Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tactical Intervention - Készül a CS utódja?

Új játék a Counter-Strike egyik alkotójától.

2010.01.07. 17:37 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Counter-Strike játékosok számára biztosan ismerősen cseng Minh "Gooseman" Lee neve, hisz ő alkotta meg kedvenc modjukat Half-Life alá annak idején. A mester most új játékon dolgozik, mely 2010 első félévében megjelenhet már. A Tactical Intervention sokkal jobban épít majd a taktikai elemekre, valós életbeli fegyvereket alkalmaz és a túszok intelligenciája is fejlett lesz. A 2006 óta fejlesztés alatt lévő játék a Source Enginet használja és most is a terroristák és a kommandósok harcán lesz a hangsúly. ■

előző
következő
Tactical Intervention - Készül a CS utódja?
Tactical Intervention - Készül a CS utódja?Tactical Intervention - Készül a CS utódja?Tactical Intervention - Készül a CS utódja?Tactical Intervention - Készül a CS utódja?Tactical Intervention - Készül a CS utódja?
Tactical Intervention
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tactical Intervention

hozzászólások (29)

Pras
Pras 2010.01.09. 23:26
Erről volt szerencsém olvasni. :) Andy McNab (az ürge kompetenciájáról annyit, hogy SAS őrmester, nyolcadmagával az első Öböl-háborúban 250 irakit tettek veszteséglistára) könyvében (Hívójele: Bravo Nulla Kettő, de az első kötetet is ajánlom, aminek öléggé nem jut eszembe a címe, de g00gle 8) ) leírja, hogy az "effektív tűz alatti előrenyomulás" alatt a következőt kell érteni. A raj egyik fele (pontosabban a VH-s doktrínát ismerem, ott ezt egyharmad-kétharmad szabálynak nevezik) hasalva tűzfedezetet ad, a másik fele pedig ezalatt cikk-cakkban futva az ellenség felé előretör, aztán fekszik, előrekúszik és cserélődnek a szerepek. Kevés személyes tapasztalatom van a lövészetben, de ismét csak azt tudom mondani, hogy ide-oda pattogó célt b*szottul nehéz eltalálni, az egyenesen feléd jövő meg kacsavadászat. Kézifegyvernél meg azért nem egészen úgy működik, mint az FPS-ekben, hogy "ha ugrál, akkor majd a sorozat elkaszálja", mert az ötödik lőszerrel már körülbelül a Jóistent lövöd, a mókus meg régen odébb jár, hacsak nem egy focipályányi távon belül rohangál. Lényeges persze leszögezni, hogy ez nyílt terepen, előretörésnél van így, továbbá, hogy a valóságban a dolog "cikk-cakk"-része nem mindig valósul meg, annak ellenére, hogy a kiképzést-oktatást okkal így nyomják. Mondjuk Itakban nem is volt olyan, hogy "odaérni a fedezékhez", mivel asztallap volt az egész, a "fedezék" kb. az volt, ha lehasaltál.
A valóságban én is nyilván egyszerűen görnyedten futnék, bár valami "szöget" biztosan vinnék a dologba.
Madrac
Madrac 2010.01.10. 00:22
Oreg katona, evek ota celbalo, gyakorol. Szerinted nem fog rutinbol elloni ha egyenesen futsz elore? Dehogynem. Lehet a kezdo ellen jo az is ha elobb akarsz a celba erni.

Ez a hosszu sorozat meg fegyver kerdes. Geppuskatuzre pl nem ervenyes. ;)
Pras
Pras 2010.01.10. 00:30
lsd. "kézifegyver".
Balanses
Balanses 2010.01.12. 14:11
Ha az a katona tényleg olyan tapasztalt akkor cikk-cakkban is elfog találni.
Egy katona pedig teljes menetfelszerelésben, fegyverrel a kezében nem fog olyan gyorsan futni hogy ne találják el. ;-):-D
Lacko
Lacko 2010.01.12. 14:53
A Generation Kill-ben tényleg az van, hogy nem szabad cikk-cakkban, hanem a legközelebbi fedezékbe egyenesen (csak hát ez nem egy hosszú táv). Én simán elhiszem. Egyszer próbáltam cikk-cakkban futni. Azon kívül, hogy piszok nehéz, rohadt lassú és szerintem könnyebben eltalálnak. Mondjuk a támadó felé sréhen futni talán jobb (a GK-ban is ez volt, hogy oldalra-hátra futottak).
Egy taktikai FPS-ben (nem a CS-ben) azért az oldal irányban futót is nehéz eltalálni, mert mire beméred (próbalövésekkel), hogy mennyire kell elé céloznod, addigra elért a fedezékbe.
ajánlott olvasnivaló