Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PC-re és PS3-ra is érkezik az Alien Breed: Impact

A Team17 feltámasztotta a közel 20 éves sci-fi játékot.

2010.05.27. 12:40 | szerző: Dino | kategória: Játék

1991-ben Commodore Amigára jelent meg a Team17 sci-fi játéka, a felülnézetes Alien Breed. Tavaly év végére készült el Alien Breed: Impact címmel az Xbox Live Arcade felújítás, hamarosan pedig PC-s és PS3-as változat is elérhető lesz belőle. (A PC-s játékosok a Steamen keresztül vásárolhatják meg.) Az arcade lövöldözős játék az Unreal Engine 3-at használja, a fejlesztők pedig bevallásuk szerint rengeteg olyan játékelemet valósítottak meg benne, amit a közösség tagjai javasoltak a fejlesztés során. Az elődhöz hasonlóan az Impactben is felülről látjuk az eseményeket, de természetesen immár 3D-ben. Sok-sok idegen lény vár arra, hogy fejleszthető fegyvereinkkel mészároljuk le őket. A fejlesztésekhez pénz szükséges, ehhez a holttestekből és szekrényekből juthatunk hozzá. Az egyszemélyes mód mellett kétszemélyes kooperatív játékra is van lehetőség. Az Alien Breed: Impact PC-re és PS3-ra a nyár folyamán jelenik meg. ■

előző
következő
PC-re és PS3-ra is érkezik az Alien Breed: Impact
PC-re és PS3-ra is érkezik az Alien Breed: ImpactPC-re és PS3-ra is érkezik az Alien Breed: ImpactPC-re és PS3-ra is érkezik az Alien Breed: ImpactPC-re és PS3-ra is érkezik az Alien Breed: ImpactPC-re és PS3-ra is érkezik az Alien Breed: ImpactPC-re és PS3-ra is érkezik az Alien Breed: ImpactPC-re és PS3-ra is érkezik az Alien Breed: ImpactPC-re és PS3-ra is érkezik az Alien Breed: ImpactPC-re és PS3-ra is érkezik az Alien Breed: ImpactPC-re és PS3-ra is érkezik az Alien Breed: Impact
Alien Breed: Impact
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alien Breed: Impact

hozzászólások (11)

Drukala
Drukala 2010.05.27. 20:38
Szeretem rendben tartani a gépem, szeretem ha minél kevesebb felesleges program van rajta. Minél több dolgot kényszerítenek rám, hogy felrakjak, annál könnyebben fognak összeakadni vagy egyéb nem kívánt hatást gyakorolni. Remek kiegészítő program lehetne a Steam a multis játékokhoz, de ne tuszkolják már le a torkomon.
cygary
cygary 2010.05.27. 21:07
Erre a válaszom pedig a következő: Ha nincs Steam akkor az ehhez hasonló játékok fele ennyi emberhez sem jutnának el... Vagy jobb lenne mondjuk egy dobozos verzió árát kifizetni a sok indie játékért, esetleg még fejlesztőnként hatszáz ilyen letöltőprogramot feltelepíteni, arról nem is beszélve hogy a Steam rendszere egy létező, megbízható, problémák esetén pedig gyors és készséges, rendszeresen karbantartott és updatelt. Mivel a többi ficsőr téged nem érdekel (friend lista, hírek, community) szerintem ennyi is bőven elég hogy belásd nem véletlen jelennek meg itt a játékok.
AstorAnt
AstorAnt 2010.05.27. 22:12
Én is a steamnek köszönhetően jutottam olyan játékokhoz, amelyek beszerzése Magyarországon nem megoldható.Ráadásul szerintem a többi online shophoz képest nagyon felhasználóbarát, nagyon sok féle kártyával lehet rajta fizetni.Bizony nekem régebben meggyűlt a bajom a digitális termékeket terjesztő oldalakkal, mert egyszerűen MO-ból nem lehet rajtuk vásárolni.Persze tudtommal ez paypal-al megoldható, de a steamnél ilyen problémák sosem voltak, és bár sok játékot képesek a bolti ár felett forgalmazni, gyakran hihetetlen jó akciók találhatók náluk, és szó szerint párszáz forintért árulnak klasszikusokat. Valamint sok nagyon kreatív és egyedi játék beszerezhető rajta, igazán baráti összegért.
Drukala
Drukala 2010.05.27. 22:26
Én nem is azt vontam kétségbe, hogy a Steamnek vannak előnyei, csak annak adtam hangot, hogy engem (és ahogy láttam másokat is) zavar, hogy az emberre kényszerítenek valamit.
Playbahnosh
Playbahnosh 2010.05.28. 00:01
Senki sem kényszerít rád semmit. Ha nem akarod, nem rakod fel, ilyen egyszerű. Amúgy halkan elárulom, hogy a Steam kliense alig nyom többet, mint a legtöbb IM kliens, alig fogyaszt memóriát, automatikusan patcheli a játékaidat, hogy neked ne kelljen, automatikusan kezeli az összes szervert a multis játékaidhoz és igen, VAN benne offline mód, nem kell neki folyamatos netkapcsolat.

De nem akarlak meggyőzni, végül is te tudod. Személy szerint még az ég világon semmi problémám nem volt a Steam rendszerrel, pedig már hosszú évek óta használom. Sőt, olyan játékokat is be tudtam szerezni vele, ami még a kontinensen sem kapható, nem hogy itthon. Az ünnepi akcióik meg egyenesen pofátlanságszámba mennek, szinte ingyen vagdossák utánad a jobbnál-jobb játékokat (CS:Source 1500 Ft-ért, Max Payne 1-2 3000-ért, stb.) Nekem bejött.:-)
ajánlott olvasnivaló