Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry Primal

Brutális lesz a Far Cry Primal

A játékot csak felnőtteknek ajánlja az ezt ellenőrző bizottság.

2015.12.30. 18:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft szeretné erősen kezdeni az új évet, ezért már februárban számíthatunk a Far Cry Primal megjelenésére. A játék ma megkapta hivatalos korhatár-besorolását, amely alapján a bizottság kizárólag felnőtteknek ajánlja. Az indoklásban különösen brutális jelenetekre, kínzásra és szexuális tartalmakra hivatkoznak.
„A játékosok nyilakat, dárdákat és bunkókat használnak, hogy az őrült harcokban végezzenek az ellenséggel. Bizonyos részeknél csendben kell gyilkolni, fejbe szúrva, vagy közelről szétzúzva az ellenséget. Egy jelenetben egy sikoltó embert láthatunk, akit épp tűzbe tartanak, egy másik jelenetben Takkar egy sikoltó ember koponyáját csapolja meg. Egyes jelenetekben megcsonkított holttesteket láthatunk: fejeket és torzókat karóba húzva, füleket levágva és trófeaként viselve, vértócsában heverő lefejezett testeket. Bizonyos jelenetekben vagy kameraállásokban férfi nemi szerveket láthatunk ruhák vagy árnyék takarásában, máshol meztelen női testeket ábrázolnak. Néhány jelenetben ruhát viselő embereket láthatunk szexuális aktus közben, rövid nyögéseket és zihálást hallhatunk, de konkrét részletek nem láthatóak.” - olvasható a magyarázat.
A Far Cry Primal a fenti leírás alapján joggal kapja meg a legmagasabb besorolást. Hogy ezek mennyire verik majd ki a biztosítékot valójában, arra a február 23-i premier után kaphatunk választ. ■

Far Cry Primal
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry Primal

hozzászólások (3)

szbszig
szbszig 2015.12.30. 23:33
Mondjuk az vicces, milyen részletességgel taglalja a szöveg, hogy hogyan csonkítják meg egymást, lékelik meg egy élő ember koponyáját, stb., de szexuális aktus csak ruhát viselő emberek között vagy offscreen lesz. :-D
somesz83
somesz83 2016.01.05. 11:44
Biztos én öregszem, de nem elég a valóság? Vagy szoktatni kell a népet? Persze, az én kamaszkoromban is volt erőszak a játékokban bőven, de a technológiának "hála" játéknak maradtak meg. Ma már ijesztő grafikai részletesség mellett ez nekem sok és durvának tartom az erőszak szándékosan látványos és részletes ábrázolását. Bizonyára nem fogok vele játszani, mivel a többi Far Cry is egy monoton sz*r, így valószínűleg ez sem lesz különb, csupán ősember jelmezbe bújtatott RAGE-szintű pixelörlemény.
somesz83
somesz83 2016.01.05. 11:45
Na az meg a másik! :-D Még mindig ott tartunk, hogy a kefélés borzalmasabb dolog mint a másik felkoncolása?
ajánlott olvasnivaló