Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Total War: Rome II Emperor Edition

Akik már korábban megvették a játék eredeti kiadását, azok egy ingyenes frissítéssel kapják meg az újdonságokat.

2014.08.30. 19:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az elmúlt hónapokban a Creative Assembly csapatát rendre az Alien: Isolation miatt emlegették, a srácok nem feledkeznek meg arról a szériáról, amely igazán ismertté tette őket. A minap be is jelentették, hogy készül a Total War: Rome II Emperor Edition, a tavaly szeptemberben megjelent stratégiai játék új, kibővített kiadása. Ez egyfelől az alapjátékot és az ahhoz megjelent kiegészítőket tartalmazza, másfelől egy új kampány is helyet kapott, amely a második triumvirátus idejét dolgozza fel. Julius Caesar halála után vehetjük fel a fonalat, az ígéretek szerint több száz órányi plusz játékidő keretében. A kampányt bármelyik frakció oldalán elkezdhetjük (köztük újoncként az örményekkel is). Persze ez még önmagában nem lenne elegendő egy császári kiadáshoz, így a fejlesztők felturbózzák a látványvilágot is, finomítanak a politika működésén, de új épületekre és még kiegyensúlyozottabb csatákra is számíthatunk.
A Total War: Rome II Emperor Edition egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de örömhír lehet a széria rajongóinak, hogy aki korábban már megvásárolta az alapjátékot, annak mindez ingyen landol az ölében. ■

Total War: Rome II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Total War: Rome II

hozzászólások (8)

Lacko
Lacko 2014.09.01. 08:26
Hát én inkább várnék az aktuális Total War leárazására, mint bármely battlefrontos játékéra... :( Én még nem nagyon láttam leértékelést vagy árcsökkenést battlefrontéknál. Ugye az első generációs CM-eket más is kiadta, ezért a boltokból ha nem fogyott, akkor ők leértékelhették. De a második generációsokat már csak a BFC adja ki és ők nem szoktak árat csökkenteni.

Amíg nincs értelmesen leértékelve a Rome 2 addig Empire TW-zek, amit tök leértékelve vettem egy pár éve. És akkor én is vettem hozzá DLC-ket... :) Viszont úgy látom, hogy amíg nem jelenik meg egy tök új TW, addig esély sincs a Rome2 normális árához. És egyelőre még ez a zászlóshajójuk, amit DLC-kel és ilyen empire kiadásokkal próbálnak pofozgatni, hogy újra és újra eladható legyen.

Mondjuk a teljes áron való megvételtől az is riaszt, hogy elolvastam a Steamen az értékeléseket és azok nagyon durván lehúzzák. A TW széria mélyponjaként jellemzik.
Pras
Pras 2014.09.01. 19:01
Na igen, azzal magam is felhúzott szemöldökkel szembesültem, hogy - dobozosan legalábbis mindenképp - mennyire nem megy lefelé az ára az R2-nek.
A Steam-es értékelésekbe sem nagyon tudnék belekötni, bár annak is igaza van, aki hozzáteszi, hogy az igazi pofánköpés egy évvel ezelőtt volt, azóta pedig foltozgatták azért ezt rendesen. Szívből remélem, hogy most az Emperorral a politika is a helyére kerül, mert az még egy szégyenfolt (illetve a hajók még mindig tudnak partraszállásnál, nos, kétéltű viselkedést tanúsítani), de ettől eltekintve egyáltalán nem rossz játék ez most már. Jellemző, hogy az Emp. E. alatti hozzászólások közt egy angol nyelvű oldalon elsöprő többségben vannak azok, akik családfát kérnek a játékba az R1 mintájára - az meg azért jelzésértékű, ha rengeteg embernek a legfőbb(?) problémája most már ez. :) Összességében tehát szeretem a játékot, bár némileg lélektelenebbnek érzem, mint anno az R1-et. Persze, ki tudja. Eltelt pár év. Lehet, hogy én vagyok az. :D
Igaz, az is távol álljon tőlem, hogy nagyon mentegessem a játékot; azt mondjuk nem tudom, hogy ez a CA sara-e, vagy a SEGA-é, végfelhasználói oldalról mindegy is. A cikkek alján csak egy rubrika van, azaz, hogy milyen a játék most; arra nincs hely hagyva, hogy milyen a kiadástól számított fél-, és egy év múlva.
Lacko
Lacko 2014.09.02. 07:48
Bár én pont így értékeltem az Arma3-at (az itteni ismertetőmben és a steames ajánlásomban is), hogy jó lesz ez a játék - egy év múlva. ;)

Amúgy azt nem is tudtam rólad, hogy szereted a kalandjátékokat is. Valahogy azt idegennek tartottam tőled. A Sherlock-okban (legalábbis az ukránokban) az a külön jó, hogy nem lehet pusztán klikkelgetéssel végigvinni, mert időről-időre össze kell kötnöd az eseményeket, beszélgetéseket, bizonyítékokat a dedukciós táblán, hogy mi következik miből: azaz ha nem értetted meg, ami eddig történt, akkor nem tudsz tovább menni.
Pras
Pras 2014.09.02. 15:16
Valahogy idegenek is tőlem - úgyhogy jól ismersz! :D Az egész dolog időben messziről és nem a kalandjátékok, hanem Holmes oldaláról kezdődött: anno elpusztult a gőzgéppel hajtott palm m505-ösöm, amire addig txt formátumban könyveket szoktam pakolni. Akkor döbbentem rá, hogy mennyire hiányzik az éjszakai rendszeres olvasás, ezért rendeltem egy világítással bíró olvasót, és ez új lendületet adott az olvasásomnak. Ezen a ponton húztam le a MEK-ről mindent, ami ott Doyle-lal kapcsolatban megtalálható, és azóta kétszer végig is olvastam mindazt. "Rajongóként" nem aposztrofálnám magam, de piszkosul tetszik a karakter, a környezet és általában az ügymenet. :) Így amikor kijött az új SH-játék pár előzetese, úgy döntöttem, megveszem. Ma mindenesetre felmarkoltam előtte egy ezresért a The Testament-et, hogy biztos legyek a dolgomban. :)
Lacko
Lacko 2014.09.02. 20:55
Gondolom akkor a BBC Sherlock sorozatot sem kell bemutatnom. ;)

Amúgy meg ajánlom ennek az ukrán csapatnak (Frogware) a többi SH játékát is, amik a Testament előtt voltak. Pl a Jack the Ripper is rohadt jó! De a korábbiak is mind, csak azok sokkal inkább point and click kalandok, amikkel ugye hadilábon állsz. :) De ha jól emlékszem már a Ripper is olyan volt, mint a Testament, hogy FPS nézetből is lehetett játszani.
Amikor Londonban voltam, emiatt a játék miatt akartam felkeresni a Whitechapel-t. De aztán kiderült, hogy az most is egy lepukkant proli kerület, mint SH idejében, csak éppen modern: azaz frankón lebuldózerezték a romantikus, düledező házakat és egy baromi ronda konténer város van a helyén. :P Persze százötven év múlva lehet, hogy ez fog valakinek hiányozni.
Illetve a Towerben a SH vs Arsene Lupin játék vezetett végig. Ott a kalandjátékban annyit kellett mászkálni, hogy csukott szemmel is mindent megtaláltam az igazi Towerban.
ajánlott olvasnivaló