Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2015

World of Warcraft: Legion

Legion címmel jön a hatodik World of Warcraft kiegészítő

Újra támad a Burning Legion.

2015.08.07. 00:08 | Dino | kategória: gamescom 2015

Ahogy azt korábban ígérték, a gamescom során valóban bejelentette a Blizzard az új World of Warcraft kiegészítést. A hatodik bővítés a Legion címet kapta, és számos új tartalmat ígérnek benne. Kapunk egy új hősosztályt, a Demon Huntert, akinek a közelharc az erőssége, dupla ugrásra is képes és szárnya is van, emellett pedig pokoli alakká képes változni. Fegyvereinket különböző artifactekkel fejleszthetjük és szabhatjuk testre, új képességeket is szerezve. Új kontinensként megnyílik a Broken Isles. A karakterosztályunk alapján hozzánk rendelt Order Hallban NPC követőinknek adhatunk parancsokat különböző küldetések elvégzésére. A PvP játékmód az ún Honor rendszerrel bővül: az arénákban és battlegroundokon diadalmaskodva új varázslatokat és képességeket érhetünk el. A szintlimitet 110-re növelik, és lehetőségünk lesz egy 100-as szintű karaktert azonnal elérni (vagy egyik meglévő karakterünket felturbózni a kiegészítővel 100-as szintre). A bejelentéshez egy új mozi és egy, az új feature-öket bemutató trailert is kaptunk, további infókat pedig a hivatalos weboldalon lehet találni. ■


World of Warcraft: Legion
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Warcraft: Legion

hozzászólások (7)

warcat
warcat 2015.08.07. 11:20
-újra elővett Gul'dan: mivel NEM sikerült elkapni,ami egyébként remekül illik a nagy háttérben manipulálok a Shadow Councilon keresztül és mindig más harcoljon és haljon helyettem (Chogall,Backhand,most Archi),ezért természetes,hogy még érik a leszámolás.

-Illidannel kapcsolatban már többször elhangzott Blizzard részéről,hogy nem voltak elégedettek azzal,ahogyan Illidan története kiteljesedett. WC3 után csak ült Outlanden,majd amikor átnéztünk oda,végig Black Templeben ücsörgött,majd lecsaptuk.Ennél többet érdemel - és ez jön most.Mivel gyakorlatilag félig démon,ezért igazából csak a Twisting Netherben lehet végleg megölni,a lore ad támaszt a visszatérésével kapcsolatban,ez nem ilyen seggből előhúzott valami. Maieven keresztül meg is kapjuk a magyarázatot,a fentiek tudatában(hogy nem lehet megölni) a testét visszavitte a börtönbe,hogy folytassa a korábbi 10 000 éves szenvedését az idők végezetéig.Várhatóen ez egy redemption sztori lesz és végül elfoglalja majd a helyét mint Demon Hunter főnök.

-megjelenés: mivel a bétát még erre az évre említették a prezentációban, ha ez december, akkor is 4-5 hónap bétateszt + 1 hónap átvezető patch -el számolva is lehetséges a júniusi megjelenés a film környékén.Eléggé egyértelmű,hogy ez a cél.
Gerő a nyerő
Gerő a nyerő 2015.08.07. 14:28
Nekem az eddig beharangozott dolgok tetszenek, várom a kieget és remélem hogy nem olyan ratyiság lesz, mint a Draenor volt....
ivanova36
ivanova36 2015.08.07. 15:44
Akkor tisztázzuk, mert még mindig nem stimmel valami.
Guldan: tudtommal Sargeras sírját amikor megtalálta a warcraft 2 alatt, ő ott meghalt. A koponyája be lett gyűjtve és ennyi. BC-ben benne volt pár megtestesülése a koponyából, de nem több. WoD-ban az időutazásnak hála él és virul.
Tehát a Legion a WoD idővonalát viszi tovább. De akkor hogy és miért kerül elő a rég elfeledett Broken Island? Hol volt eddig? Miért kavarják bele a 10000 évvel ezelőtti eseményeket? Miért kell az Emerald Nightmare-t előszedni? Mikor az már megtörtént valamikor a Lich King és a Cataclysm között? Legalábbis a könyv szerint. (kb Wotlk után adták ki, hogy felvezet a köv kiegre de mégis a Cata lett helyette, mint a Nova könyv, kiadásra került, majd a projektet törölték)
Ez számomra nem tűnik átgondoltnak.

Illi lehet dicstelenül búcsúzott, meg lehet hogy többet érdemelt volna, de a megváltást azért nem biztos hogy kiérdemelte. A Légió első támadás előtt is már fűtötte a dicsvágy, az ott elért teljesítményei meg csak fokozták azt. Ráadásul az ereje is meglett hozzá hogy komoly gondokat okozzon. Mindenesetre érdekes lesz hogy oldják meg a dolgot, pláne hogy azóta ugye a tesója feleségül vette álmai nőjét.

Megjelenés: jövő nyárra ha kijön, nagyon HA, akkor ismét 1 év lesz minimális tartalommal. Bár pletykálták hogy bekerül Netherstorm területe is, és még a repüléssel is adósak, jelenleg mire a repülés bekerül, már nem is lesz rá szükség, mert az összes karakterrel elérjük amit szeretnénk...
PrOHax
PrOHax 2015.08.07. 18:17
Én nem vágom a lore-t, de mondták páran, hogy a Cata, Panda, WoD igazából csak egy töltelék szar volt a story szempontjából és most ezzel az új kieggel viszik tovább a WotLK idővonalát.
szbszig
szbszig 2015.08.07. 20:23
Annyira én sem vágom, elvégre nem játszottam soha a WoW-vel, de el szoktam olvasni vagy meg szoktam nézni időnként a játékbeli eseményeket, mert a lore még az eredeti warcraftos korszak miatt érdekel (hátha lesz egyszer Warcraft IV, hogy képben legyek). Az mondjuk eléggé egyértelmű szerintem is, hogy a legutóbbi két kiegészítő inkább csak poén volt meg töltelék, és a lore-t semmivel sem vitte előrébb. De még így is fura, hogy Gul'dant és Illidant akarják visszahozni, illetve rájuk építeni a következő részt, hiszen őróluk már borzasztó rég úgy tudjuk, hogy halottak. Hogy mást ne mondjak, Gul'dan koponyáját már ugye a Warcraft II kiegészítőjében is felváltva használták a szembenálló felek, aztán a Warcraft III-ban megint viszontláthattuk, amikor Illidan szerezte meg. Ezek után kevéssé illene a képbe, ha most hirtelen kitalálnák róla, hogy valahol él és virul...
ajánlott olvasnivaló