
Válasz 19.04.25. 20:31 #28
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Neked melyik befejezés lett, a főbb szereplők sorsa hogy alakult? Írd már le spoiler tagben!
22760 levél
Válasz 19.04.25. 09:27 #27
Peace
Jöhet tőlük a szerepjáték! Szerettem nagyon ezt is.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4321 levél
Válasz 19.04.24. 20:37 #26
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Kb. fél év alatt, 68 órával vittem végig, jó, ebből volt, hogy kb. két hónapig pihent, mert nem sok időm volt bármivel is játszani.

A magam részéről egyetlen (kisebb) negatívumot tudok felhozni a fejlesztők irányába a jövőre nézve, hogy bár közben processzort és kártyát is cseréltem (i3-6100-ról i7-6700-ra, 1050-ről 1070 Ti-re), a szaggatás/lag/fps drop nem szűnt meg, főleg a kórház környéke volt brutális, esővel együtt. Nem egyedi a problémám, feltúrtam a netet, még tőlem erősebb gépeken is előfordul ugyanez. Nem jöttem rá a probléma okára (lehet, hogy a monitor, mert az 5 ms/IPS paneles harminc akárhányezres készülék nem épp gamer monitor ).

Ettől függetlenül rohadtul tetszett, még akkor is, ha az arcmimika kb. nulla volt, így a Witcher/RDR2/TLoU/D:BH után ez igencsak kevésnek tűnhet. Ám...

...a történet a kisebb-nagyobb sablonossága ellenére nagyon jól lekötött, a dialógusok, a karakterek piszok jól meg voltak írva, szerintem a szinkron remekül sikerült, a beszélgetések nyelvezete, stílusa jól meglovagolta azt az elképzelést, mit felételezünk arról, miként beszéltek egymással a szereplők száz éve. Nagyon eltalálták a század eleji hangulatot, képi megvalósításban is, zeneileg is erősítették az egészet.

A karakterekre és a dialógosokra visszatérve. Noha nem egyedi a szerepjátékokban az egyéni szintre lebontott reputáció, szerintem ez lett a játék legjobb része. Mint a "való" életben, a szereplők itt is akkor tárnak fel valamit, ha fokozatosan a bizalmukba fogadnak. Igaz, van a kék válaszos vámpír-képesség, amivel kvázi kikényszeríted a választ, viszont vannak olyan esetek, amikor ők is reakciót várnak tőled, és ha nem tetszik nekik a válasz, akkor további információktól esel el (nem is sikerült minden emberről mindent kideríteni, persze mivel nem találtam meg minden papírt, levelet, így ez is befolyásolta ezek hiányát, de voltak a válaszaim miatt elbukott karakterinformációk). Nagyon érdekes, és felkavaró sorsokat lehet megismerni, ami passzol is az adott korhoz, hitelesek benne a szereplők, a gondjaikkal, félelemeikkel együtt (a külön kisebb román történetszál és összefonódások pedig igazán kiemelendőek az összes közül). Nagyon is érthetőek a motivációik, hogy miért váltak azzá, akivé egy-két extrémebb esettől eltekintve (sőt, még "ezekben" is benne vannak annak csírái, miért olyanok, amilyenek).

Engem a kissé fapadosabb harcrendszer sem zavart, meg lehet találni a ritmust, bár, mivel nem csábítottam és faltam fel senkit közvetlenül, így a játék végén is 29-es szinten voltam csak, és volt pár fő ellenfél, aki megizzasztott *. Ám a játék nem büntet nagyon. 25-ös szinten is felfejlesztett fegyverekkel viszonylag könnyedén le lehet verni az ellenfeleket (egy kivitél volt **).

SPOILER
A "gyengébbik" jó befejezést kaptam. Jonathan Reed és Elisabeth Ashbury a kastélyban maradnak, a doktor segít neki, megtalálják a gyógymódot. A befejezés követően megnéztem: elég összetett rendszer dolgozik a döntések következményei alatt, elég vékony a mezsgye, hogy összehozza az ember a "legjobbnak" titulált befejezést.

