25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A Blizzard banolja a StarCraft II egyjátékos részében csalókat?

Úgy néz ki elég komolyan veszik az ígéretüket.

Írta: Madrac 11 hozzászólás

Korábban a Blizzard már beígérte, hogy nagyon komolyan veszi a csalók elleni küzdelmet, az első lépésben már banoltak is több, mint húszezer felhasználót az online mérkőzéseken való cheatért. Most ellenben úgy tűnik egy olyan lépést is megtesznek, mely teljesen indokolatlan és felesleges, banolják azokat is, akik az egyjátékos részben csaltak. Egyelőre csak pár ember kapott 14 napos felfüggesztést érte, mind a CheatHappens.com programjait használták. A Blizzard szerint ugyanis ez is az EULA megsértése, így jogos a büntetés.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

StarCraft II: Wings of Liberty

Platform:

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Kiadó: Activision Blizzard

Forgalmazó: BSC Kft.

Megjelenés: 2010. július 27.

Minimális rendszerigény: Pentium 4/Athlon 2,6 GHz, 1 GB RAM (Vista/Win 7 1,5 GB), DVD-ROM, 12 GB HDD, GeForce 6600 GT/Radeon 9800PRO vagy jobb videokártya, internet kapcsolat

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

VodevilX
VodevilX [11345]
Ja csak a visszaesőknek jár végleges ban, ami alapból account felfüggesztés, majd törlés, illetve ha többszörös visszaeső, akkor jár a végleges cd-key ban.
Ez azért így teljesen korrekt, nyilván nem azért kerül a játékba beépített, cheat, hogy utána kedvükre banolják az embereket, de a "third-party" dolgokat, sosem nézte jó szemmel a Blizzard. Én is támogatom ezt az álláspontot, de az az egészben a vicc, hogy hiába a keménykedés, ha a Diablo II meg évek óta teljesen élvezhetetlen softcore ladderen a botok miatt...
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
első körben.
warcat
warcat [2039]
Teljesen így müködik a dolog ahogy Barthezz leírta ,amúgy az első kósza hírre nekem is felment a vérnyomásom ,hogy mégis single playerért wtf mit gondolnak,aztán utánaolvastam.
Ott a casual mód ,a beépített cheatek(elsö beütése után achievementek kikapcsolódnak,de abszolut a te dolgod ezért semmi ban nem járt) - nem arról volt szó,hogy nehéz a játék,hanem szépen behúzták cheattel a húzós achievemnteket és pózoltak szépen aztán online.

Mégvalami, ha jól értettem csak két hét 'felfüggesztett-et' kaptak,utána játszhatnak ismét.
Barthezz
Barthezz [54025]
Casual nehézségi szinten a legkezdőbb stratéga is gond nélkül végigtolja, de ha így sem megy vkinek, még mindig ott vannak a játékba beépített cheat-ek, és gondolom ez esetben nincsenek achievement-ek. Teljesen jogos, amit warcat leírt, külső programmal senki ne szerezzen tisztességtelen előnyt magának a becsületesen játszó játékostársakkal szemben, hiszen a single achievement-ek kihatnak a multira is.
szbszig
szbszig [33612]
Ez az egyik, a szórakozás, baromkodás. A másik pedig, hogy biztosan vannak olyan emberek is, akik kód nélkül nem tudnák végigjátszani, mert annyira nem ügyesek RTS-ben, de a játékra és a sztorira kíváncsiak.

Viszont ha tényleg nem a beépített kódok használatáról van szó, hanem külső programokéról, akkor már lehet jogos a tiltás.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (11 db)