Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Visszatértem a homályból!

20667 levél
Válasz 03.08.18. 23:43 #86
Pyrogate
Sajnálom Reapest, hogy így gondolom, én ugyanis élveztem a visszajöttedet, elég jó kommentárjaid voltak, úgy mint régen. Sztem is sok változott, én is meguntam a PC-t, de mágis itt vagyok. Mert nekem ez mér csak egy szórakozási lehetőség, és tök király. A hangulat tényleg nem az igazi, de én azt mondom, azért nézz fel néha, és ha kedved tartsa szórakoztass minket, mert van benned tehetség, efféle irányba
Szenvedély nélkül a foci halott.
3313 levél
Válasz 03.08.18. 17:00 #85
Reapest
Ismételten bejelentést kell tennem, bár nem mintha bárkit is érdekelne, és nem mintha nekem érdekem lenne bárkivel is közölnöm ezt, de újra itthagyom a PCD fórumot.
Ennek semmi különösebb oka nincsen, csak egyszerűen meguntam, számomra már nem azt nyújtja amit régen nyújtott. És nem ott van a gond, hogy más emberek vannak itt, más a színvonal és más a design (ráadásul azt vissza is lehet állítani). Egyszerűen csak én változtam, és már másképpen tekintek a fórumra. És mivel csak egy gyenge utánzata a jelenlegi élményem ezzel kapcsolatban a régen átélteknek, talán jobb, ha abbahagyom, és elfogadom, ami volt, az most már nincs, és nem is lesz többé.
Gondolkodás módom ilyen irányú változásában sok minden közrejátszott. Sok új élmény ért, sok új tapasztalat, de mindenek előtt elkezdtem beleunni a számítógépbe, a PC-s játékokban. Beleuntam abba, hogy ugyanazt a moslékot nyomják le a torkunkon, csak más köntösben. Már nem tudok örjöngő debil módjára örülni annak, hogy egy új FPS-ben, RTS-ben, anyámkínjában ilyen meg olyan új fícsörök lesznek, amikor az alap ugyanaz, nem változott rajta semmi - ezt a hibákra is értve. Néha persze lepottyan 1-2 falat a konzol birodalmából, és akkor jön a PC-sek mellveregetése, hogy itt mennyivel szebb, nagyobb a felbontás. De talán a konzol egy olyan dolog, ami még nem laposodott el. Lehet, hogy átállok PS2-re vagy XBoxra. Csak az a baj, hogy a csillogó-villogó PC-s sablon-ocsmányságok megfertőzték az agyam, és tényleg rondának észlelnék minden konzolos játékot (főleg PS2-n). Az LBA óta tulajdonképpen a Final Fantasy 7-8-cal szórakoztam csak igazán...végig akarom vinni a 10-et is. Talán tényleg veszek egy PS2-t, és végre, 12 év után, elengedem a számítógépes játékokat. A fórum elhagyása pedig az első lépés, amit a mai napon meg is teszek.

További jó fórumozást mindenkinek!
Reapest Jézus Durden
20667 levél
Válasz 03.07.22. 23:54 #84
Pyrogate
És szerencsére ide (nem számtech.) sem gyakran ír
(máshol meg nem jáok)
Szenvedély nélkül a foci halott.
17778 levél
Válasz 03.07.22. 23:30 #83
MagicMoment
Az semmi h hova tünt britni..
de HOVA TÜNT DAMON HILL???

sztem palik még a mai napig keresi..
11867 levél
Válasz 03.07.22. 22:28 #82
RASTA guy
Dehogynem... Csak más néven van. De a "bazze" stílusból felismered.
sakálemberek...
2342 levél
Válasz 03.07.22. 12:42 #81
Bismarck
"Pl. nem tudom, mi van most Pete Crofttal, amióta visszajöttem, még nem láttam írni,"
nem is fogod mert elég rég nem járt erre tudtommal!

1ébként üdv Reapest Jézus Durden
www.wargamer.hu
8074 levél
Válasz 03.07.22. 11:08 #80
Gerry
Ilyenek a fórumok. Az emberek jönnek-mennek, sokszor még azok is, akik több ezer hozzászólással rendelkeznek, ergo. nem csak néha néznek be.

