Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadow Tactics - Blades of the Shogun

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #9

A Resident Evil 7 mellett GeryG azért nem feledkezett meg korábban kezdett sorozatáról sem.

2017.02.12. 09:30 | Dino | kategória: Játék

A nyolcadik küldetésben Yuki Mugen és Takuma megmentésére indul, közben az sem baj, ha a falu még megmaradt lakóit is kimenekíti. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kulcsszavak: JátszóDome

Shadow Tactics - Blades of the Shogun
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadow Tactics - Blades of the Shogun

hozzászólások (9)

GeryG
GeryG 2017.02.13. 14:05
Már alig várom... :D (nem, komolyan, tényleg...)
Shadowguard
Shadowguard 2017.02.14. 00:17
Nézőpont kérdése :D Én a rizsföldet nehezebbnek éreztem, a nyolcason egyetlen rész volt, ahol kicsit szívtam a fogam, de az is csak a rossz tervezésem miatt volt, második végigjátszásnál már sima ügy lenne.
SPOILER
Rögtön Mugenék oldalán van egy szamuráj, aki járkál két ember között és két straw hat pont rálát végig. Utólag adta magát, hogy a kezdőponthoz közelebbit akkor kellene leszedni amikor már Mugen is a bokorban van és el tudja kapni szaladgáló szamurájt, de nem volt kedvem visszatölteni. Így csak akkor haltak meg mikor már az egész térkép üres volt :)
Barthezz
Barthezz 2017.02.14. 00:48
Az a szamuráj és a rálátó straw hat-ek okozták nekem a legtöbb gondot azon a pályán az elindulásnál. Mugenék oldala sokkal nehezebb volt, a másik gyakorlatilag azonnal adta magát. Ezután pedig rengeteget szívtam a kastélyba való bejutással is. A legutolsó küldetés után ez volt sztem a legnehezebb, bár a 10. pálya is elég hosszú és kemény munka volt. A 11 szintén kemény volt, bár az teljesen más jellegű megközelítést igényelt.

A rizsföldesen nekem csak az elindulás volt nehéz, valóban csalóka volt, hogy a nagy növényzetben nem lát senki. A rizsföldről való kijutás után viszont már egész jól haladtam.
Barthezz
Barthezz 2017.02.14. 00:49
Amúgy tovább néztem picit a videot és van egy megjegyzésem GeryG-hez. ;)

A névvel ellátott civilek / katonák a fejlesztőcsapat tagjainak neveit viselik. Úgy tudom, van egy olyan rejtett acsi, ami akkor jár, ha mindegyiküket likvidálod. :)
GeryG
GeryG 2017.02.14. 07:38
Sejtettem, hogy valami ilyesmi. :D
Ami az OBS miatt a videókon nem látszik, az a Steam achi-k megjelenése, ott az egyik ilyen icsiro mucsiri hacsiri levadászásánál ki is jött valami hasonló. :)
ajánlott olvasnivaló