Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Blizzard idén egyesíti a Starcraft II eSport ligáit

A StarCraft II World Championship Series 2013 néven egy globális rangsort alakít ki a különböző ligákban szereplők közt.

2013.04.03. 21:00 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Blizzard valós idejű stratégiája, a Starcraft II épp a közelmúltban bővült a második epizóddal, a Heart of the Swarmmal. A mai napon bejelentették, hogy a játék többjátékos ligáit egy globális bajnokságban egyesítik, így adva lehetőséget a profi játékosoknak a nagyobb nyereményre, a nézőknek pedig természetesen még az eddigieknél is izgalmasabb meccsek megtekintésére. A cég partnerséget kötött a Korea eSports Association (KeSPA), Ongamenet (OGN), GomTV, Major League Gaming (MLG), Turtle Entertainment (ESL) és Twitch képviselőivel, három összefüggő liga (európai, amerikai, koreai) meccseinek lebonyolítására. A WCS minden ligájában három szezonban fognak megmérkőzni a játékosok, pontokat szerezve a játékuk alapján a globális rangsorban. Ezen pontok alapján fognak meghívást kapni a végső megmérettetésre, amely a novemberi BlizzCon keretein belül fog majd lezajlani, a kaliforniai Anaheim városában.
Az új struktúra első meccsei a koreai ligában kezdődnek el április negyedikén, amelyet az OGN és a GomTV fog lebonyolítani. Az amerikai és európai ligákat az MLG és ESL fogják felügyelni, ám ezek startjáról még nincs konkrét időpont. ■

Kulcsszavak: BlizzCon 2013

StarCraft II: Heart of the Swarm
A legutóbbi StarCraft II: Heart of the Swarm cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!