Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2012

Total War: Rome II képek

Négy új kép érkezett a Creative Assembly új stratégiai játékából, mely Kölnben is tiszteletét tette. A képek alapján ismét gigászi csatákra készülhetünk, még szebb grafikával.

2012.08.22. 22:53 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2012

A 2004 októberében megjelent Rome: Total War láttán leesett az állunk. Óriási seregek mozogtak a monitorokon, a katonák részletesen ki voltak dolgozva, és mindezt 3D-ben kezelte a grafikus motor. A Creative Assembly az azóta eltelt nyolc évben sem tétlenkedett, és a már jól kitaposott utat járva sorra jelentette meg új játékait, melyek mind egy picivel feljebb emelték a lécet. Ezt a lécet kell most megugrania a Total War: Rome II-nek, melyet július elején jelentett be a stúdió. A játék visszatér az ókori Róma világába, és ha lehet, még részletesebben kidolgozott hadseregek élére állva küzdhetünk majd a birodalom feletti uralomért. Az új rész a gamescomon is kint volt, ahonnan sajnos csak négy kép érkezett róla, de azokat mindenképpen érdemes megnézni. Megjelenés leghamarabb 2013-ban. ■

előző
következő
Total War: Rome II képek
Total War: Rome II képekTotal War: Rome II képekTotal War: Rome II képekTotal War: Rome II képek
Total War: Rome II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Total War: Rome II

hozzászólások (8)

GeryG
GeryG 2012.08.23. 06:11
Ooops, bocsi elírtam, jogos! :) Javítom...
slatina
slatina 2012.08.23. 07:25
Nagyon várom már :D. Én is először a rome-mal kezdtem a shogun2 tetszett még nagyon, na meg a napoleon. Medieval se volt rosz. Empire szerintem nem volt nagy durranás.
Morello
Morello 2012.08.23. 10:20
Én az elejétől kezdve nyomtam a széria mindegyik részével. A maga korában tényleg a Rome volt a legütősebb, de a Medieval II is nagyot robbantott szerintem. Most az Empire-rel nyomom, eleinte nekem is az volt a véleményem, hogy nem olyan nagy durranás, de aztán menet közben megszoktam. Ha kivégeztem, még előszedem a Shogun II-t, azzal még nem játszottam.
Dani01019
Dani01019 2012.08.23. 11:10
Én a Medieval 2-vel kezdtem és, csak azután próbáltam ki a Rome-ot, így nem volt olyan nagy durranás. Az Empire és a Napoleon számomra egy kategória. Mindkettő jó, sőt a Napoleon nagyon jó, de valahogy mégis hiányzott belőlük az a bizonyos plusz ami a Medievalt olyan zseniálissá tette. A lényegi probléma szerintem a térképes módban volt. Egyszerűen nem volt meg az a beszippantó atmoszféra. A csatatérképen a fiúk mindkét játék esetében szinte hibátlan munkát végeztek. Ott nekem inkább a kor hadviselési normáival volt gondom. Közel sem olyan taktikus, mint az az előtti és utána következő korokban. Az én számomra ez a felállunk egymással szembe és addig lőjük egymást, míg a másik el nem fogy a gyenge elméjűség határát súrolta. Nem úgy mint a Sógun 2 esetében, ott a térképes hibák javítása, az új és egzotikus környezet és kor belőlem ugyanazt a hatást váltotta ki mint egykor a Medieval 2. Ezt várom a Rome 2-től is és a képek és az előzetesekre támaszkodva, nem alaptalanul.
Balanses
Balanses 2012.09.27. 20:11
Az első in-game videó
ajánlott olvasnivaló