Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elindult az Arma 3 bétája

Az alfa verzióhoz képest kibővített tartalom várja a játékosokat.

2013.06.25. 17:10 | Dino | kategória: Játék

Ígéretüknek megfelelően a mai nappal elindult az Arma 3 Beta, azaz újabb fázisba lépett a Bohemia Interactive játékának fejlesztése. Stratis 20 négyzetkilométeres szigete vár ránk továbbra is, az alfa változathoz képest bővített tartalommal: összesen 20 fegyver, 18 jármű, 3 frakció, 8 showcase misszió, 4 multiplayer pálya, 4 challenge, valamint a pályaszerkesztő és modolási funkciók várnak a játékosokra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Elindult az Arma 3 bétája
Elindult az Arma 3 bétájaElindult az Arma 3 bétájaElindult az Arma 3 bétája
Arma 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Arma 3

hozzászólások (35)

joccc
joccc 2013.07.03. 09:18
Lacko azt esetleg nem tudod,h milyen commandal lehetne megoldani azt,h kiszálljon a csapatom,aminek én is a része,de nem irányítója vagyok,egy airtaxiból,amit én rendeltem,s elvittek minket xy helyre ? Próbáltam a get out-ot,unload-ot,transport unload-ot,de nem szállnak ki vmiért. Növeltem a radiust is,h hátha az a baja,h nem az érintett területre szól a get out parancs,de nem. Pedig ezzel már meg lehetne valósítani a küldetésemet.
sulyid
sulyid 2013.07.03. 16:27
Egyébként a multi egyik nagy előnye, hogy kiderül, hogy milyen felszereléseknek van értelme, mert eléggé feltűnő, hogy mindenki lövedékálló mellényt visel, hangtompító és távcső alapfelszerelés a fegyvereken és gyak senki nem használ pisztolyt és SMG-t, mivel az átlagos tűzharcok 50-400 méter között zajlanak le. SMG-t eddig csak egy helyzetben láttam használat közben, mikor az egyik team multiban összeállt búvárkodni és spórolni akartak a felszerelésen. A pisztollyal ugyanez a pálya, eddig azt is csak 1x láttam élesben mikor egy 2 fős friendly player őrjárat belefutott egy 10 fős ellenséges egységbe az erdőbe (átlag lőtávolság 0-50 m) és kifogyott a lőszerből ezért pisztollyal állt le megsorozni őket.
sulyid
sulyid 2013.07.04. 00:17
Egyébként a vízalatti puska és a rombolópuskák se igazán tartoznak az emberek által elsődlegesen használt fegyverek közé... A vízalatti puska azért nem jó, mert semmire sem használható, a romboló puska meg azért, mert nehéz (a hozzá való lőszer szintúgy) és nem éri meg cipelni (nagyon könnyen elfárad a karakter).
Lacko
Lacko 2013.07.04. 08:47
Az a jó a modulokban, hogy egyszerűen berakható, de az a rossz, hogy azon kívül, amit tud, nehéz mást ráeröltetni. Én pl azt sem tudtam, hogy olyan is hívhat airtaxit, aki nem parancsnok. Meg az is fura, hogyha nem vagy pk, akkor hogyan szálltak be a csapatod tagjai a helibe? Vagy őket eleve (küldi indulásnál) beleraktad? Mert akkor ez a baj, ugyanis az airtaxi modulnál fontos a sorrend: első hívás - beszállás, második hívás kiszállás. Szóval ha eleve benne ültök és hívod valahova, akkor tényleg odamegy, de ott a heli azt várja, hogy beszálljatok és megadd a pontot, hogy hova vigyen el.
joccc
joccc 2013.07.04. 11:06
Ez összetett,mert alapvetően nem voltunk benne,s úgy taxiztattam magam. De most modulon kívül csináltam taxizás nélkül küldit úgy,h én nem vagyok parancsnok. Nyilván úgy waypointokkal. Azzal tisztában vagyok,h h működik az airtaxi modul,mert kitapasztalgattam már,h hogyan megy,s hogyan nem.
ajánlott olvasnivaló