Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Close Combat: Cross of Iron

A Matrix Games felélesztett egy wargamer legendát: a Close Combat sorozatot.

2007.02.13. 11:33 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A hardcode stratégiai játékok kiadásával foglalkozó Matrix Games ma jelentette meg az újjáélesztett Close Combat sorozat első tagját, a Cross of Iron-t.
Szerencsére a felélesztés nem jelentette azt, hogy 3D-sítették vagy egyéb parasztvakító dolgokat tettek volna bele, hanem a tökéletesre kiforrt sorozat hagyományait megőrizve új csatákat és térképeket kapunk csupán. Az igazi CC-rajongók nem is kivánhatnának mást! ■

előző
következő
Megjelent a Close Combat: Cross of Iron
Megjelent a Close Combat: Cross of IronMegjelent a Close Combat: Cross of Iron

hozzászólások (25)

Lacko
Lacko 2007.11.19. 14:17
Na a demot innen tudod leszedni...
ftp://ftp.matrixgames.com/pub/HornetLeader/HornetLeader-Demo.zip
Samu G
Samu G 2007.11.19. 15:26
thx
Morus
Morus 2008.06.30. 16:49
bele olvastam itt a fórumba mert én most szereztem meg a cross of iront.
Nekem nagyon tetszik!igen cc5 motor igen ugyan az de csekély megfigyeléseim alapján úgy hiszem ennek a résznek a legélvezhetőbb a kampánya valószínűleg ezért lett remake belőlle.Mire gondolok? a 4. 5. részben nem nagyon számít (feleg az 5.ben) hogy hány embert vagy egységet vesztesz ott kapsz utánpótlást automatikusan,ellentétben a cross of ironban nem.Itt a szerzett pontok alapján fejlesztheted a gárdádat ill. pótólhatsz egy kilőtt tankot az életben maradt legénységnek és az pl a szegény elhalálozott tőltő miatt a kiválló tüzér még megmarad csak pótólhatod egy olyan töltővel aki gondolom én ügyetlenebbűl kapja elő a lőszert:) viszont egy ilyen veterán csapatban gyorsabban tanúl az újjonc!ebben a részben igazán arról szól a játék hogy minden embered maradjon lehetőleg életben.Ezen kívűl óriásit lépett az AI is előrre!! kipróbáltam a régi harmadik részt is....ég és föld!
na mind1 csak úgy mondtam
Lacko
Lacko 2008.07.01. 07:58
Kösz, hogy megosztottad.
Végül én ki sem próbáltam ezt, hanem csak a modern változatát. Gondolom a motor ugyan az, csak T-34 helyett T-80asok vannak benne és Tigris helyett Abrams-ek. És az nem nyűgözött annyira le. Nem volt rossz, csak éppen - abból - hiányzott a kampány. Szóval jó, hogy ezt leírtad nekünk!
Morus
Morus 2008.07.01. 17:22
NP. Nekem se nagyon tetszett a modern változat,több okból sem de asszem a legjobban én is a kampány hiányát érzem rosznak benne.
Merem állítani hogy a legjobb rész a harmadik remakje.Főleg az emberek fejlődése és bár nincs térkép ahol tologatod az egységeid és a történelen se változtathatsz, egyszerűen csak a kis csatákat nyerheted meg ezt viszont úgy hogy egy egy hadművelet több térképből áll(ez a legjobb) ez úgy fest hogy pl van az 1. a 2. a 3. és a 4. térkép amiken ha a hadművelet offenzív az egyesről indúlsz a 4. felé haladva ha deffenzív akkor a 4. ről indulva az 1. ig vonulhatsz vissza amit viszont már a végsőkig tartani kell.minden hadműletehez "hadműveleti pontokat" adnak az előzőleg nyűjtott teljesítményed alapján így felállítasz egy kis lehetőleg ütőképes gárdát.Hadművelet közben csekély pontokat 50-60 ami csak jobb esetben elég hogy a veszteségeket pótold így egy nagyobb jobb csapat elvesztése a hadműveletbe is kerűlhet.Annyira személyszintű a játék hogy a parancsnok az az a játékos is a térképen szerepel ami a "parancsnoki rádiusz" fogalmát viszi a játékba vagyis egy áttörés vagy egy esetleges bukás múlhat azon hogy hol volt adott esetben a parancsnok.Én úgy érzem ez így nagyon fain és szórakoztató:-) csak ajánlani tudom
ajánlott olvasnivaló