A mellékszereplők közül egyvalaki halt meg, Louise Teasdale. Volt egy halom XP-m már, mikor ráakadtam a csatornában. A szűk térben nem tudtam leverni a harmincas szintű Ekont, így elmentem aludni, hogy majd másnap éjszaka felfejlődve szétcsapom, nem gondoltam, hogy a játék "megszívat", és nem fog már másnap élni. Ez is momentum is abszolút pozitív abból a szempontból, hogy komolyan veszi a döntéseket (azt is, ha ignorálsz valamit - nem próbáltam ki, mi lenne, ha nem gyógyítgatnám folyamatosan a civileket).

A főbb szereplők közül Aloysius Dawson halt meg, azt választottam, hogy meggyőzöm, fogadja el a végső nyugalmat és a halandó voltát.

Dorothy Cranet megkíméltem, sőt, hagytam, hogy tovább folytassa a dolgát, zsarolások nélkül. Sean Hamptont megitattam a véremből. Dr. Edgar Swansea vámpírrá változtattam. Geoffrey McCullumot megkíméltem.

_______________________

* A legnehezebb Jonathan húga volt, szerintem. Utána a színésznő. Ezekhez képest a főellenség és McCullum szinte könnyű volt, elsőre legyőztem őket, míg a két említettel nagyon megszenvedtem.

** Amikor a végső ellenszer összetevőit szedtem össze, a hullaházban előbb nem az emeletre mentem, hanem az alagsorba, és konkrétan a 35-ös szintű paplovag és a többi, mindenhonnan rám rontó szintén 35-ös ellenfelekkel nem bírtam el. Mivel már úgysem volt anniy XP-m, amit alvással a végső csata előtt elköltöttem volna, így ezek legyűrését kihagytam.


Elvileg a Dontnod Entertainment egy nagyobb szerepjáték projektbe kezdett, ez alapján, ha tanulnak a hibákból, visszajelzésekből, várom a következő alkotásukat is.
22760 levél
Válasz 18.11.02. 22:42 #25
Peace
Jó beruházás volt!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
4321 levél
Válasz 18.11.02. 20:15 #24
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Megvettem a Steam Halloween Sale keretében, eddig nagyon tetszik, pedig még csak a második fejezet elején tartok. A kor ábrázolása nemcsak a külsőleges dolgokban sikerült remekül, hanem a párbeszédek, karakterek terén is.

A harcot még kicsit szokni kell.

