Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

BLACKROOM

BLACKROOM: új FPS-re gyűjt John Romero és Adrian Carmack

Az id Software alapító tagjai újra együtt dolgoznak.

2016.04.25. 17:38 | szerző: Dino | kategória: Játék

Miután az id Software-nél a Wolfenstein 3D és DOOM játékokkal megalapozta az FPS játékstílust, majd az Ion Stormnál elkészítette a nem túl sikeresnek mondható Daikatanát, John Romeróról viszonylag keveset lehetett hallani, újabb nagy játék nem fűződött a nevéhez. Most egy másik ős-idessel, Adrian Carmackkal együtt kezdtek új projektbe, amelyhez a Kickstarteren gyűjtenek pénzt. A BLACKROOM természetesen egy újabb first-person shooter lesz, az Unreal Engine 4 engine-re építve. A kb. tíz órányí játékidőt ígérő egyszemélyes részben Santiago Sonorát, a holografikus szimulációban utazó HOXAR vezető mérnökét irányíthatjuk. A vállalat technológiájával gyakorlatilag a valóságtól meg nem különböztethető virtuális világok jöttek létre, amelyekben mindenki holografikus másával lehet jelen. A legújabb fejlesztés, a prediktív memória tesztelése során anomáliákat fedeznek fel a cégnél, amelyek összemossák a valós és virtuális világokat, és főhősünket küldik el különböző szimulációkba, középkori kastélyoktól vadnyugati szellemvárosokon át horrorfilmekbe illő helyszínekig. Természetesen a multiplayer játékmód se marad ki, kooperatív, egy-egy elleni és free-for-all lehetőségekkel, alapból hat multi pályával, amelyet a közösség bővíthet majd újakkal. Ez utóbbihoz persze teljes modolási támogatást kap a játék. A zenéért George Lynch metalgitáros felel.
A BLACKROOM fejlesztéséhez 700 ezer dollárt tűztek ki célul, a játék PC-re és Macre készülne el, a megjelenésnek pedig 2018 végét tűzték ki a Night Work Games név alatt dolgozó Romeróék.
FRISSÍTÉS: 5 nappal később ideiglenesen leállították a kampányt. ■

előző
következő
BLACKROOM: új FPS-re gyűjt John Romero és Adrian Carmack
BLACKROOM: új FPS-re gyűjt John Romero és Adrian CarmackBLACKROOM: új FPS-re gyűjt John Romero és Adrian CarmackBLACKROOM: új FPS-re gyűjt John Romero és Adrian Carmack
BLACKROOM
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
BLACKROOM

hozzászólások (2)

KRISZ46
KRISZ46 2016.04.25. 19:16
Ennyit az Arena Shooter röl :(
Creativ3Form
Creativ3Form 2016.04.26. 09:22
Hm...engem meggyőzött ez tervezet, ha esz is belőle valami, figyelemmel fogom követni. :-)
ajánlott olvasnivaló