Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bejelentették a Word of Warcraft: Warlords of Draenor megjelenési dátumát

Az ikonikus MMORPG néhány hónap múlva visszatér gyökereihez, az új kiegészítő történetét pedig animációs sorozattal vezetik be a fejlesztők.

2014.08.14. 23:15 | szerző: Nivellen | kategória: Játék

A Blizzard lassan tizedik születésnapját ünneplő MMORPG-je idén új kiegészítővel örvendezteti meg rajongóit, egészen pontosan november 13-án. A fejlesztők történeti és játékmeneti szempontból egyaránt szeretnék visszaidézni a kezdeti idők hangulatát a World of Warcraft: Warlords of Dreanorral, így a játékosok egy némileg a tíz év alatt felhalmozódott fölöslegtől megszabadított képességrendszerrel vehetik majd fel a harcot az orkok őshajázának, Dreanornak egy múltbéli verziójából támadó Garrosh Hellscreammel. A kiegészítő történetében fontos szerepet kap a Dark Portal is, hiszen a hadurak ezen keresztül szándékoznak lerohanni Azeroth világát. A kezdeti, letisztult PvP hangulatot is igyekszenek újrateremteni a készítők az új zóna, Ashran hozzáadásával, valamint megtekinthetővé vált a Dreanor hadurairól szóló animációs sorozat, a Lords of War első része is, ami Kargath történetét meséli el. A bétáról készült előzetesünket itt olvashatjátok. ■


World of Warcraft: Warlords of Draenor
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Warcraft: Warlords of Draenor

hozzászólások (7)

jeszkar
jeszkar 2014.08.15. 08:39
*Halkan jelentkezik.

Én szeretnék újra egy Warcraft RTS-t. :)
Rigida
Rigida 2014.08.15. 09:45
én is jobban örülnék egy olyannak :)
david139
david139 2014.08.15. 11:58
Én egy w3 hd remake-et is nagy örömmel fogadnám. Szívesen végig vinném újra a kampányt de 4:3-ban ill. registry átírással kinyújtva sem az igazi.
Yaho0
Yaho0 2014.08.15. 15:07
Akármi, aminek köze van a Warcraft stratégiához kitörő örömmel fogadnék én is. A WC3 annyira el volt találva, hogy a cinematic után kedvem támadt elővenni :D
Evaristus
Evaristus 2014.08.16. 02:21
De így már abba a világba, vagy másik síkba Nerzhull se lesz Lich king, ergo akkor arthas nem cseszi szét az emberi birodalmat, akkor meg az se lenne semmi ha ott a régi nagy emberei birodalom van. Meg akkor thrall se lenne ott ahol most van, meg kb minden más lenne.
ajánlott olvasnivaló