De nem hinném, hogy mindez hatalmas probléma lenne: változnak az idők. Változik a zene is -hova tűnt Britney?!?-. Változik a világ. Dee persze nem minden: a Massivesoft termékei továbbra is gyakran nagyon instabilak..
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
20667 levél
Válasz 03.07.21. 23:31 #79
Pyrogate
hát igen én is így gondolom, de talán most majd végleg megtörténik a generációváltás, és nyugodt poénos légkör lesz újra!
AVE
Szenvedély nélkül a foci halott.
3313 levél
Válasz 03.07.21. 09:28 #78
Reapest
Ha valóban a régiek helyét való átvételt nevezzük felnövésnek, akkor közel járunk ahhoz a jelenséghez is, amit a zenénél lehet tapasztalni. Az öreg emberek mindig hüledeznek, milyen elképesztő muzsikákat hallgatnak gyermekeik, unokáik. Aztán ezek a gyerekek, unokák is öregek lesznek és elborzadnak, ha meghallanak valamit a fiatalok zenéjéből. Kíváncsi vagyok, hogy a mai nu-metalos, technós, goás, drum'n'basses korszak fiatalainak mi lesz majd idő múltán a durva zene.
Persze történelmi távlatból nézve egy érzelmesebb művészeti korszakot, mindig egy érzelmileg mérsékeltebb korszak követ. Most nem tudom, mi van. Bár a művészeti korszak szó sem találó, amikor popról és technóról beszélünk, de akkor is: mi lesz? Megvadul a pop, és puhapöcs zenébe megy át a tehcno és a legzúzósabb goa is?
Ami meg a fórumot illeti: úgy tűnik, igenis nagy szükség van azokra a hülye newbie-kra, akik sem a fórumhoz, sem semmi máshoz nem értenek, és még egy picit kattantak is, egyébként nem lenne kit csesztetni. Ha nem lennének olyan fontosak, le sem rottyantaná őket senki, akkor meg nem is lennének viták.
Ami meg azt illeti, nem hiszem, hogy attól komolyodik meg valaki, hogy sok időt tölt el a fórumon. Pl. nem tudom, mi van most Pete Crofttal, amióta visszajöttem, még nem láttam írni, de szerintem ő egy parányit sem veszített régi humorérzékéből, lightos lököttségéből, amivel annyi ember szemét szúrta.
11867 levél
Válasz 03.07.20. 23:09 #77
RASTA guy
"hogy nem kéne zöldfülűként kioktatni a másikat, aki már kicsit jobban ismeri itt a járást."

Mint mondtam, kb 1 éve vagyok a fórumon, az, hogy a régi nevemmel nem sokat írtam, ne tévesszen meg senkit, annak ellenére olvastam a fórumot. Tulképpen a segítségkérés miatt jöttem, de arra pont emléxem, hogy amikor kérdeztem egy 600 üzis game-topicban, akkor ilyesmint kaptam pont tőled, h "A kurva anyádat, nem vagy képes visszaolvasni?". Már bocs, de ezért egyszer törleszteni kellett. Az, hogy az az 1 év, amialatt ittvagyok, az nyúbi-e, nemtom. Mindenesetre, ahogy vettétek, h 4 generáció van a fórumon, akkor már bocs, de sztem én a 3.-ba tartozom, vagy mi a rák. 1ébként emléxem az akkori nevekre is. Jah, értelmiséginek nem képzelem magam, de vmivel támadni kellett. Amúgy bocs, de a szakmunkásképzőbe, meg egyéb helyen persze, hogy csicskáztatnak, mi is csináljuk, de az azért van, mert fiatalabbak nálunk. Ellenben ha egy ember most regel a fórumon, az lehet, hogy idősebb annál is, aki több éve fent van. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy idősebb vagyok nálad, ahogy eméxem vissza, fél évvel vagyok fiatalabb. Mondjuk nem nagyon érdekel, hogy ki mikor regisztrált, ezért is regeltem újra márciusban. Vagy esetleg az ezirányú megkülönböztetések mexűnnének, ha a régi nevemen jönnék vissza?
sakálemberek...
20667 levél
Válasz 03.07.20. 22:34 #76
Pyrogate
Én 2.5 éve is ezt halottam, amikor idejöttem. És megtörtént már egy generációváltás, az akkori generáció (pl. én), már rég átvette az akkoriak helyét, és ők lettek az öreg rókák. Ezt jelképezi a "felnő" szó. Amúgy most ez tényleg viccesnek hangzik, de majd meglátod.....

