25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Combat Mission összehasonlító videó

A 2000-ben megjelent CM-et hasonlítja össze a hamarosan megjelenő új résszel.

Írta: Lacko 8 hozzászólás

Ha minden jól megy, a héten megjelenik a Combat Mission: Battle for Normandy demója és aztán nem sokkal később a játék is. Ennek apropóján készült az alábbi videó, mely az első Combat Mission játékot - a Beyond Overlordot - hasonlítja össze a hamarosan megjelenő Battle for Normandyval.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Lacko

Lacko
Még ZX Spectrumon kezdte stratégiai játékokkal. Azóta megkedvelte a taktikai FPS-eket, a point'n'click kalandjátékokat, a gazdasági- és társadalomszimulátorokat. Örök Arma-játékos és tartalomfejlesztő.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Lacko
Lacko [11510]
A film elso feleben lathato resz a 2000es trailer. A masodik fele pedig az elso felenek a rekonstrukcioja, azert nincs benne annyi terep. Amugy baromi jo a taj az ujban, rohadt jo terkepeket lattam mar hozza.
Aruns
Aruns [7071]
Komolyabb harckocsik ellen a bazooka ereje már nem bizonyult megfelelőnek. A koreai háború elején is nagy bajban volt az amerikai gyalogság a T-34/85-ökkel szemben, a továbbfejlesztett super bazooka (M20) megérkezéséig.
stero
stero [770]
Azért egykét tereptárgy még belefért volna igazán. Nem várok én sem krájziszt meg unreal 4es motort, de egy leheletnyi életet vihettek volna még a tájba. Amúgy tetszik a gyalogság mozgása. Kifejezetten élethűen sétálnak, nem láttam még ilyet stratégiában.
Drapedro
Drapedro [4]
bocs, tremészetesen a 80 az mm, és nem cm.
Drapedro
Drapedro [4]
Én úgy tudom, a bazooka-t hatékonyan tudta használni az amerikai gyalogság akár az első generációs tigrisek ellen is. Az eszköz 80 cm-es páncéllemezt is képes volt áttőrni közelről, így oldalról és hátulról is volt esély. Az ardenneki offenzívában jól jött, no nem a kiráytigrisek ellen.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (8 db)