Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Vampyr

2213 levél
Válasz 18.06.13. 10:21 #15
Shadowguard
Tegnap végre volt időm kicsit belenézni, de már most van egy olyan érzésem, hogy a gonosz vámpíros terveimnek lőttek Amennyire készültem még az indításnál is, hogy na majd most jól szárazra szipolyozok mindenkit; a bevezető után annyira veszett ki belőlem a dolog... Jól meg van csinálva a kezdés, az tagadhatatlan.
Attól függetlenül ha nem is elsőre, de egyszer biztos lesz egy olyan végigjátszásom is, de csak az érdekesség kedvéért. A Dishonoredben is érdekes volt látni a különbséget a két út között.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
2184 levél
Válasz 18.06.11. 11:24 #14
razak
Megnéztem az endingeket és: SPOILER
lehet happy end. Azt nem tudom, hogy mitől függ elérni, mert három civilt öltem meg abból az egyik a pap volt, aki felgyújtott beteg embereket Isten nevében, de kétlem, hogy emiatt. A főbb szereplőknél lehet valami. Erre figyelj. Na, de legalább még egy ok, hogy később is elővegyem, ha kap valami patchet.
2184 levél
Válasz 18.06.11. 11:12 #13
razak
Spoilerezni nem szeretnék, de érzésem szerint a főtörténeti szál viszonylag kötött. A mellékszereplőkkel kapcsolatos döntéseid-nagy részben-csak a fejlődésedet gyorsítják. Lehetnek kisebb elágazások amiket talán nem ismerhettem meg, mivel egyes főbb szereplők esetében is, ugye vannak olyan szituációk amikor mindenképpen döntened kell a sorsuk felől, de szerintem ez sincs befolyással nagy mértékben a végkifejletre. Talán, ha másképp döntesz több párbeszéd áll majd rendelkezésedre, vagy egy-két mellékküldetés.
32959 levél
Válasz 18.06.11. 09:41 #12
Creativ3Form
Én most picit belassultam vele (hétvégén nem is játszottam), de örülök, hogy végig tudta tartani azt a színvonalat, amit az elején. A kíváncsiság kedvéért...te ugyan abban a felfogásban játszottál, ahogy én, azaz a jó vámpír utat választottad. Ehhez mérten pozitív, happy end szerű befejezést tudtál elérni? Vagy a jó vámpírság ellenére is valami nagyon szomorú, kétségbeesett végkifejletet kaptál?
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
2184 levél
Válasz 18.06.11. 09:04 #11
razak
Véget ért a kaland. Nekem nagyon tetszett a hangulata a környezet atmoszférája a története és a mondavilág amit köré szőttek a készítők. Nem is néztem az értékeléseket, abszolút nem vártam tőle semmit, viszont nagyon régen nem kötött le ennyire egy játék sem és ez nekem bőven elég ahhoz, hogy jó szívvel gondoljak rá. Élveztem minden percét és végig ott volt bennem a játsszunk még egy kicsit érzés. Nem akartam, hogy hamar vége legyen, szinte minden mellékküldetést és zegzugot felfedeztem. A harcrendszerrel és a képességekkel sem volt bajom. Nem hibátlan, de amit várok egy játéktól azt megkaptam. Szórakozást. Remélem, hogy valamilyen formában lesz folytatása a későbbiekben.
2184 levél
Válasz 18.06.08. 11:50 #10
razak
Ha nem tartod stabilan a környéket, akkor megszaporodnak a vámpírvadászok az ellenséges vámpírok és gyengébb minőség/kevesebb lesz a betegségek miatt a leendő áldozataid vére. Tehát, ha vérengzeni szeretnél, akkor is valamilyen szinten érdemes tápolni őket egy szintig legalább. Ráadásul sok mellékküldetést is bukhatsz ami lerövidíti a játékidőt. mivel nem egyből nyílnak meg ezek a lehetőségek, kell némi bizalom az irányodba az érintettektől. De nem kell félni teljesen "jó" sehogy nem lehetsz, ez gyakorlatilag mindenképpen egy szenvedéstörténet marad. A te elképzelésedet is megértem, ezért írtam, hogy nagyon eltalálták, mert folyamatosan ott motoszkál benned a megtehetek/megtehetnék bármit érzés. Viszont nekem ez az igazságos vámpírszerep tetszik most jobban, és a karakterek motivációi/élete is jobban kibontakozik előttünk, ha nem a főtörténet szálat szeretnénk kizárólag ledarálni. Egyébként a megfontoltabb út szintén elkerülhetetlenül sok fájdalmat okoz a környezetünknek. Vérben és könnyekben így sincs hiány.