Ám ettől függetlenül jó döntésnek érzem a beruházást, a sebész vámpír főszereplőt pedig elképesztően jó döntésnek tartom. Sikerült hozzá egy szinkronszínészt választani.
22760 levél
Válasz 18.07.29. 18:36 #23
Peace
Azt kell mondanom, hogy én piszkosul élveztem ezt a játékot!!! Kivéve persze, mikor a boss-oknál anyáztam, de az már csak az bénaságom. Vampire: The Masquerade - Bloodlines volt talán az utolsó emlékezetes vámpíros játék és az bizony 14 évvel ezelőtt jelent meg. A hangulata az nagyon ott van! A zenék, a grafika, az átvezetők tökéletesen árasztják magukból ezt a kicsit melankolikus és depresszív atmoszférát. Nagyon el lett benne találva minden. Sokan szidták a harcot, hogy fapados, szerintem nem volt vele probléma. Persze fel kell fejleszteni rendesen a fegyvereket és a képességeket, hogy igazán hatásosak legyünk, de egy szerepjáték az már csak ilyen. Nem kell 90%-ban akcióra számítani még véletlenül sem! Rengeteg beszélgetés, nyomozás és mászkálás a sötét és kórságokkal fertőzött London utcáin. Nem egy AAA játékról beszélünk, de ez ne tántorítson el senkit! Mérföldekkel jobb játékélmény, mint a nagy kiadók játékainak legnagyobb hányada!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22760 levél
Válasz 18.07.22. 19:39 #22
Peace
Ez a tetvedék Fergal nagyon felba**ott!!!!!! Ez vette el majdnem teljesen a kedvemet a játéktól. Körülbelül 5-ször mentem vissza szintlépések után, hogy most már biztosan elég erős leszek és mindig kinyírt aztán kiléptem idegből. De ma megdöglött és továbbjutottam végre!!!!!! Rohadjon meg!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
2297 levél
Válasz 18.07.21. 21:12 #21
Shadowguard
Én billentyűzettel toltam amíg meg nem untam Nekem semmi bajom nem volt vele, sok múlik a skilleken és a fegyveren, de egyébként szerintem könnyű játék. Legalábbis a Dark Souls sokkal nehezebb volt billentyűzettel, félbe is hagytam...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
22760 levél
Válasz 18.07.21. 19:54 #20
Peace
Na határozottan jobban megy!!! Elolvastam 3-4 oldalon ilyen tippek és trükkök pár mondatos bevezetést. Reseteltem a skilleket és teljesen másokat választottam. Valamint olyan fegyvert választottam, ami 5-ös szintig fejleszthető, eddig olyan volt, aminél 2 volt a max. Sokkal jobban megy, nem szenvedős. De a nagy döghöz még nem mertem visszamenni, inkább megcsinálom az összes mellékküldetést.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22760 levél
Válasz 18.07.21. 15:55 #19
Peace
Csak ez vicc, hogy kite-olnom kell az ellent... Lehetőleg nem akarok megölni senkit, ha nem muszáj az emberek közül. 14-es vagyok, de a 18-as batár nagy boss-t nem tudom legyűrni. Úgyhogy visszamegyek mellékküldetéseket csinálni meg embereket gyógyítani, mert a 4. halál után feladtam. Van controller, de nem hinném, hogy az a gond. Nagyon szépen megy ez egérrel és billentyűzettel, csak nagyon gyenge a karakterem.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
33261 levél
Válasz 18.07.21. 13:01 #18
Creativ3Form
Plusz ehhez a játékhoz tényleg érdemes lenne beszerezni egy kontrollert, mert billen valóban tud kaotikusságot okozni a harc. Én alapból kontrollerrel kezdtem, de beszéltem pár ismerősömmel, akik billel vágtak neki és..nos...
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
33261 levél
Válasz 18.07.21. 12:22 #17
Creativ3Form
No para, bele fogsz jönni. Az elején én is így voltam. Rá kell érezni a ritmusára, nem szabad kapkodni és inkább nyújtsd el a harcot. Megéri a türelmet, hidd el.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
22760 levél
Válasz 18.07.21. 11:12 #16
Peace
Én biztosan rohadt béna vagyok, de folyamatosan halok és k*rva anyázok.... Nem ölök meg senkit, gyógyítom őket, ezáltal nagyon kevés az xp. Nem merek aludni sem a fejlődéshez, mert minden egyes éjszaka közli, hogy rosszabbra fordult a helyzet. A harapásom van feltápolva az egekig, felfejlesztettem a fegyvereimet is. Már sokszor sörétest is használok, mert bizonyos helyzeteket csak azzal tudok megoldani. Nem tudom mit csinálok rosszul, de a harc és a sok halál miatt inkább csak bosszankodok. Pedig piszkosul tetszik és amúgy nagyon élvezném és tolnám neki szívesen. De pár óra után mindig kikészülök inkább és kilépek.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
2297 levél
Válasz 18.06.13. 10:21 #15