amúgy mondhatok neveket is ha úgy szemléletesebb lenne
Szenvedély nélkül a foci halott.
11867 levél
Válasz 03.07.19. 21:53 #75
RASTA guy
Már bocs, de az említett neveknek a fele szokott erre manapság is nézni, de ugye ha mindig nyavajogsz, nem fogod megtalálni őket.
sakálemberek...
20761 levél
Válasz 03.07.19. 19:48 #74
Eric
Függetlenül attól, hogy igazat adok-e neked vagy nem, ...hmmm... a színvonal, ami a hozzászólásaidat jellemzi, soha nem látott mélységeket ért el.
Az előnye viszont megvan ennek is: innen viszonylag könnyű javulni.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
20761 levél
Válasz 03.07.19. 19:42 #73
Eric
"Majd ha ez a generáció felnő"

Ez tényleg LOL!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
20667 levél
Válasz 03.07.19. 17:25 #72
Pyrogate
Én mondom lesz majd olyan idő, amikor Rasta fogja mondani, hogy bezzeg régen milyen király volt a fórum, és rád már senki nem fog emlékezni Na de ez legalább két év.....
Majd ha ez a generáció felnő
(hú bakker mindig ezzel a szar szöveggel jövök)
Szenvedély nélkül a foci halott.
3553 levél
Válasz 03.07.19. 00:30 #71
The Lord
Hát igen bazdmeg, én apucimnak nincs káeftéje, ertéje, vagy mi a lófasza, ahol meghúzhatnám magam, hogy segítsek neki, nekem muszáj bejárnom a szakmunkásképzőbe .

Egyébként érdekesnek tartom, hogy én vagyok lelúzerezve, amikor szétbasztad a témát, és amikor ezt megemlítettem nevek nélkül, te voltál az, aki a nyakamnak ugrottál... Persze most mondhatjátok, hogy ez de csóró szöveg, de bazdmeg unom már, hogy ilyen szar ez a fórum. Mindenki eltűnik innen és mindenki csak csodálkozik, hogy vaj miért nincsenek már itt a régiek, meg a "régi szép idők". Kicsit nézzetek már magatokba légyszíves... Főleg te, mert te még Pete-nél is jobban felbasztad az agyam. Ő legalább okkal utált .

És, hogy én miért kísértek még mindig? Mert azon elbaszott kategóriába tartozom, aki még hisz a csodákban. Habár már semmi értelme... nincs piccolo, Norad2, Lacesz, Raptor és már mepi is alig jár közénk, helyette meg van ilyen rasta guy fazon, aki marhára értelmiséginek képzeli magát és minden bűntudat nélkül beugat a másiknak.

Még régen valaki (a gyali cset --> PC Dome szoba időszakban) azt mondta, hogy egy új arcnak nem illik leugatnia egy régit. Érdekes módon ezt mindenki tiszteletben tudta tartani. A te fajtád már nem, és ezzel nem arra kívánok célozni, hogy nekem most kurvára mindent szabad, mert már itt vagyok x ideje, hanem csak annyit, hogy nem kéne zöldfülűként kioktatni a másikat, aki már kicsit jobban ismeri itt a járást. Tudod, ezt még a szakmunkásképzőben is betartják.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
3313 levél
Válasz 03.07.18. 23:55 #70
Reapest
Na ja, sutyerákok mindig is lesznek a fórumokon, ameddig világ a világ. Lord pedig Lord marad, mexoktam már ilyennek.

