Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

BLACKROOM

Ideiglenesen felfüggesztették a Blackroom kickstarter-kampányát

Romeroék inkább egy demót készítenek a gyűjtés folytatása előtt.

2016.04.29. 17:46 | szerző: Dino | kategória: Játék

Hétfőn indult el a John Romero és Adrian Carmack nevével fémjelzett BLACKROOM Kickstarter-kampánya, azonban a Night Work Games néven ténykedő csapat úgy döntött, ideiglenesen leállítják a gyűjtést. Mint Romero elmondta, nem érzi összhangban a játékról kialakult hype-ot a támogatók mennyiségével: az 5 nap alatt mindössze 2287-en nyitották meg pénztárcájukat, összesen 131052 dollárt összedobva a projektre. Mint az ex-id Software-es elmondta, sokan azt hiányolták, hogy nem látható semmi a játékmenetből, emiatt úgy döntöttek, a következő kb. 1-2 hónapot egy demo összerakására szánják, és majd utána indítják újra a közösségi kalapozást. ■

BLACKROOM
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
BLACKROOM

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2016.04.29. 18:04
Őszintén, mit várt(ak)????
Nem tudni mi is ez a projekt, csak puszta ígéretek vannak és csak azért mert 100 évvel ezelőtt megalkotott egy korszakalkotót, már dőlne a lé egy új projektjére???
....
Ezt előbb kellett volna gondolkodniuk és utána gyűjtést szervezni, akkor talán én is adakoztam volna (nagyjából elvi alapon).
Skorpio90
Skorpio90 2016.04.30. 00:02
Én is gondolkodtam a támogatáson, aztán eszembe jutott, hogy egyrészt az ötletüket már megvalósították Painkiller néven, másrészt '96 óta nem tett le az asztalra semmit Romero.
ajánlott olvasnivaló