Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Megy a The Division nyílt béta - nyerj egy példányt a játékból!

A hazai forgalmazó játékára egy screenshottal lehet nevezni.

2016.02.18. 17:09 | szerző: Dino | kategória: Játék

Xbox One-on ma indult, PC-n és PlayStation 4-en pedig holnaptól lehet csatlakozni a Tom Clancy's The Division nyílt bétájához. A hétfőn záródó publikus teszt alkalmából a hazai forgalmazó, a PlayON játékot hirdetett, amelynek nyertese az általa választott platformra megkapja a játék egy példányát. A feladat pedig a következő: egy screenshotot kell készíteni az általunk a játékban felturbózott fegyverről, amely modokkal együtt a legtöbb sebzéssel (dps) rendelkezik, és ezt megosztani publikus postban Facebookon, Twitteren vagy Instagramon, a #‎thedivisiondps hashtaggel. A tíz legmagasabb sebzésértékű fegyver tulajdonosa között fogják kisorsolni a játékot. ■

Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (2)

Artemius '89
Artemius '89 2016.02.20. 11:18
Ezek a játékszabályok eléggé igazságtalanok. Elsősorban azért, mert az XBOX és PS játékosok egy teljes nappal több időt kapnak a fegyver készítésére, fejlesztésére, másrészt azért, mert a szervereket jelenleg is bütykölik, ergo nem lehet hozzáférni a játékhoz... jobb lenne egy olyan játék, ahol mindenki egyenlő esélyekkel indul.
Peace
Peace 2016.02.20. 11:30
Ingyenreklám. Ha pár 100 ember rákap, és kiteszi hírfolyamba, már megéri a forgalmazónak azt a 7-8000 Ft-ot(gondolom akörül lehet beszer ára...).
ajánlott olvasnivaló