Az meg, hogy ez itt megy, csöppet sem zavar: ez a topic egyébként is teljesen értelmetlen, mivel ha elkezdek ide-oda beszólni, akkor ugyanúgy észreveszitek, hogy megint aktív vagyok . Ami viszont zavar: hogy ez a flame egyáltalán megy. Nah, de mind1. Olyan lenne a fórum flame nélkül, mint egy virágos rét taposóakna nélkül.
20667 levél
Válasz 03.07.18. 23:08 #69
Pyrogate
jejejejejej 4360. levél
ehhe LOL
amúgy még a 3000.-t, és a 4000-t sem ünnepeltem meg

ifjoncoknak üzenem: ne hajtsatok a levelekre, mert kb. olyan ez, mint a pénz, boldog leszel tőle, de mindenki utálni fog! Csak itt semmire nem tudod használni!

Ja és Reapest: most éppen generációváltás, talán a harmadik amióta itt vagyok. Egyszer majd ők is felnőnek, és majd visszajönnek a 4. generációt leszólni
Szenvedély nélkül a foci halott.
2519 levél
Válasz 03.07.18. 21:55 #68
Eddie
hiába káromkottok,dino kitörli,ugyhogy mellőzzétek ezeket.
huligans for life
11867 levél
Válasz 03.07.18. 21:52 #67
RASTA guy
LOL

Az én hozzászólásomból legalább nem csöpög az rohadt szakmunkásképzői értelem, ami az összerecskázott pofádból sugárzik. Egyébként bazdmeg, mindenkinek ezt a dumát sütöd el, elég gáz ez, nem?


Amúgy elnézést kérek Reapest -től, hogy ennek a dolognak pont itt kellett végbemennie.
sakálemberek...
20667 levél
Válasz 03.07.18. 21:12 #66
Pyrogate
Dö Lord: hát pont tőled nem vártam ezt
árt az imidzsednek
Rasta: nem is ismered Lordot....

ja a lamerezést hagyjuk már, olyan gáz...
Szenvedély nélkül a foci halott.
3553 levél
Válasz 03.07.18. 20:28 #65
The Lord
Tipikus lámer vagyok és most lámerségemből adódóan elküldelek a repedt sarkú kurva anyádba. Figyelj bazdmeg, vegyél már vissza egy kicsit magadból, nem elég, hogy még egy akkora fasz nincs a fórumon, mint te, de a hozzászólásaidtól csöpög az egész...

Egyébként te egy tipikus loser vagy, aki az életben egy nulla, azt' a neten az arctalanság hatására rohadtul bátor lesz. Ugye?

Szánalmas vagy.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
3488 levél
Válasz 03.07.18. 14:59 #64
jatfield
Csak az érdekelt, hogy igaz-e a hír, inkább nem feszegetem a dolgot. Kösz a felvilágosítást


Reapest: Érdekesen hangzik, és a kérdések is jók (már ha beleélem magam valaki olyan helyzetébe, aki hisz a sorsban és/vagy a felsőbbrendű létben )
11867 levél
Válasz 03.07.18. 13:37 #63
RASTA guy
"Az meg egy más terület, hogy sokan nem ismerik a nyelvtani szabályokat, és hülyeségeket írosgat(ok)nak."

Erre célzotam én is...
sakálemberek...
4531 levél
Válasz 03.07.18. 13:28 #62
Anonymus23
Szabályai vannak a nyelvtannak, amit illik is betartani. Főleg egy dolgozatnál vagy pl magyar érettséginél fontos, hogy az illető alkalmazza is!

Az meg egy más terület, hogy sokan nem ismerik a nyelvtani szabályokat, és hülyeségeket írosgat(ok)nak.

De hát örüljünk annak, hogy vannak visszajáró lelkek ide a PCDome-ba is!
GB GA-P55A-UD4, Core i5 750, 2x4+2x2GB DDR3 1600, Gigabyte HD5870 1GB, 1TB+3x2TB+750GB SATA2 Samsung, Genius5.1HomeTheater, Logitech G5, Samsung P2770HD, Corsair CX400W
11867 levél
Válasz 03.07.18. 12:38 #61
RASTA guy
Direkt írtam azt. Amúgy sajnos télleg nincsenek meghatározott paraméterei, mert mindenki kedve szerint formálhatja.
sakálemberek...
4531 levél
Válasz 03.07.18. 12:33 #60
Anonymus23
Mire jó ez a stílus???

