Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

LEGO The Hobbit

Két napig ingyen juthatsz a LEGO The Hobbithoz

[ELFOGYOTT] A Humble Shopban a mókás platformert lehet ajándékba bezsebelni.

2018.12.13. 20:12 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Full Throttle mellé jut egy másik ingyenes játék is mára. A Humble Store a most kezdődő Warner Bros. játékvásár kapcsán tette két napra teljesen ingyen megszerezhetővé a LEGO The Hobbitot. (Mindössze fel kell iratkozni cserébe a hírlevelükre.)

A Traveller's Tales mókás játéksorozatának ezen darabja Peter Jackson azonos című filmjéhez kapcsolódik, és LEGO figura formájában elevenednek meg benne Tolkien karakterei: Bilbó, Gandalf, Thorin, Szméagol és a többiek. "A LEGO The Hobbit minimális újítással hozza a sorozattól elvárható színvonalat." - írta róla gregmerch kollégánk négy és fél évvel ezelőtt.

Cikkajánló
LEGO The Hobbit
Ismét Középföldére visz el minket a Traveller’s Tales csapata...
» Olvasd el!

Ha szeretnétek ingyen Steam fiókotokhoz adni a LEGO The Hobbitot, siessetek a kattintással, ugyanis az akció december 15-én estig tart (de legfeljebb a készlet erejéig).

FRISSÍTÉS: A jelek szerint elfogyott a jelzett ingyenes készlet, a játékot jelenleg (dec. 14. 23:16) 4,99 eurós kedvezményes áron lehet megvásárolni. ■

A hírben szereplő linkekre kattintva a PlayDome-ot is támogathatod vásárlás során a Humble Bundle oldal partnerprogramján keresztül.

LEGO The Hobbit
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
LEGO The Hobbit

hozzászólások (8)

Dino
Dino 2018.12.14. 23:15
szmartin: A válasz a hír utolsó mondatában rejlik: "de legfeljebb a készlet erejéig" - arról nem volt infónk, hogy ez a készlet mennyit jelent, de ezek szerint elfogyott...
(Gyorsan kiegészítem a hírt ezzel az infóval.)
szbszig
szbszig 2018.12.15. 08:29
Ez valami vicc, hogy a digitális tartalom elfogyott? Vagy én értem félre?...
Sityi
Sityi 2018.12.15. 08:47
A fejlesztő/kiadó által biztosított Steam kulcsok elfogyhatnak... Gondolom a Valve-val is volt némi egyeztetés, hogy ez most ingyenes promó lesz, X darabra, ennek megfelelően kalkuláljanak a jutalékkal.
Skorpio90
Skorpio90 2018.12.15. 12:04
Én be tudtam szerezni. Amúgy vicc, pár éve a Max Payne 3 kulcsok fogytak el Steamen... :D
szmartin
szmartin 2018.12.16. 21:39
Köszönöm mindenkinek a segítségét, hozzászólását.
ajánlott olvasnivaló