25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom 2012

Total War: Rome II képek

Négy új kép érkezett a Creative Assembly új stratégiai játékából, mely Kölnben is tiszteletét tette. A képek alapján ismét gigászi csatákra készülhetünk, még szebb grafikával.

Írta: GeryG 8 hozzászólás

A 2004 októberében megjelent Rome: Total War láttán leesett az állunk. Óriási seregek mozogtak a monitorokon, a katonák részletesen ki voltak dolgozva, és mindezt 3D-ben kezelte a grafikus motor. A Creative Assembly az azóta eltelt nyolc évben sem tétlenkedett, és a már jól kitaposott utat járva sorra jelentette meg új játékait, melyek mind egy picivel feljebb emelték a lécet. Ezt a lécet kell most megugrania a Total War: Rome II-nek, melyet július elején jelentett be a stúdió. A játék visszatér az ókori Róma világába, és ha lehet, még részletesebben kidolgozott hadseregek élére állva küzdhetünk majd a birodalom feletti uralomért. Az új rész a gamescomon is kint volt, ahonnan sajnos csak négy kép érkezett róla, de azokat mindenképpen érdemes megnézni. Megjelenés leghamarabb 2013-ban.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Total War: Rome II
  • Total War: Rome II
  • Total War: Rome II
  • Total War: Rome II

Total War: Rome II

Platform:

Fejlesztő: Creative Assembly

Kiadó: Sega

Megjelenés: 2013. szeptember 3.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Balanses
Balanses [2136]
Az első in-game videó
Dani01019
Dani01019 [13]
Én a Medieval 2-vel kezdtem és, csak azután próbáltam ki a Rome-ot, így nem volt olyan nagy durranás. Az Empire és a Napoleon számomra egy kategória. Mindkettő jó, sőt a Napoleon nagyon jó, de valahogy mégis hiányzott belőlük az a bizonyos plusz ami a Medievalt olyan zseniálissá tette. A lényegi probléma szerintem a térképes módban volt. Egyszerűen nem volt meg az a beszippantó atmoszféra. A csatatérképen a fiúk mindkét játék esetében szinte hibátlan munkát végeztek. Ott nekem inkább a kor hadviselési normáival volt gondom. Közel sem olyan taktikus, mint az az előtti és utána következő korokban. Az én számomra ez a felállunk egymással szembe és addig lőjük egymást, míg a másik el nem fogy a gyenge elméjűség határát súrolta. Nem úgy mint a Sógun 2 esetében, ott a térképes hibák javítása, az új és egzotikus környezet és kor belőlem ugyanazt a hatást váltotta ki mint egykor a Medieval 2. Ezt várom a Rome 2-től is és a képek és az előzetesekre támaszkodva, nem alaptalanul.
Morello
Morello [5409]
Én az elejétől kezdve nyomtam a széria mindegyik részével. A maga korában tényleg a Rome volt a legütősebb, de a Medieval II is nagyot robbantott szerintem. Most az Empire-rel nyomom, eleinte nekem is az volt a véleményem, hogy nem olyan nagy durranás, de aztán menet közben megszoktam. Ha kivégeztem, még előszedem a Shogun II-t, azzal még nem játszottam.
slatina
slatina [2]
Nagyon várom már :D. Én is először a rome-mal kezdtem a shogun2 tetszett még nagyon, na meg a napoleon. Medieval se volt rosz. Empire szerintem nem volt nagy durranás.
GeryG
GeryG [2290]
Ooops, bocsi elírtam, jogos! :) Javítom...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (8 db)