Yoshi's Crafted World
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo 3 - távozott a producer

Egy kulcsfontosságú csapattag további késéseket is okozhat?

2012.01.23. 23:13 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Steve Parker, a Diablo 3 senior producere még pénteken jelentette be távozását a kékektől, de semmi indoklást nem adott a ténnyel kapcsolatban, mindössze egy tweettel intézte el a dolgot, mely valahogy így szólt:
"Helló Twitter, már nem dolgozom a Blizzardnál, sem a Diablo 3-on. Remek 5 évem volt velük, viszont kinyírják az egészet a Diabloval."
Van ebben a rövid kis üzenetben némi savanyú érzés, de nem akarok belemenni találgatásokba, hogy vajon mit jelenthet az utolsó pár szó. Úgy hírlik, hogy a közösségi hálózatokon Parker majd közzé teszi, hogy miért is távozott a Blizzardtól, de sejthetjük, hogy valami nagyobb lehet a dologban. ■

Diablo III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III

hozzászólások (9)

warcat
warcat 2012.01.24. 09:53
Gyakorlatilag erről van szó, szlenget használt félreérthető környezetben, de igazából csak a nem anyanyelvi szint közelében járóknak problémás,mivel az idézett mondatban az it vonatkozhat a játékra,illetve az ő 5 évére,namost

az ő fasza öt évét már nem lehet elvenni tőle,
Így marad,hogy a játékra értette,de így meg egyértelmű,hogy a kaszálnak,bombasiker stb. a jelentése :)

(Egyébként ez nem jelent semmit, nem illik haragban elválni és utána köpködni,mert az új munkahelyen nem jön ki jól a dolog,ez egy semleges-pozitív üzenet,jelentése annyi,hogy nincs harag egyik részről sem,ettől a játék még akármilyen lehet)
Yourmom
Yourmom 2012.01.24. 14:13
Haat en nem tudom..:D En itt, Amerikaban nottem fell, es a budos eletemben nem hallotam ezt a kifejezest, se a suliba, tv be, vagy interneten. Vagy lehet hallotam csak nem figyeltem annyira ra.
Kopiati
Kopiati 2012.01.25. 12:16
"Kreatív nézeteltérések"
H0PE
H0PE 2012.01.25. 21:09
A diablo gyilkos lesz. Ennyi ez ezt jelenti. A diabloVAL fognak "olni".

Kapcs. Ford.
Madrac
Madrac 2012.01.25. 21:13
Ne add fel a remenyt. ;)
ajánlott olvasnivaló