Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

STEEP STEEP

A STEEP a Ubisoft legújabb játéka

Az Alpokba visz az extrém sportokat felvonultató játék.

2016.06.14. 00:05 | szerző: Dino | kategória: E3 2016

Ahogy azt már megszoktuk, a Ubisoft mindig tartogat valami meglepetést az E3-as prezentáció végére. Ez idén ismét egy teljesen új IP lett, méghozzá a STEEP, amelyben az extrém sportok és a közösségi játékélmény keveredik. Az Alpok hegycsúcsai között és a hegyoldalakon, valamint a levegőben négyféle módon "közlekedhetünk": sílécen, snowboardon, siklóernyővel vagy wingsuittal. Számos helyen különböző feladatok várnak ránk, amelyet vagy a fejlesztők tűztek ki, vagy akár a többi játékos közül valaki - de mi is létrehozhatunk új kihívásokat a többieknek, vagy megoszthatunk egy-egy jobban sikerült mutatványt a világ többi játékosával. Az alábbi második videóban a fejlesztők is alaposan bemutatják a programot.
A játék a Ubisoft Annecy stúdiónál készül, akiknek sok tapasztalatuk van már multiplayer játékok terén, ők dolgoztak például az Assassin’s Creed IV: Black Flag multiplayer részén (a stúdióról itt olvashatsz további részleteket, stúdiólátogatásunkról készült cikkünkben).
A STEEP decemberben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Aki az elsők között szeretné kipróbálni, a hivatalos weboldalon regisztrálhat a bétára. ■


előző
következő
A STEEP a Ubisoft legújabb játéka
A STEEP a Ubisoft legújabb játékaA STEEP a Ubisoft legújabb játékaA STEEP a Ubisoft legújabb játékaA STEEP a Ubisoft legújabb játékaA STEEP a Ubisoft legújabb játékaA STEEP a Ubisoft legújabb játékaA STEEP a Ubisoft legújabb játékaA STEEP a Ubisoft legújabb játékaA STEEP a Ubisoft legújabb játékaA STEEP a Ubisoft legújabb játékaA STEEP a Ubisoft legújabb játéka
STEEP
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
STEEP

hozzászólások (2)

Sucee
Sucee 2016.06.14. 10:09
Ezt annyira nem értettem amúgy. :D Teljesen megölte, hogy ezzel zárták a show-t. Meglehetősen unalmas bemutató, halálra ítélt koncepcióval.
De aztán javítson ki, aki szerint hosszú távon ez életképes, tényleg érdekelnének érvek mellette.
Sityi
Sityi 2016.06.14. 13:46
Szerintem életképes lehet, ha jól megcsinálják. Anno az előző évtizedben a Tony Hawk és az SSX sorozat eléggé népszerűek voltak, mint extrémsport videojátékok. Jelenleg a gördeszkás profi játékai igencsak megkérdőjelezhető minőségűek, az ingyenes Snow jobb, de még mindig Early Access, és mintha kevesebb tartalommal bírna. Ha az Ubi jól csinálja, akár kaszálhat is a Steeppel.
ajánlott olvasnivaló