Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Outriders első benyomások [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Outriders első benyomások
A People Can Fly csapatának sikerült, ami a BioWare-nek és Crystal Dynamicsnak nem?

Outriders

Outriders
A legutóbbi Outriders cikkek, hírek
4958 levél
Válasz 21.04.10. 11:46 #4
subject17
Amit még hozzátennék, és nagyon hamar nagyon idegesítő volt, a töltőképek (vagy "rejtett töltőképek").

Persze nem Anthem mértékre kell gondolni, itt más a probléma. A töltési idő korrekt, főleg a Series X SSD-je mellett, pillanatok alatt megvan az első betöltés is.

Viszont iszonyatosan sok "mikrotöltés" van:

1) Szerintem 2021-ben egy single player játéknak is ott kéne már tartani, hogy az inventoryt* / karakter menüt / térképet megnyitva nem sötétül el kis gondolkodóidőre a kép, hanem egyből az overlay jelenik meg. Az Outriders viszont MMO, tehát a játék nyilván nem áll meg, amikor mi a menüben matatunk, viszont a gombnyomás először egy elsötétülést eredményez, aztán pedig betölt a teljes képet elfoglaló, áttetszés nélküli menü.
*Extra légy a szarra, hogy az inventory maga is borzasztó, egy-egy fő kategórián belül sortolás nélkül okádja be a dolgokat, szóval léptess át öt sniperen és két shotgunon, hogy eljuss a kívánt AR-ig... Plusz ha mondjuk lebontunk egy tárgyat - ami önmagában is kínosan lassú folyamat -, akkor utána mindezt még tovább lassítva fizikailag elkezdi léptetni az összes többi itemet, hogy a keletkezett üres helyet kitöltse, kurva nagy szar, na.

2) Awkward ajtónyitós, szakadékot átugrós minicutscene-ek tömkelege. Még skip lehetőséget is tesz hozzájuk... Én értem, hogy erőforrásokat megtakarítanak így, de nagyon megtöri a játékot. És azért nem olyan hű de nagy az a kezdő terület, hogy ez indokolt legyen, ha az ember konyít az optimalizáláshoz picit. Így is tele van az egész szűk kanyonokkal, simán lehet csalni a rendereléssel és spawnolásokkal.
3148 levél
Válasz 21.04.09. 08:11 #3
Shadowguard
Én néztem róla videót, meg belenéztem egy pár streambe és végig az volt az érzésem, hogy ez olyan, mint egy Borderlands mínusz a cel shaded grafika és a humor. Csak a BL-ben a hagyományos ellenfeleket 1-2 lövésből le lehetett szedni (kivétel, ha TheVR módra játszol) itt egy random mobnak is kell 3-4 fejlövés.
Ja, meg a Rage volt még az, amihez kedvet kaptam a videókat nézve.
Egyedül a sztori tűnt érdekesnek, de a játékmenet annyira érdektelen, hogy inkább nézek egy összefoglaló videót róla pár hónap múlva, ha egyáltalán eszembe jut még akkor.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
4958 levél
Válasz 21.04.09. 07:14 #2
subject17
Na, tegnap este volt megint időnk, és a szerver is beengedett, azóta nálam és mindkét havernál is uninstallt kapott a játék.

A prológus felkeltette az érdeklődésem, az első óra tényleges játék aztán teljesen eltüntette.

Bullet sponge szar... Amikor a szintemnek megfelelő, high-tier shotgun esik, és a sima mobok testközelből 6-7 lövést betankolnak belőle, akkor engem el is vesztett a játék. Sok-sok más problémám is volt, de ez az, amitől vontatottá és unalmassá válik, holott egy pörgős, agresszív lövöldének adja el magát a prológus alatt a játék.

Valamint a hangok... Háromszor indítottam újra a wireless headsetem, mert azt hittem, connection error. Erre megszólal haverom, hogy milyen borzasztóak a hangok, néha meg-meg szakad, mert annyi forrásból szólna egyszerre... És amikor szól akkor is recsegős, pattogós, basszustól mentes az egész. Mindezt vezetékes headsettel.

Szerintem kerüljétek... Gyenge B-kat. hatás, haverokkal sem szórakoztató.
4958 levél
Válasz 21.04.07. 15:56 #1
subject17
[meme] You guys can play? [/meme]

Megjelenés után két nap alatt sikerült eljutni a prológus végére mindhármunknak. Nekiestünk egyből aznap este, végefele kivágott minket... Másnap ki-ki elintézte egyedül nap közben (azt eleinte nem tudtuk, hogy prológust csak egyedül lehet). Ezek után, hogy mindenki készen állt a közös játékra, egyik este sem lehetett belépni.

Szóval eddig én nem igazán tapasztaltam, hogy hatalmas durranás lenne...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.