Shadowguard
Tegnap végre volt időm kicsit belenézni, de már most van egy olyan érzésem, hogy a gonosz vámpíros terveimnek lőttek Amennyire készültem még az indításnál is, hogy na majd most jól szárazra szipolyozok mindenkit; a bevezető után annyira veszett ki belőlem a dolog... Jól meg van csinálva a kezdés, az tagadhatatlan.
Attól függetlenül ha nem is elsőre, de egyszer biztos lesz egy olyan végigjátszásom is, de csak az érdekesség kedvéért. A Dishonoredben is érdekes volt látni a különbséget a két út között.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
2186 levél
Válasz 18.06.11. 11:24 #14
razak
Megnéztem az endingeket és: SPOILER
lehet happy end. Azt nem tudom, hogy mitől függ elérni, mert három civilt öltem meg abból az egyik a pap volt, aki felgyújtott beteg embereket Isten nevében, de kétlem, hogy emiatt. A főbb szereplőknél lehet valami. Erre figyelj. Na, de legalább még egy ok, hogy később is elővegyem, ha kap valami patchet.
2186 levél
Válasz 18.06.11. 11:12 #13
razak
Spoilerezni nem szeretnék, de érzésem szerint a főtörténeti szál viszonylag kötött. A mellékszereplőkkel kapcsolatos döntéseid-nagy részben-csak a fejlődésedet gyorsítják. Lehetnek kisebb elágazások amiket talán nem ismerhettem meg, mivel egyes főbb szereplők esetében is, ugye vannak olyan szituációk amikor mindenképpen döntened kell a sorsuk felől, de szerintem ez sincs befolyással nagy mértékben a végkifejletre. Talán, ha másképp döntesz több párbeszéd áll majd rendelkezésedre, vagy egy-két mellékküldetés.
33261 levél
Válasz 18.06.11. 09:41 #12
Creativ3Form
Én most picit belassultam vele (hétvégén nem is játszottam), de örülök, hogy végig tudta tartani azt a színvonalat, amit az elején. A kíváncsiság kedvéért...te ugyan abban a felfogásban játszottál, ahogy én, azaz a jó vámpír utat választottad. Ehhez mérten pozitív, happy end szerű befejezést tudtál elérni? Vagy a jó vámpírság ellenére is valami nagyon szomorú, kétségbeesett végkifejletet kaptál?
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
2186 levél
Válasz 18.06.11. 09:04 #11
razak
Véget ért a kaland. Nekem nagyon tetszett a hangulata a környezet atmoszférája a története és a mondavilág amit köré szőttek a készítők. Nem is néztem az értékeléseket, abszolút nem vártam tőle semmit, viszont nagyon régen nem kötött le ennyire egy játék sem és ez nekem bőven elég ahhoz, hogy jó szívvel gondoljak rá. Élveztem minden percét és végig ott volt bennem a játsszunk még egy kicsit érzés. Nem akartam, hogy hamar vége legyen, szinte minden mellékküldetést és zegzugot felfedeztem. A harcrendszerrel és a képességekkel sem volt bajom. Nem hibátlan, de amit várok egy játéktól azt megkaptam. Szórakozást. Remélem, hogy valamilyen formában lesz folytatása a későbbiekben.
2186 levél
Válasz 18.06.08. 11:50 #10
razak
Ha nem tartod stabilan a környéket, akkor megszaporodnak a vámpírvadászok az ellenséges vámpírok és gyengébb minőség/kevesebb lesz a betegségek miatt a leendő áldozataid vére. Tehát, ha vérengzeni szeretnél, akkor is valamilyen szinten érdemes tápolni őket egy szintig legalább. Ráadásul sok mellékküldetést is bukhatsz ami lerövidíti a játékidőt. mivel nem egyből nyílnak meg ezek a lehetőségek, kell némi bizalom az irányodba az érintettektől. De nem kell félni teljesen "jó" sehogy nem lehetsz, ez gyakorlatilag mindenképpen egy szenvedéstörténet marad. A te elképzelésedet is megértem, ezért írtam, hogy nagyon eltalálták, mert folyamatosan ott motoszkál benned a megtehetek/megtehetnék bármit érzés. Viszont nekem ez az igazságos vámpírszerep tetszik most jobban, és a karakterek motivációi/élete is jobban kibontakozik előttünk, ha nem a főtörténet szálat szeretnénk kizárólag ledarálni. Egyébként a megfontoltabb út szintén elkerülhetetlenül sok fájdalmat okoz a környezetünknek. Vérben és könnyekben így sincs hiány.
2297 levél
Válasz 18.06.08. 09:47 #9
Shadowguard
Ha végzek másodjára is a Battletech kampánnyal én is neki fogok kezdeni (talán vasárnap?), de én elsőre nem leszek "jó" vámpír. Az ilyen játékokban az esettek 90%-ában jófiút/lányt játszok, de itt már az első hírektől az volt tervbe véve, hogy szárazra szipolyozom Londont. Néha nekem is jár így kis szórakozás. És különben is, nem egy "Edward"ot akarok játszani, hanem egy olyan szipolyt, aki elől Drakula is sírva menekülne.

