25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mostantól nem kell alapjáték a World of Warcrafthoz

Elég a havidíjat fizetni, és az aktuális kiegészítőn kívül minden tartalomhoz lehet férni.

Írta: Dino

Ma érkezik a World of Warcraft új kiegészítőjét, a Battle for Azerothot előkészítő frissítés, ezzel párhuzamosan pedig egy jelentős változás történt a Blizzard MMORPG-jével kapcsolatosan. Aki ugyanis most kezdi el a játékot, annak nem kell semmilyen alapjátékot vagy kiegészítőt megvennie ehhez, elég, ha fizeti a havidíjat, és a legújabb kiegészítőcsomag (azaz a Battle for Azeroth) kivételével minden tartalomhoz hozzáférhet. Ez havi 11-13 eurót jelent (előfizetési időszaktól függően)

A Battle for Azeroth kiegészítőt 44,99 euróért kínálja amúgy online áruházában a Blizzard, aki ehhez a tartalomhoz is hozzá szeretne férni, az ezt is meg kell vegye. Ha pedig valaki új játékosként indul neki, és mindent egyszerre szeretne megkapni, az a 49,99 eurós Complete Colletion megvásárlásával juthat a játékhoz (augusztus 14-én az új kiegészítőhöz is), kap 30 nap játékidőt és egy karaktert 110-es szintre felhúzhat.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

World of Warcraft

Platform:

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Kiadó: Vivendi Universal Publishing

Forgalmazó: N-Tec

Megjelenés: 2004. tél

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!