Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Horogkereszt miatt késik a South Park: The Stick of Truth német verziója

A Ubisoft a német és osztrák piacon később adja ki a játékot.

2014.03.05. 13:40 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Ubisoft arról tájékoztatta a South Park: The Stick of Truth német változatának előrendelőit, hogy a játék sajnálatos módon valamivel később, március 28-án jelenik csak meg a német és osztrák piacokon. A késés oka, hogy alkotmányellenes szimbólum maradt benne a játékban (a hírek szerint konkrétan horogkereszt), amelynek köszönhetően nem kerülhet boltokba ez a verzió. A többi országra persze mindez nem vonatkozik, így hazánkban is péntektől lesz megvásárolható az Obsidian RPG-je. ■

South Park: The Stick of Truth
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
South Park: The Stick of Truth

hozzászólások (19)

SwitcX88
SwitcX88 2014.03.06. 12:40
Steam egy-két napja folyamatosan arcoskodik. Tegnap a Van Helsing DLC-t kb. fél óra után sikerült megvennem. Igazi QTE párbaj volt :-D
Lacko
Lacko 2014.03.06. 12:50
Hidd el, hogy nincs itthon olyan szerv, aki egy videójátékot nem enged megjelentetni. Főleg nem vizuális tartalom miatt.
Vannak játékok, amiket a steam nem enged megvenni Mo-ról, de annak copyright régiós okai vannak és nem az, hogy egy magyar szerv (mégis melyik?) odaszólt Gabe-nek, hogy na ezt gyorsan leveszed, mert verescsillag van benne. ;)

Sőt olyan magyar szerv sincs, amelyik horogkereszt miatt tenne elérhetetlenné játékot. A horogkeresztek a németek miatt nem jutnak be Mo-ra. Pl - amennyire tudom - Mo-n le szabad írni azt a szót, hogy waffen-ss, de a német törvények szerint ezt se. Ezért a Combat Mission sorozatban, csak akkor szerepelnek waffen-ss egységek, ha amerikai verziót veszel, az EU-sban (kizárólag a németek miatt) waffen-grenadier-nak hívják őket. ;)
Skorpio90
Skorpio90 2014.03.06. 13:46
Hát jó, elhiszem, de itthon akkor sem tudtam megvenni sehogy sem, és sok helyen írták, hogy ezért nem tudok hozzájutni.
Lacko
Lacko 2014.03.06. 14:26
Az hogy utcai boltban és steamen nem kapható, nem jelenti, hogy nem lehet beszerezni, csak sokkal nehezebben. Így van ez pl a Combat Missionökkel is. Ezeket amerikai boltokból érdemes megrendelni, aztán jön-jön a postával és vagy ellopják, vagy sem. :(

Ha meg igaz, amit mondtak neked, akkor baromira érdekelne, hogy mi a felettes szerv, akinek erre hatalma van? Lövésem sincs. Mert még mondjuk lehetne valamelyik minisztérium, de azok biztos, hogy csak az itthoni kereskedőket tudnák szopatni és a Steamre nincsen semmilyen kihatásuk.

Meg hát okulva a munkáspártos csóka esetéből, ha sikerülne megtudnod, hogy melyik szerv tiltotta le, akkor beperelhetnéd őket Strassburgban és egy valag eurót kapnál.
KobraP
KobraP 2014.03.07. 07:34
Ennyi erővel a zsidóság mellet is kilehetne állni . Kezdjük ott hogy külön class , faji megkülönböztetés .
Zsidócsillag egy keresztény templomban . Származási viccek .
. A játék nem hirdeti a náci eszményeket innentől kezdve felesleges ennek az eltüntetése vagy cenzúrázása. Nem ettől lesz valaki rasszista hogy egy német zombi kezén ott log .
Mellesleg a filozófiája pont hogy kedvez a náci elleneseknek , de ritkán nézünk a dolgok mögé .
Amúgy a vége jó :)
ajánlott olvasnivaló