Egyébként mit okoz, ha nem tartom stabilan a környéket? Valami hasonlóra gondoljak, mint Dishonoredben voltak a patkányok?
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
33261 levél
Válasz 18.06.08. 08:25 #8
Creativ3Form
Én is ezzel a felfogással tolom, és szándékos áldozatom is csak egy volt. SPOILER
A legelején van a rész, amikor legelőször van lehetőségünk a vérszívásra...na, akit ott felajánl a játék, azt életben hagytam. De pár óra múlva, amikor elbeszélgettem vele, már megöltem, mert kiderült, hogy egy gyilkos fasz, aki ráadásul még ki is kérte magának, hogy mit szólok bele a dolgaiba.
De ezt leszámítva még egyszer sem pedig - ahogy te is mondtad - tudnék azért válogatni. De a célom nekem is az, hogy minél több embert meggyógyítsak a gyógyszerek gyártásával (jó párat már sikerült is), és csak akkor öljek, ha nincs más lehetőség. Az utcán császkálást is próbáltam már a legelejétől úgy megoldani, hogy elkerültem ezeket járőröket, akik mindig rámszóltak, hogy "forduljon vissza uram." Persze volt, hogy miután kikerültem megtámadott, na akkor nem fogtam vissza magam.
Szóval én már eleve vártam, de sokkal sokrétűbb, mint amire számítottam.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
2186 levél
Válasz 18.06.08. 08:15 #7
razak
Nekem is iszonyatosan bejön. Próbálok "jó" vámpír lenni ,de rossz döntésekkel két szimpatikus karaktert is megöltem, akit egyébként nem akartam. 15 órám lehet benne(mellékküldetésekkel), de eddig még csak egy emberből lakmároztam szándékosan. Kiszemeltjeim vannak, mert azért szerencsére csempésztek bele unszimpatikus egyéneket is. Nagyon jól eltalálták ezt a vonalat. Volt akinél első blikkre azt gondoltam, hogy megölöm, mert egy gyökér, de miután kiderültek róla dolgok, megsajnáltam és érthetővé vált a viselkedése, hozzáállása a világhoz és a társadalomhoz. Nem én leszek a legerősebb vámpír, de annyira nem is érzem egyelőre, hogy hiányt szenvednék bármiben a harcok során. Persze csábító az erő "sötét oldala" a sok badass képességgel, ezt viszont kompenzálom a környék stabilan tartásával, lakosainak egészségével az is legalább akkor élvezet. Régen nem kötött le játék ennyire. Vannak benne hibák, de az atmoszféra és a karakterek feledtetik a negatívumokat. Számomra meglepetés ez a játék.
33261 levél
Válasz 18.06.06. 08:14 #6
Creativ3Form
Kis kiegészítés. Nagyon tetszik az a vámpír rendszer, amit kialakítottak benne. És itt most nem a képességfánkra gondolok elsősorban. A játékban mindenkivel lehet beszélni. Az egyszerű, hétköznapi "mi a helyzet a környéken" dolgoktól kezdve, a sokkal személyesebb, magánéletbe haló témákon át. És erre nem csak azért van szükség, hogy a társaink, illetve az emberek megkedveljenek, és kapjunk tőlük egy-két mellékküldetést, hanem azért is, mert a bizalomba férkőzéssel tudjuk őket felhizlalni úgymond, ami arra kell, hogy minél több vért, és ezáltal XP-t szívhassunk ki belőlük a játék során. Viszont ez se olyan egyszerű, mert nem mindig nyílik meg az összes párbeszéd lehetőség, ahhoz bizony faggatni kell őket, olyan is