Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

RGB már gamer hátizsákon is: íme a ROG Ranger BP3703

RGB már gamer hátizsákon is: íme a ROG Ranger BP3703

LAN-partyról este hazafelé tartva is jól láthatnak a sötétben.

2019.01.08. 14:30 | szerző: Dino | kategória: Játék

Lehet szeretni vagy nem szeretni a trendet, de az RGB már mindenütt ott van, ahol a gamer szó felbukkan számítógépalkatrészek és -perifériák terén. Az ASUS Republic of Gamer brandjénél pedig úgy gondolták, van még hová továbbvinni ezt a mániát, és hátizsákjukat szerelték fel színes világítással.

A ROG Ranger BP3703 esetében az RGB hasznosságát azzal indokolják az ASUSnál, hogy éjszakai séta közben jelentősen növeli láthatóságunkat, ha a hátunkon színes fények úszkálnak. A hátizsákon amúgy egy ROG logo és egy átlós fénycsík található, ezek színét szabályozhatjuk okostelefonunkról, amely Bluetoothon kapcsolódik a vezérlőegységhez. Módosíthatjuk a színeket, az effekteket, hét profilt menthetünk el, ráadásul pedig a beépített szenzor a környezeti fényekhez is tudja igazítani a LED-ek fényerejét. Mindemellé a vállpántba távirányítót is építettek, így alapfunkciókat onnan is állíthatunk, vagy akár kikapcsolhatjuk a fényeket.

Az áramellátáshoz egy tetszőleges powerbanket kell beraknunk a hátizsákba (de akár azzal együtt is megvásárolhatjuk), és a szabályzónál lévő USB porton keresztül így akár telefonunkat is tölthetjük.

A 20 literes kapacitású hátizsákba akár egy 17 colos kijelzőjű notebook is belefér, mellé pedig berakhatjuk a töltőt, egerünket, headsetünket és kábeleinket is. Egy RFID-blokkoló belső zseb is került bele, ha pénztárcánkat ebben tároljuk, bankkártyánk is maximális biztonságban van. A sötétben pakolást pedig még belső világítás is segíti. A ROG Ranger BP3703 ez év során kerül a boltokba, és lesz belőle egy Core modell is, világítás nélkül. ■

hozzászólások (1)

gregmerch
gregmerch 2019.01.08. 15:23
Azért ez a feature egy zűrösebb környéken különösen hasznos... :-/ (Mondom ezt az Asus ROG brand elkötelezett híveként.)
ajánlott olvasnivaló