Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elder Scrolls V: Skyrim - sárkányok hajnala

Változó karakterfejlődés, kevesebb képesség, szebb grafika - részletek az új Elder Scrolls epizódról.

2011.01.10. 10:23 | szerző: Retee | kategória: Játék

Tavaly decemberben jelentette be a Bethesda, hogy új résszel folytatódik a The Elder Scrolls széria, amely a Skyrim alcímet viseli és immár az ötödik epizódja a népszerű RPG-nek. A részletekről viszont keveset hallhattunk eddig, ám a kiadó végre fellebbentette a fátylat a játékról, s egy adagnyi érdekes információval dobta meg a közönséget. Lássuk!
Az új történet kétszáz évvel jár az Oblivion sztorija után, s a jól ismert régió északi részén játszódik, ahol ismét felbukkantak a sárkányok, akik ellen nekünk is harcba kell majd szállnunk - egy megváltozott rendszerben. A Skyrimben ugyanis másfajta karaktergenerálással találkozhatunk, mint az elődökben, sőt! A játék elején már meg sem adhatjuk a karakterosztályunk, így specializálódni csak a szintlépéskor megkapott pontok megfelelő felhasználásával lehet. A fejlődés bizonyos elemei pedig (perkek) a Fallout 3-ból megismert rendszerre fognak hasonlítani.
Hősünk 18 képességből választhat, amely ugyan kevesebb, mint amit az elődökben megszokhattunk, ám a kiadó ígérete szerint sokkal látványosabb lesz a különböző karakterosztályok közötti eltérés. De jó hír az is, hogy a sokak által kritizált párbeszéd-rendszert teljesen újraírta a csapat.
Természetesen a kiadó a grafikáról és a harcról sem feledkezett meg: előbbi kapcsán a dinamikus árnyékok és csapadék (főképp hó) megjelenését, illetve a szebb és részletesebb arckidolgozást emelhetjük ki, míg utóbbinál a csapat azt ígéri, hogy sokkal több taktikai variáció áll majd rendelkezésünkre (mind a két kéz használható), mint eddig bármikor. ■

The Elder Scrolls V: Skyrim
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls V: Skyrim

hozzászólások (13)

AstorAnt
AstorAnt 2011.01.10. 16:39
Epic!
Kopiati
Kopiati 2011.01.10. 16:58
Ez sem semmi:) Ajánlom ME rajongóknak:)
http://www.youtube.com/watch?v=li5aDU9280c&playnext=1&list=PLED411B83F57B0A3C&index=2
somesz83
somesz83 2011.01.10. 17:00
Olvastam pár dolgot. Félő tovább amortizálják a TES szériát.
iPalantir
iPalantir 2011.01.14. 19:49
Kicsit népszerűsíteném a blogomat, mert részletes infók vannak rajta a Skyrim-ről: Skyrim Krónikák http://skyrim-kronikak.blogspot.com/
:-D
gregmerch
gregmerch 2011.01.14. 20:04
Nagyon tuti az oldal, csak így tovább!!! :-D
ajánlott olvasnivaló