előfordul, hogy vissza kell térnünk hozzájuk egy későbbi időszakban. Ezt nehezíti még, hogy minden embernek más a bizalmi rótája, és ahhoz, hogy - jó vámpír lévén - eltudjuk őket csábítani, és ezzel betudjunk férkőzni az elméjükbe, el kell élnünk ezt a bizalmi rótát. Ha ez megtörtént, akkor a párbeszédeknél lesz egy lehetőség a csábítás aktiválására, amikor is átvesszük a testük felett az irányítást, hogy egy félreeső, árnyékos helyre vigyük őket, ahol megkezdődhet a vérszívás. Ám a játék nem kötelez erre, így ha elkezdted ezt a csábítást, de aztán meggondoltad magad, akkor még mindig van lehetőséged arra, hogy elengedd a kiszemeltedet. Ez pedig nagyon jól hangzik, mert így lehetsz jó vámpír is, ami azonban nem hangzik annyira jól, mert így értékes XP rengetegtől fosztod meg magad, ugyan is a különféle kis állatok és patkányok nem adnak annyit, mint egy jól felhizlalt test. Ellenben nem lesz London utcáiból hullaház és téged se fog rögtön mindenki lemészárolni. Ha viszont rossz vámpírok leszünk, valszeg ennek az ellentetje lép érvénybe, viszont cserébe sokkal gyorsabban tudjuk tápolni saját magunkat, legyen szó támadó vagy szívósság képességről.
Szóval a gyengécske harcrendszer ellenére, nekem egyre jobban tetszik.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
33261 levél
Válasz 18.06.05. 20:35 #5
Creativ3Form
Na, akkor másfél óra után egy apró helyzetjelentés.
A hangulat és az atmoszféra fantasztikus. Az utcák, az épületek, a világítás mind-mind remekül visszaadja a kort és a sajátosságait. A főszereplő karakter érdekes (a jó értelemben), a párbeszédek eddig nagyon jók és a sztori is ígéretesnek tűnik. A harcrendszer pedig...nos...azon azért még lett volna mit csiszolni. Nem szőrnyű, de a jótól is messze van mind a harc, mind a vetődés a támadások elől. Viszont elnézve a gépességfát, bizony nagyon durva támadásaink lesznek majd a későbbiekben, ami miatt már előre dörzsölöm a tenyerem.
Eddig tehát elégedett vagyok, a felemás harcrendszer ellenére is. Megérte várni és beruházni rá. És egyelőre bugokkal se találkoztam, pedig olvastam egy-két helyen, hogy az is akad benne bőven.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
22760 levél
Válasz 18.06.05. 11:13 #4
Peace
Szerintem más előbb megfogja, mert este jelenik az Inquisitor - Martyr, és onnantól csak az!!! De amint tudok, azért én is írok ide. Az irányítás első blikkre ritka furcsa volt, olyan gépies a mozgás. Nyomtam egy jobbrát és majdnem bedőlt a kanyarban a doki.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20361 levél
Válasz 18.06.05. 11:00 #3
Z-Master
Egy minitesztet / első benyomást majd írjál már plz.
22760 levél
Válasz 18.06.05. 05:55 #2
Peace
2 perc és települ is......meló előtt egy pár perc játék belefér.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
22760 levél
Válasz 18.04.06. 06:20 #1
Peace
És akkor a story trailerrel indítsuk is el a topikot, mert megérdemli!!! Nagyon-nagyon régóta nem lehetett szerencsénk vámpíros játékhoz. Nagyon várós!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.