Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division 2

A PC-s The Division 2 mostantól exkluzívan az Epic Games Store-ban rendelhető

A Ubisoft is az új digitális áruházat választotta a Steam helyett. De persze a Uplayen is megvásárolható marad a játék.

2019.01.10. 09:46 | szerző: Dino | kategória: Játék

Exkluzív megállapodás született a Ubisoft és az Epic között, méghozzá a tavaly év végén indult Epic Games Store kapcsán. A francia kiadó ugyanis a Tom Clancy's The Division 2 PC-s verzióját kizárólag az Epic digitális áruházán keresztül fogja értékesíteni, Steamre nem fog felkerülni a március közepén megjelenő játék.

Mindez nem érinti a konzolos verziókat, és azokat se, akik korábban már máshol előrendelték a játékot, továbbá a kiadótól közvetlenül is megvásárolható marad. A Ubisoft emellett azt tervezi, hogy az év során további játékokra is hasonló döntést hoz majd.

Cikkajánló
Tom Clancy’s The Division 2 gépigény és részletek
A Ubisoft ezúttal kifejezetten a PC-s verzió technikai oldaláról mesélt.
» Olvasd el!

Annak fényében természetesen teljesen érthető a váltás, hogy míg a Valve 30% jutalékért tartja a markát, az Epic megelégszik 12 százalékkal, ami elég jelentős különbség. A két cég azon is dolgozik, hogy a Uplay DRM-rendszerét integrálják az Epic Games Store-ba, hogy a felhasználóknak minél kevesebb macerát jelentsen a játék futtatása. ■

Tom Clancy's The Division 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division 2

hozzászólások (1)

Noggle
Noggle 2019.01.10. 12:53
Szerintem ez inkább uplay reklám, és azon belül is nagyon ügyes. Hisz tulajdonképpen, akinek eddig volt steamen ubis játéka, nagy valószínűséggel ubi accountal is rendelkezik, mert a steam önmagában nem mindig elég. Tehát ha van már ubis accountod, akkor miért is mennél epichez ugyanezt a párosítós hülyeséget csinálni, amikor ezzel az erővel uplayen minden gond nélkül megy.
Így viszont elmodhatják magukról, hogy ők nem csak 1 kliensre adták ki. Másrészt ha valamiért mégis felfutna az epic kliense, akkor ők abból is jól jönnek ki.
ajánlott olvasnivaló