Egyébiránt a magyar helyesírás szabványaival kapcsolatban jegyzem meg, hogy a helyesírás szabályai szerint nincsenek szabványai a helyesírásnak!


A hozzászólások számával kapcsolatban nekem is van egy "Jubilálok a fórumon" topicom, és igen is a 2000-ik hózzászólásommal fel is fogom hozni a topicok mélyéről!
GB GA-P55A-UD4, Core i5 750, 2x4+2x2GB DDR3 1600, Gigabyte HD5870 1GB, 1TB+3x2TB+750GB SATA2 Samsung, Genius5.1HomeTheater, Logitech G5, Samsung P2770HD, Corsair CX400W
11867 levél
Válasz 03.07.18. 10:50 #59
RASTA guy
Tulképpen a fLAMEREK közül nem csak lord van maradt, hanem Peterke88 is, más néven, nameg Pete Croft is.
sakálemberek...
3313 levél
Válasz 03.07.18. 10:46 #58
Reapest
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Mégis minden maradt a régiben!
11867 levél
Válasz 03.07.18. 10:36 #57
RASTA guy
Most őszintén: mi a rák közöd van hozzá? Egyébként te egy tipikus loser vagy, aki az életben egy nulla, azt' a neten az arctalanság hatására rohadtul bátor lesz. Ugye? És mi a f_sznak kellett megnyitni régebben egy "900. levelem!" című topikot??? Mondjuk aki megnyitotta, attól elvárható lenne, hogy ne a magyar helyesírás szabványait földbedöngölően írjon oda.
sakálemberek...
3313 levél
Válasz 03.07.18. 10:04 #56
Reapest
Warhawk: Eh. Számítottam arra, hogy a galamb mélyrepülésbe kezd. Már azt se művelem - és ha azt mondod, rosszabb lett, nem is fogom. Egyébként meg bőven elég nekem 1 mail cím is. Oda is elég vírust kapok

Jatfield: ez egy kis történet, amit mostanában kaparászok, bár kevés időm és kedvm van hozzá (ami azt jelenti, hogy megírok 3 sort, de másnap már full nem tetszik és ki is törlöm - tehát lassan haladok vele). A lényege az egésznek az androgyn mitológiai története. Ugyebár ez volt a világon az egyetlen tökéletes létforma. Annyira az volt, hogy az olimposzi istenek irigységből ketté is választották (férfi és női komponensre - így ma is megtalálható). De szerintem ezt már leírtam egy régi, elmélkedős, harcosok klubdélutánja topicban
A mesém úgy kezdődik, mint egy utolsó xar, nyálas, amcsi love story. Két szerelmes azt gondolja, hogy megtalálta az életben az igazit. Amitől nem szirup-tenger a mese: erre most tényleg ráhibáztak, egymás számára ők az igaziak. A természetfölötti persze megint berág (azt nem mondom, hogy 1 Isten, vagy több, vagy Gaia , vagy bármi más, csak transzcendens - bár a hiúság és az irigység nem csak a görög istenekre igaz, hanem a mi zsidó, keresztény 1 Istenünkre is). Igaz, hogy a forma világában (azaz a mi valóságunkban) a 2 lény nem tud teljesen eggyé válni, de már az egymáshoz való puszta közeledésük is globális felmelegedést, hurrikánokat vált ki. Aztán a két szerelmes első éjszakája után nincs kegyelem: gyün' a meteor .
Ami (még) most (is) izgat: Véletlen lehet -e az apokalipszis, vagy sorsszerű? Hogyan definiálható a tökéletes, lehet -e egyáltalán? Milyen egy felsőbb lét-szféra? Miért fontos egy felsőbb lét-szférának (mondjuk európai felfogás szerint égi körnek) egy alantasabb létezése? Mitől ember egy ember, és az emberi tulajdonságok (legyen az érték, erény vagy jellemhiba) hogyan állnák meg a helyüket egy másik lét-szférában?
Ezekről a kérdésekről alkotott véleményemet próbálom megfogalmazni apokaliptikus mesémben.

Ghoost: "Meg a régit amúgy is mindig szebbnek látjuk" - Ne is mondjad! A végén még visszavásárolom a 386-osomat és kiöltöm a nyelvem az összes kis pixelséjder fanra.

J. Dávid: Hát én sem hittem, hogy valaha is visszatérek ide, bár korábban azt sem hittem, hogy itthagyom a fórumot. Az utóbbi időkben egy picit felborultak a hétköznapjaim, és bár most rosszabb a helyzet, mint amikor eljöttem innen, panaszkodni nem akarok. Az, hogy itt hagytam a PCD fórumot egy része volt egy új lépcsőfoknak az életemben. Most, hogy újra itt vagyok, nem azt jelenti, hogy visszamásztam arra a lépcsőfokra, amin távozásom előtt álltam, hanem csupán ismét új lépcsőfokra értem, amibe belefér egy minimális fórumlátogatás .
1146 levél
Válasz 03.07.17. 23:22 #55
Warhawk
Magánjellegű dolog, ami viszont abszolút nem tartozik ide. Ha _nagyon_ érdekel, max levélben megosztom, de ne várj semmi rosszat, semmi összeesküvés, vagy botrány, vagy leleplezés...
20667 levél
Válasz 03.07.17. 23:13 #54
Pyrogate
mert sajna visszatérő dolog ez kinek hány hozzászólása van.......
egyébként meg nem kell elolvasni végig, ha nem tetszik
Szenvedély nélkül a foci halott.
3488 levél
Válasz 03.07.17. 22:16 #53
jatfield
Persze, hova gondolok?!
3488 levél
Válasz 03.07.17. 22:03 #52
jatfield
Hó! Hé! Hallom, nem vagy hajlandó a HW-ra nézni! Miért?
1146 levél
Válasz 03.07.17. 21:57 #51
Warhawk
Reapest úr, naná, hogy emléxünk! Tessék csak itt maradni, osztani az észt!
Ha szabadna megkérdeznem, a Galambot is el teccik kezdeni reptetni? Arrafele is megváltoztak ám a dolgok - naaaaagyon rossz irányba. Gamez gagyi chat lista lett.
Remélem azért még teccik érteni amit írok...
3488 levél
Válasz 03.07.17. 21:22 #50
jatfield
Régebben is ez volt az aláírásod? Lain ownzorz! Mondjuk, azóta láttam, hogy "homályba vesztél"
A sztorit meg tessék folytatnmi, kíváncsi vagyok, hogyan lehet meteorbecsapódást okozni
3553 levél
Válasz 03.07.17. 20:45 #49
The Lord
Hajhó Rip! Jó újra látni, bár kicsit sajnállak... ;p

Beofftopic-olok én is: tudom, hogy most megint mindenki le fog anyázni, hogy lord így, meg úgy már megin kritizál meg másokat izél, de őszintén: mi a lófasznak kellett ebben a témában az első 40 hózzászólást (lamereknek: elsőt ofkorz leszámítva) megírni?
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
20667 levél
Válasz 03.07.17. 20:29 #48
Pyrogate
Halihó Reapest koma!
Én emléxem rá, a legnagyobb arc voltál a fórumon Piccolo után. Jó kis poénjai voltak, remélem maradsz!
Má' hiányoztál, de komolyan!
Szenvedély nélkül a foci halott.
11786 levél
Válasz 03.07.17. 20:24 #47
Ghoost
Én már több mint 3 éve vagyok itt, szal amikor pl, te 2 évvel ezelőtt ide jöttél, akkoris volt aki azt dunálta, hogy régen jobb volt
szal már tényleg unalmas.
Meg a régit amúgy is mindig szebbnek látjuk.
Én is örülök, hogy visszajöttél.
Sirmelon: Régebben normális volt, most legutoljára, mindegyik hozzászólásának csak a szar ati és nvida rulez volt a témája.
2519 levél
Válasz 03.07.17. 19:14 #46
Eddie
hogy folytatódik a történet?he?
huligans for life
6295 levél
Válasz 03.07.17. 18:55 #45
J. Dávid
Üdv újra a fórumon!
Azthittem má', hogy sose jösz vissza...Igaz néha fárasztó meséid vannak , de egyébként szvsz jó rac vagy.