2213 levél
Válasz 18.06.08. 09:47 #9
Shadowguard
Ha végzek másodjára is a Battletech kampánnyal én is neki fogok kezdeni (talán vasárnap?), de én elsőre nem leszek "jó" vámpír. Az ilyen játékokban az esettek 90%-ában jófiút/lányt játszok, de itt már az első hírektől az volt tervbe véve, hogy szárazra szipolyozom Londont. Néha nekem is jár így kis szórakozás. És különben is, nem egy "Edward"ot akarok játszani, hanem egy olyan szipolyt, aki elől Drakula is sírva menekülne.

Egyébként mit okoz, ha nem tartom stabilan a környéket? Valami hasonlóra gondoljak, mint Dishonoredben voltak a patkányok?
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
32959 levél
Válasz 18.06.08. 08:25 #8
Creativ3Form
Én is ezzel a felfogással tolom, és szándékos áldozatom is csak egy volt. SPOILER
A legelején van a rész, amikor legelőször van lehetőségünk a vérszívásra...na, akit ott felajánl a játék, azt életben hagytam. De pár óra múlva, amikor elbeszélgettem vele, már megöltem, mert kiderült, hogy egy gyilkos fasz, aki ráadásul még ki is kérte magának, hogy mit szólok bele a dolgaiba.
De ezt leszámítva még egyszer sem pedig - ahogy te is mondtad - tudnék azért válogatni. De a célom nekem is az, hogy minél több embert meggyógyítsak a gyógyszerek gyártásával (jó párat már sikerült is), és csak akkor öljek, ha nincs más lehetőség. Az utcán császkálást is próbáltam már a legelejétől úgy megoldani, hogy elkerültem ezeket járőröket, akik mindig rámszóltak, hogy "forduljon vissza uram." Persze volt, hogy miután kikerültem megtámadott, na akkor nem fogtam vissza magam.
Szóval én már eleve vártam, de sokkal sokrétűbb, mint amire számítottam.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
2184 levél
Válasz 18.06.08. 08:15 #7
razak
Nekem is iszonyatosan bejön. Próbálok "jó" vámpír lenni ,de rossz döntésekkel két szimpatikus karaktert is megöltem, akit egyébként nem akartam. 15 órám lehet benne(mellékküldetésekkel), de eddig még csak egy emberből lakmároztam szándékosan. Kiszemeltjeim vannak, mert azért szerencsére csempésztek bele unszimpatikus egyéneket is. Nagyon jól eltalálták ezt a vonalat. Volt akinél első blikkre azt gondoltam, hogy megölöm, mert egy gyökér, de miután kiderültek róla dolgok, megsajnáltam és érthetővé vált a viselkedése, hozzáállása a világhoz és a társadalomhoz. Nem én leszek a legerősebb vámpír, de annyira nem is érzem egyelőre, hogy hiányt szenvednék bármiben a harcok során. Persze csábító az erő "sötét oldala" a sok badass képességgel, ezt viszont kompenzálom a környék stabilan tartásával, lakosainak egészségével az is legalább akkor élvezet. Régen nem kötött le játék ennyire. Vannak benne hibák, de az atmoszféra és a karakterek feledtetik a negatívumokat. Számomra meglepetés ez a játék.
