Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

S.W.I.N.E. HD Remaster

Folytatást kaphat a S.W.I.N.E.?

A Kite Games kis teaser videói erősen erre engednek következtetni.

2019.01.23. 11:10 | Dino | kategória: Játék

"Célkoordináták rendben. Viszem a cuccot!" - írja Facebook oldalán a Kite Games, egy rövidke videóval kiegészítve a rejtélyes üzenetet. Nem sokat mutatnak, de a lényeg, hogy egy répával díszített italosdoboz pottyan a földre. Akik viszont emlékeznek a Stormregion 2001-es remek RTS-ére, a S.W.I.N.E.-ra, azoknak valószínűleg gyorsan összeáll a kép: feltételezhetően folytatást kaphat a nyulak és malacok háborúját "feldolgozó" stratégiai játék. A bevezető idézetek ugyanis a nyulak egységeinek szájából hangoztak el több mint 17 évvel ezelőtt.

Persze a szemfülesebbek már a pár nappal ezelőtti első teaser videóból is gondolhattak erre, hiszen akkor ugyanezen háttér előtt egy makk esett le. És akinek esetleg nem az Ice Age motkánya ugrott be róla, az rájöhetett, hogy a malacok kedvelt eledele is ez.

Ha pedig még azt is hozzávesszük mindehhez, hogy a Kite Gamest az egykori Stormregion csapat munkatársai alapították, eggyel több bizonyítékunk van arra, hogy bizony, ez nem jelenthet mást, minthogy a fejlesztők várhatóan felélesztik mókás játékukat, és folytatják (esetleg remasterelik) a S.W.I.N.E.-t.

Cikkajánló
A demo után végre megjelent a magyar fejlesztésű 3D stratégiai játék teljes verziója is, melyről ezúttal részletesen olvashattok.
» Olvasd el!

A budapesti csapat eddig a Sudden Strike 4-et adta ki kezei közül, egy legendás szériát élesztve fel vele a Kalypso Media számára. És ha nem is volt tökéletes legutóbbi alkotásuk (Metacriticen egy korrekt 70%-on áll az átlag), az azért látszott belőle, hogy a csapat továbbra is otthon van a valós idejű stratégiák világában.

Cikkajánló
Sudden Strike 4
Vajon sikerült megugrani a magasra tett lécet?
» Olvasd el!

Ha tehát minden jól megy, folytatódhat a Rabarmy és a Disznó Nemzeti Hadsereg háborúja. Hozzászólásban várjuk, kinek milyen emlékei vannak a Stormregion játékáról. Személy szerint én nagyon örülnék egy folytatásnak... ■

S.W.I.N.E. HD Remaster
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
S.W.I.N.E. HD Remaster

hozzászólások (7)

LordMatteo
LordMatteo 2019.01.23. 16:17
XP fuggvenyeben kaptak egyre viharvertebb kinezetet az egysegek, ez volt az. 8)
davkar9
davkar9 2019.01.23. 18:54
:-O:-O

Nem is tudtam, hogy a srácok túlélték! Swine és a Panzers 1-2 is nagy kedvencek voltak. Rush for berlinből nem sokra emlékszem, cold war pedig csalódás volt.

Jöhet a folytatás, bár ha "csak" egy sima remasteredről lesz szó, arra is vevő vagyok. Pár éve játszottam újra még win7 alatt, nem tudom most a 10-eshez mit szólna.
Raistlin666
Raistlin666 2019.01.23. 21:03
Megy még WIN10-en is ne izgulj! :-D
Gobiakos
Gobiakos 2019.01.24. 08:27
Bennem a cikket olvasva nem is realizálódott, hogy ez a csapat csinálta a Codename: Panzers-t. Az mekkor király játék volt. Nagyon szerettem.
Wing
Wing 2019.01.24. 17:30
A Sudden Strike 4 sajna nem lett valami jó, de egy új SWINE király lenne.
ajánlott olvasnivaló