Ez a Sirmelom-os beszólás jó volt!
20343 levél
Válasz 03.07.17. 17:17 #44
Z-Master
Nem esti ha nem inkább smiley mese.
20343 levél
Válasz 03.07.17. 17:00 #43
Z-Master
2 levél
Válasz 03.07.17. 16:49 #42
Reapest V2.0
Nyah, újra itt. Csak egy kis hiba következtében eltorlaszoltam a Reapest avatart. Már írtam Dino bácsinak, hogy sszabadítsa ki, de addig is írok erről. Ha pedig nem szabadítja ki, annyi baj legyen, csak egy név volt.
Az pedig, hogy sablonos a 'már semmi sem a régi' szöveg, talán azért van, mert mivel folyton változik a világ, ezt percenként el lehetne ismételni. Bizonyára azoknak, akik végig itt voltak, ami történt, az csak az evolúció, de számomra merőben új minden. Pl. tök jók már ezek a smiley-k itten oldalt.
Smiley bá' szomorúan ébredt.
De miután megkapta a reggeli cappuccino beöntését, vidám lett ...még ennél is vidámabb: . De aztán a fejére esett egy hűtőszekrény, amitől KO lett szegény . Majd amikor magához tért, iszonyúan hasogatott a feje . Bevitték a kórházba, kapott egy csomó nyugtatót :-I... rosszul is lett tőle
Csak hogy növeljem a káoszt a topicban
Everything that has a beginning, has a second and a third episode :)
4531 levél
Válasz 03.07.17. 15:38 #41
Anonymus23
Hát ha rólam van szó, akkor valóban itt vagyok!
Frissen, valóban új munkahelyem van, de itt azért sokszor dolgozni is kell!
Még egy ilyen munkahelyet!

Az, hogy be vagyok jelentkezve, dolgozok a gépen (ha éppen nem Németországban vagyok üzelti úton) , és néha ráfrissítek és emiatt úgy tűnik, mintha folyton rajta lógnék a neten, de effektíven nem nézem.
Meg mostanában szoktam járni a HWSW fórumára is. Ott nem néznek ki mivel Abitot veszek, sőt pl az én alaplapom témájában már mintegy 4400 hozzászólás van (Abit NF7).

De azért hűséges vagyok a PCDome-hoz.

Meg még valami!
Szerintem ennek a fórumnak a legjobb az elrendezése, egyszerű, átlátható, logikusan van felépítve, stb.!

Ha lenne ilyen verseny és a PCDome-nak adnűm a pálmát!
GB GA-P55A-UD4, Core i5 750, 2x4+2x2GB DDR3 1600, Gigabyte HD5870 1GB, 1TB+3x2TB+750GB SATA2 Samsung, Genius5.1HomeTheater, Logitech G5, Samsung P2770HD, Corsair CX400W
12750 levél
Válasz 03.07.17. 15:35 #40
okoska3000
én meg jövő héten tűnök el a homályba, remélem örültök, hogy nem pofázok bele mindenbe egy hétíg....
12750 levél
Válasz 03.07.17. 15:33 #39
okoska3000
a hardver rovatban volt megtalálható
17778 levél
Válasz 03.07.17. 15:27 #38
MagicMoment
nane má h mindennap itt van??
annyit szoktam csak látni h bevan jelentkezve..de egy szot se ir sose...legalábbis jo idejig ez volt...
na mind1.. alényeg h itten van
12750 levél
Válasz 03.07.17. 15:16 #37
okoska3000
munkahelyet váltott...

amúgy Sirmelon valamelyik nap írt és válaszoltam, azt megint írt, mondjuk egy ügyből kifolyólag, úgy hogy ezek szerint szabadlábon van, mellesleg kultúrált hangnemben, normálisan szólított meg, szó sem róla...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.