32959 levél
Válasz 18.06.06. 08:14 #6
Creativ3Form
Kis kiegészítés. Nagyon tetszik az a vámpír rendszer, amit kialakítottak benne. És itt most nem a képességfánkra gondolok elsősorban. A játékban mindenkivel lehet beszélni. Az egyszerű, hétköznapi "mi a helyzet a környéken" dolgoktól kezdve, a sokkal személyesebb, magánéletbe haló témákon át. És erre nem csak azért van szükség, hogy a társaink, illetve az emberek megkedveljenek, és kapjunk tőlük egy-két mellékküldetést, hanem azért is, mert a bizalomba férkőzéssel tudjuk őket felhizlalni úgymond, ami arra kell, hogy minél több vért, és ezáltal XP-t szívhassunk ki belőlük a játék során. Viszont ez se olyan egyszerű, mert nem mindig nyílik meg az összes párbeszéd lehetőség, ahhoz bizony faggatni kell őket, olyan is előfordul, hogy vissza kell térnünk hozzájuk egy későbbi időszakban. Ezt nehezíti még, hogy minden embernek más a bizalmi rótája, és ahhoz, hogy - jó vámpír lévén - eltudjuk őket csábítani, és ezzel betudjunk férkőzni az elméjükbe, el kell élnünk ezt a bizalmi rótát. Ha ez megtörtént, akkor a párbeszédeknél lesz egy lehetőség a csábítás aktiválására, amikor is átvesszük a testük felett az irányítást, hogy egy félreeső, árnyékos helyre vigyük őket, ahol megkezdődhet a vérszívás. Ám a játék nem kötelez erre, így ha elkezdted ezt a csábítást, de aztán meggondoltad magad, akkor még mindig van lehetőséged arra, hogy elengedd a kiszemeltedet. Ez pedig nagyon jól hangzik, mert így lehetsz jó vámpír is, ami azonban nem hangzik annyira jól, mert így értékes XP rengetegtől fosztod meg magad, ugyan is a különféle kis állatok és patkányok nem adnak annyit, mint egy jól felhizlalt test. Ellenben nem lesz London utcáiból hullaház és téged se fog rögtön mindenki lemészárolni. Ha viszont rossz vámpírok leszünk, valszeg ennek az ellentetje lép érvénybe, viszont cserébe sokkal gyorsabban tudjuk tápolni saját magunkat, legyen szó támadó vagy szívósság képességről.
Szóval a gyengécske harcrendszer ellenére, nekem egyre jobban tetszik.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
32959 levél
Válasz 18.06.05. 20:35 #5
Creativ3Form
Na, akkor másfél óra után egy apró helyzetjelentés.
A hangulat és az atmoszféra fantasztikus. Az utcák, az épületek, a világítás mind-mind remekül visszaadja a kort és a sajátosságait. A főszereplő karakter érdekes (a jó értelemben), a párbeszédek eddig nagyon jók és a sztori is ígéretesnek tűnik. A harcrendszer pedig...nos...azon azért még lett volna mit csiszolni. Nem szőrnyű, de a jótól is messze van mind a harc, mind a vetődés a támadások elől. Viszont elnézve a gépességfát, bizony nagyon durva támadásaink lesznek majd a későbbiekben, ami miatt már előre dörzsölöm a tenyerem.
Eddig tehát elégedett vagyok, a felemás harcrendszer ellenére is. Megérte várni és beruházni rá. És egyelőre bugokkal se találkoztam, pedig olvastam egy-két helyen, hogy az is akad benne bőven.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
21217 levél
Válasz 18.06.05. 11:13 #4
Peace
Szerintem más előbb megfogja, mert este jelenik az Inquisitor - Martyr, és onnantól csak az!!! De amint tudok, azért én is írok ide. Az irányítás első blikkre ritka furcsa volt, olyan gépies a mozgás. Nyomtam egy jobbrát és majdnem bedőlt a kanyarban a doki.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20353 levél
Válasz 18.06.05. 11:00 #3
Z-Master
Egy minitesztet / első benyomást majd írjál már plz.
21217 levél
Válasz 18.06.05. 05:55 #2
Peace
2 perc és települ is......meló előtt egy pár perc játék belefér.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
21217 levél
Válasz 18.04.06. 06:20 #1
Peace
És akkor a story trailerrel indítsuk is el a topikot, mert megérdemli!!! Nagyon-nagyon régóta nem lehetett szerencsénk vámpíros játékhoz. Nagyon várós!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.