Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Assassin’s Creed III Remastered teszt – Újabb epizód kapott felújított változatot [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Assassin’s Creed III Remastered teszt – Újabb epizód kapott felújított változatot
Modern grafikai színvonalon pótolható a hat évvel ezelőtt megjelent kaland.

Assassin's Creed III Remastered

3678 levél
Válasz 19.04.08. 12:09 #6
gregmerch
Én teszteltem a Unity-t, és minden baromsága ellenére (no meg talán azért is, mert a PS4-es verzió csak mérsékelten volt bugtenger) én is szerettem, sőt, ma is szeretem. (Oké, faék egyszerűségű sztori, legkevésbé szerethető főhős, legegysíkúbb történet, de akkor is, megvolt benne, ami el tudott varázsolni - talán Párizs, és a világ ábrázolása.)

Az AC1 remake-nek pedig pont ez lehetne az egyik nagy célja, hogy a gameplay-t is rendesen felújítsák! ...
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
11313 levél
Válasz 19.04.08. 12:01 #5
Lacko
Megértelek. Bár én is azok közé tartozom, akik nem szeretik az első részt. De pl nekem nagyon bejött a Unity (párizsos rész), amit a fél internet gyűlöl.

Amúgy lehet, hogy egy felújított AC1-nek nekiülnék. De igaza van Sucee-nak, hogy ott azért a gameplay sem volt a tetőfokon: minden küldetés (legalábbis amire emlékszem) egy kaptafára ment. Szóval inkább csak kiváncsiságból játszanék vele.
4295 levél
Válasz 19.04.08. 11:51 #4
Sucee
Ha nem is szigorú értelemben vetten felújított, a 360-as verzió amúgy meglepő módon oneX enhanced, és bár nem éri el a pc-s max. grafika látványvilágát, 2007-es 360-as játékhoz mérten igen pofás.

AC1-nek egy jóval nagyobb remaster kellene grafikai upgrade-nél egyébként. Lehet bármilyen szép, jelen formájában csak a nosztalgiázni vágyók játszanának vele úgy is. Sokan már megjelenéskor sem tudták végigszenvedni, és én akármennyire is imádom (első játékom új pc-n, elég meghatározó élmény volt), be kell látnom, hogy nem öregedett jól a játékmenet.
3678 levél
Válasz 19.04.08. 11:46 #3
gregmerch
Már csak a - sokak által savazott, de nekem (lőjetek le!) nagyon bejövős - első részt kellene felújítani, és akkor minden futna a mai gépeken is... (Nem PC-re gondoltam, hanem konzolokra.)
"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/
1399 levél
Válasz 19.04.08. 10:48 #2
Baracklekvár
Ki mit szeret. Nekem a 3. rész volt a kedvenc. Ezzel kapott valamiféle kerek lezárást az akkori modern szál. Végre volt téli környezet...
pogessor.pcdome.hu
11313 levél
Válasz 19.04.08. 10:38 #1
Lacko
A bokorban elbújás már benne volt az AC3-ban. Volt az a nyamvadt küldi, amikor egy csata során az ellenség hátába kellett kerülni és ha sikerült élve felmásznod egy fennsíkra, akkor ott bokorból bokorba bújva kellett eljutni a főgonoszig, akit le kellett gyilkolni.

Fura, hogy miért pont az AC3-at újították fel. Ez volt a legszürkébb rész a sorozatban. Alapból sem volt érdekes a grafika, gondolom felújítva sem lettek szebbek a porfészkek. Sokkal inkább valamelyik Ezio-s részt kellett volna felújítani, mert a reneszánsz olasz városok, még sokkal bénább grafikai motorral is ezerszer jobban néznek ki, mint az AC3 nyomorult kis putrijai.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.