Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Total War: Three Kingdoms

Cao Cao a Total War: Three Kingdoms első bemutatkozott tábornoka

Jövő tavasszal jön az új Total War játék.

2018.06.07. 15:05 | szerző: Dino | kategória: Játék

Jövő tavasszal (azaz az eredetileg tervezettnél pár hónappal később) jelenik meg a Creative Assembly új stratégiai játéka, a Total War: Three Kingdoms, amely az ókori Kínába viszi a neves sorozatot.

A Kr. u. 190-ben induló történetet a XIV. századi Lo Kuan-csung (más átírásban Luo Guanzhong) egyik regénye, A három királyság regényes története ihlette. Három hadúr fog össze, hogy közösen számoljanak le a tirannoszi Dong Zhuo uralmával, azonban magát a szövetségüket is személyes ambíciók veszélyeztetik. A történelmet az inspirációul szolgáló regény miatt némileg romantizálják a fejlesztők, de megőrzik a kulturális hitelességet is. És míg az alap játékmódban hadvezéreink akár 100 katonával felérő hősök lesznek, külön egységként funkcionálva a harcmezőn, a Classic módban a Total War játékokban megszokott módon ők is egyszerű emberek, akik testőreik kíséretében lépnek a csatába.

A három hadvezér közül most Cao Cao mutatkozott be elsőként egy trailerben, amelyet a játék engine-jével rögzítettek, így azt is láthatjuk belőle, hogy milyen színvonalú grafikára számíthatunk majd a programban.

A Total War: Three Kingdoms fejlesztését amúgy honfitársunk, Gáspár János vezeti, akivel korábban még a Total War: Attila kapcsán készítettünk interjút. ■

Total War: Three Kingdoms
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Total War: Three Kingdoms

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló