25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent a Deathtrap

Már elérhető Steamen a NeocoreGames tower defense játéka.

Írta: Dino 8 hozzászólás

A The Incredible Adventures of Van Helsing harmadik epizódjának fejlesztése közben egy kis oldalhajtásként, a hack-and-slash sorozatban minijátékként már szereplő tower defense rész továbbfejlesztéseként készült el a NeocoreGames műhelyében a Deathtrap. Az RPG elemekkel is megtűzdelt játékban csapdák segítségével kell megvédenünk főhadiszállásunkat a támadó szörnyek csapatai ellen. Az Early Access keretében már pár hónapja elérhető Deathtrapről Zoo_Lee előzetesében már olvashattatok, a teljes verzióba azonban természetesen már több tartalom vár a játékosokra. Négyféle játékmódban (PvP, végtelen, valamint egyszemélyes és kooperatív kampány) próbálhatunk szerencsét a három karakterosztály valamelyikét választva, 25 alap és 15 különleges csapda használatával fékezve meg a több mint negyvenféle gonosz lény támadását. Kreativitásunkat pedig a pályaszerkesztőben élhetjük ki, alkotásunkat pedig megoszthatjuk a többi játékossal. A megjelenés alkalmából egy új trailer és pár friss kép is napvilágot látott, a Steamen pedig február 11-éig 10% kedvezménnyel, 17,99 eurós áron vásárolható meg a játék.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Deathtrap
  • Deathtrap
  • Deathtrap
  • Deathtrap
  • Deathtrap
  • Deathtrap

Deathtrap

Platform:

Fejlesztő: NeocoreGames

Kiadó: NeocoreGames

Megjelenés:
2014. ősz PC
n/a: Mac, PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

TReiker
TReiker [36]
Gratulálok a Neocore-nak és természetesen beszállítóiknak is (ha esetleg olvassátok ezt, BB és Robi One!) :)
Zoo_Lee
Zoo_Lee [404]
Igen, karácsonykor pl. Bundle Starson 5 euró körül volt az egész King Arthur franchise is, dlc-kel együtt.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH [806]
A NeoCoreGames általában mindig kihasználja a szezonális akciókat, mégpedig igen szép mértékben (Van Helsing II asszem 50-75%-os kedvezménnyel ment a Holiday Sale-n). Szóval stay tuned. ;-)
szogyenyi
szogyenyi [64]
Érdekesnek tűnik. Kár, hogy SteamGifts-en sajnos nem mákoltam be egy példányt az 50 közül, szívesen tennék vele egy próbát.
Dino
Dino [5991]
bollokr: Ez egy tower defense játék, semmi köze a Diablóhoz. ;)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (8 db)